2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok, jo reggelt.
Kisbibe megy a drukk, agoca jo mozizást.
Khatif, gratula a kislegényhez, nem akármi, hogy a kisleány átváltozott legénnyá. De az Ákos jó választás, az én törpém is az, igaz Lajoskának becézzuk, az meg frászt tud tőle kapni,és kiabálja, hogy én nem vagyok jajoska!!!
Lego, neked is jo mozizást, ugye te is ma mész???
Szia Barbika.
Én pont indulok. Apát hívtam. Jó kedve volt :) Mondta vegyek magamnak valami csini felsőt is :) Hát körülnézek :))
Sziasztok!!!
Igaz. Fúúúj de fogom utálni a kórházi napokat...
Libero, oké, megnézem.
Igazából tesóm felesége ilyen idősen került be a kórházba. Semmi extra, csak a biztonság kedvéért, nyiladozott picit. Itt asszem nagyon elővigyázatosak. Nos tesóm vette meg ezeket a dolgokat (nekem utólag mondta), úgyhogy én inkább beszerzem... Enni nem kér, legalább ez is meg lesz...
Mert vizes papucsban fel is fázhatsz!meg azért na... amilyenek a zuhanyzók kórházi szinten..
Én irtam pont a liberó a köldöknél kivágott!:)
Én is olyat veszek!:)
És még azt hittem én sietek a legjobban a beszerzés bepakolással :DD
ma lettem 28 hetes,a mérleg megőrült,szeritnem nem tud számolni!:)
Hát azért a zuhanyozáshoz nem árt egy külön papucs:-)
Amúgy talán a liberónak van olyan köldökvédős része:-)
Jó vásárlást:-)
Hát a pelust nem tudom. 3kg-otól van egy nagy csomag liberónk, ahhoz veszek egy újszülött csomagot. Nem tudom melyiket, megnézem. Asszem olyat, aminek a köldök résznél kivágott. Írtátok melyik az, mindjárt visszaolvasom...
Amúgy miért kell külön papucs? Viszek, de ha olyat veszek ami nem szívja fel a vizet...
Éppen tegnap tűnődtem azon, hogy akkor most 2 papucs kell benntre.1 mászkálós, meg 1 fürdős, de igyekszem nem a legkedvencebbet bevinni sajnálnám,ha lábakélne!:)
Milyen pelusra gondoltál??
Látod miylen rendes a kisCsabi,törődik az anyukája leki békéjével, ezért már hajnaltól műsorozik! :DD
Mi mindent veszel a rossmanban?Ott van eldobható bugyi is??Ti vesztek illatmentes tudfürdőt?
Úgy látom ma valódi nagybevásárlást terveztél.Csk óvatosan a sok csomaggal!!!
Én ma sütök, konyakmeggyes muffint, és 2 oroszkrém tortát.Vacsira lessz paprikáskrumpli,meg nem tudom mi....
Majd még benézek.Ja és még a védőnő is jön,állitólag, hozza csomagomat!:(nincs kedvem vendégeskedni!na jó mentem konyhaszolgálatra!:)
Khatif minden elismerésem a gyönyörű kisfiúhoz!Csoda ha nem mozgot eleget Dassy mikor,nem is lány van a pocakban!Gratullok a trónörököshöz, és a megérzésdhez!:)
Akkor most már kék ruci vadászat indul! :)
Meglepett volna, ha ma nem én vagyok az első :))
Kisbibe nagyon szorítok, minden jó lesz tutira!!!
Khatif nagyon jók a képek!!! Édi nagyon ÁKOS! Üdv a fiús anyukák közt. Ez aztán a megérzés :)
Én ma 5kor keltem. Elvileg csak pisilni. Aztán Csabim úgy döntött, hogy ma nem akarja, hogy aggódjak. 3/4 6ig folyamatosan dolgozott odabenn. De nem ám csak úgy simán. Rendesen, minden erejéből. Először nagyon tetszett a dolog, aztán rádöbbentem, hogy ebből így már alvás nem lesz. Úgyhogy járt az agyam. És kitaláltam, hogy ma elmegyek a Rossmanba, és megveszek mindent, ami onnan kell, hogy a kórházi csomagba meglegyen. Ráér még, de így leszek nyugodt, mert ezeket a dolgokat (betét, bugyi) semmiképp sem szeretném, hog yapára maradjanak. Ezek nőcisek. Lesz dolga így is elég :)
Meg vennem kell valami köntöst, mert nekem csak pici rövid van, és fehér. Nos egyik tulajdonsága sem előnyös. Úgyhogy hamarosan elindulok és elköltök egy csomó pénzt :) 4kor meg babamozi!!! :))) Bocsi, jó hosszú lettem :)
Köszi csajok, de hétvége lesz és így nem is fogom egyhamar megtudni az eredményt és parázhatok. De legalább addig még majd nyugodtan eszegetek. :)
Kicsit tv-t néztünk apával (nagylány mamánál;) ), most lassan megyek aludni, holnap korán kelek. :( Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok,
MOst jöttünk meg. Nagyon csodálatos élmény volt. kaptunk 25 képet plussz a dvd. Tettem fel párat.
Minden értéke tökéletes :) 840g már :)
És az anyai megérzés müködött :DDD
Kisfiúnak van. Ákos lakik a pociban. Lefégyképezték a kis kukiját, fel is tettem nektek :)
Kisbibe megy a drukk holnapra!:))
Agoca de jó neked meglátod a kiscsabit!
Mindenkinek babamozgásban gazdag estét kivánok!:)
Khatif milyen volt 4dn??
Kisbibe drukkolunk! :)
Agoca, holnap látod a babád. :)
Látom már egy ideje senki nem jár errefele?
Kisbibe minden rendben lesz!! Nyugi!!
Én 4re megyek uh-ra ;)
ne is emlegesd nekem sem a kukoricát, mert menten megőrülök. Nálam is dolgoznka ezek a gondolatok...
A Balaton parton pl megláttam a palacsinta feliratot és azt kívántam meg.....áááááááááááá