2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Ma szétbombázzák a fürdőnket, és holnapra bekerül a kád, eddig csak zuhanyzónk volt. Alig várom:) Már kipakoltam mindent, jó nagy a kupi...
Jaj, olyan szép az idő:)!!!
Köszi! Mert azért 6ezret nem akarok rá.. De tuti van olcsóbb, csak rossz helyen néztem.
Na megyek puszi nektek!!!
Kérek!!!!
Köszi a tippeket :)
Elkezdtem a borsólevest. Minden van, csak borsó nincs itthon. Mehetek megint boltba... Na hátha találok Kinder Maxi Kinget is :))))
Ennyi van róla...Budapesten a Soroksári úton van, nem tudom még hol lehet...
Nem baj, megyek jövő héten, és megnézem milyen típusú a melltartó, biztos van máshol is! Nagyon kényelmes, széles a pántja, meg a háton és oldalt is, nem olyan kis vékonyka, jól tart:)
Epret valaki? :)
Agoca, én használtam dobozt is, kaptunk egy J&J-os csomagot, és ahhoz volt, de nekem túl macerás volt, így inkább csak simán a zacsit hassználom, illetve mostanság azért használtam a dobozt, mert feléri a fiam a pelenkázót és már nem egyszer megtörtént, hogy reggelre azzal takarta be magát... A dobozt meg nem tudta eddig kinyitni.
Biztos a konyaktól olyan jó a kedved:D
Agoca én 2000-ért vettem szoptatós melltartót, az Astiban.
Vizike de szuper dolgokat kaptál és miket sütsz már megint! Küldenél egy kis zserbót? Nyitva az ajtó:)
Na vagyok:-)) gyerek lerendezve !!
Olyan meleg van kinn hála én 1 pólóban kismam naciban és mezítlábasan vagyok:-))Papucsban De jó a kedvem!!
Micsoda ügyi csaj vagy:-))
Tegnap vettem 400ft-os epret 500 g és beletetttem a vaniliapudingba !!De tudom mi lesz a következő !!EPRESKRÉMES!!!!!!!!!!!Apa nagyon kívánja lehet du megcsinálom!!Zserbót karácsonykor csináltam először isteni lett (nem csak énszerintem:-)))))))Pogi sem volna rossz:-))
Na hát láttam külön is dobozt. Remélem egy dobozba minden fajta jó!!!
A liberó 2-4 kg-ig írja. És nincs kivágva a köldöknél, hanem ha jól látom a képen, akkor külön köldökvédő szivacska van benne. Nekem tetszik. De mondom, én csak egy 28-as csomagot vettem, mert a kettes már 3-5 kg-ig jó, és ált a babók 3 kiló felett vannak. És olyan nekünk van pár.
Én most kérdeztem a csajt, azt mondta a melltartóra, hogy két hónappal előtte lehet már venni, úgy kell, hogy a középső kapocsba legyen jó, és a cicin kicsit ráncos legyen.
Kínaiban én nem kaptam most se jó melltartót. Olyan hülye helyen van a nagyoknak a varrása, pont ahol a súlyát tartja, mindig megnyom. De majd figyelem...
Dobozvan külön is? vagy venni kelll 1 dobozos valamilyet, és utánna mindig belebontogatni,a zacsisokat??Hogy is van ez??
A liberó 1est mettől meddig irja kilóban?
Konyakmaggyes, csokiöntettel küldök kettőt, hátha a kis Csabi is kér! :DD
szoptatós melltartót nekem a kinaiba ajánlottak 900ért, de én azzal még várok junius 1 napjáig, ki tudja mekkora lessz még a cickóm!:)
Vizike de ügyi vagy! És micsoda ajándékok!!!
Akkor csak veszek egy dobozt. Ez eszembe se jutott, hogy itthon doboz, amúgy meg zacsi. Na erről ennyit :))
Köntösre nem maradt idő, pisilni kellett, majd legközelebb :) Felsőt nem találtam, mert én rövid ujjút akartam, az meg még nem nagyon volt. De szoptatós melltartót néztem. Több mint 6000 ft :((( Azért megnézem még több helyen. Iszonyat árak vannak...
Vizike dobnál egy muffint? Csak úgy, az íze kedvéért. Jó lesz a borsólevesem után:))
De ügyes vagy agoca!És mi a helyzet köntös ügyben??Csinifelső??
Nekem már 3 csomag popsitörlőm van itthol,de én sem dobozosat vettem hanem olyat, aminek a tetje nem matricával,hanem ilyen kis dobozfedővel pattintható vissza.mert én meg attól félek,hogy azek a levonók,a krémes, nedves kéztől nem fognak visszaragadni!:))
itt járt közben a védőnőm is ,elhozta az ajándékaimat, amiket a festésekért kaptam.Van benne olló, cumi, cumisüveg,4 miciamackós, malackás textilpelus,1 macikás babakifogó,orrporszivó, hozzá tisztitókefe,ja és kecskeszőr babahajkefe.:)
Közben kisütöttem 58db muffint, meg most sül a zserbóm (sajna megkivántam a diósat),már csak a tortáim vannak hátra, de a sárgakrémem már hül.
Szia
Én vettem egy dobozt, amit majd itthon használok és és lesz egy csomag, amit majd a táskába lesz.
Itt nagyon jó idő van ma :) hétágra süt a nap olyan jó.
Most megyek dolgozni csal előtte veszek bolti kakaót. Én nem tudom miért, de pici gyerek korom óta imádom a bolti kakaót kiflivel, de nagyon :D
halika van kölön olyan törlő amit a klotyómanónak oda lehet adni a sima popcitörlőt nem szabad beledobni!!!
Rossmannban szoktam venni mi olyat használunk 1 kis dínó van rajta 60 db és piros a csomagolása mert a fiamnak már olyat használunk!!!De míg kicsi nekünk is a hagyományos pampers popsitörlőnk volt abból van mindig akciós hogy 4 db 72 db egybe van csomizva !!Doboz hát itthon volt mindig de a baba kocsi táskájába túl nagy úgyyhogy oda nem tettem csak sima csomagolásban!!
A popsitorlo otthonra lehet, hogy jobb a dobozos, konnyebb belole kiszedni, amikor gyorsan kell, mert elo fog fordulni.:-)Olyankor jön a pisi, kaki, amikor nem is számítassz rá:-)
És legyen egy kisebb, ha mentek valahová, ami nem foglal akkora helyet.
Na, ez az én véleményem, vagyis én igy tapasztaltam ki pár éve.:-)
Nah hazaértem.
Lego most mozizik, de jó neki:))
3 teli szatyorral jöttem haza.
Liberóból csak egy 28 db-osat vettem, mert van itthon a kettesből sok. Az meg elvileg már jó 3 kilótól.
Na és hogy én milyen hülyeségeken tudok fennakadni :) Gyakorló kismamik! Vettem popsitörlőt. Az nekem is jó a kórházba, meg hát ugye kell. Akartam venni valami édi kis tartó dobozt neki, aztán elbizonytalanodtam... Kell doboz hozzá? Úgy sokkal nagyobb helyet foglal el pl a pelenkázótasiban. Olyan kis praktikus a csomagolásuk így is. Vagy jobb a doboz. Na ezen agyaltam :)Vettem pici satyit is. Két textilt, olyan jó vékony, mint a pelus, nyárra szerintem a legjobb, meg egy picit vastagabbat... Hogy milyen picike feje lesz!!! :))) Egy csomó helyre el se jutottam, mert már annyira kellett pisilni, hogy muszáj volt hazajönnöm. Na majd legközelebb :))