2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Jó reggelt lányok. Köszi a szorítást. Sajna nem nagyon tudok lenni, mert Kata nagyon beteg lett és egyedül vagyok. Az éjjel alig tudtam levinni a lázát, iszonyat volt, hogy nem akart 40 fölötti értékről elmozdulni, kezdtem pánikba esni. :(
Szóval túléltem a tegnapot, hétfőn talán megtudom az eredményt. Most nem tudom, mikor lesz időm visszaolvasni benneteket, este már itthon lesz a zuram is. Puszillak benneteket addig is, menjetek ki, mi a napot bent töltjük a lakásban, mert már most majdnem 39 a láza. :( Néha idenézek, de nem fogok tudni követni mindent.
Misz, én is ettől félek és sírtam is már ez miatt, hogy Tomi még meg sem született, de már vissza is kell mennem szinte dolgozni, mi sem tudnánk fizetni az egyéb kiadásainakt. :(
Lányok, ma éjszaka rájöttem mi bánt napok óta: Rettegek, hogy ha 1 év lesz a GYED a mi anyagi helyzetünket tudva, 1 évesen be kell adnom Zozót a bölcsibe. És megszakad a szívem, mert Gigivel 2 év 8 hónapig itthon tudtam lenni, és a kisfiamnak nem tudom majd ezt megadni. És a másik, hogy be tudom-e adni, mert náluk így is 120%-os kihasználtsággal működnek a bölcsik. És ha nem tudok visszamenni dolgozni a havi összbevételünk GYES-sel együtt össszesen nem lesz elég a hiteltörlesztőre meg a rezsire.
Ja, és egyformán közömbös vagyok minden párttal és politikussal. Csak a rendelkezéstől rettegek.
Jó reggelet Mindenkinek!
Agoca, Szilvita: gratulálok a jó erdményhez! :)
Lego: nagyon édes a kis Pocaklakód! :)
Mézyke: teszel majd fel képet?
Jó reggelt!
Korán kidobott az ágy pont mikor alhatnék, mert a nagyfiam a mamánál nyaral :p :)
Voltaire, nekem ilyen problémám szerencsére nincs, még csak nem is kávézom :p (soha)
Viszont Totóval meg tudtam volna veszni egy jó pálinkáért :p, pedig inni sem szoktam soha alkoholt :p :)) Persze megálltam akkor is... :))
Jaj de jó, én vagyok ma az első!!! :D Ezt is megéltük!
Joreggelt mindenkinek!
Azért vagyok ma már ilyen korán fent, mert lejöttünk tatára romantikázni a párommal egész hétvégére. Bár igazából ő inkább a halakkal fog romantikázni mint velem :P Egész este be sem jött, és azota is kint van a ház előtt a botjaival (persze kapás még nem volt :P )
Lányok, ugy rágyujtanék!!!! Amint láttam, hogy pozitiv lett a tesztem, ki dobtam az összes az összes cigit otthonrol (tudom, már előtte kellett volna..), de most mégis ez a nyaralós feeling ugy visszahozta a cigi-éhségemet... Persze Domi miatt nem fogok rágyujtani...
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel a "problémávval" küzd itt a fórumon! Többi ex-dohányozó hogy birja???
fáj a bordám a jobb oldalon:-SS megyek lefexem jó éjjt drágáim:-))
Apának a legjobb a kisházban (az a nyárikonyha)Pókerezik!!
Zsoltika édesen alszik:-))
Édike is:_))
Agoca gratulálok a jó eredményekhez:-)
Ma sétáltam a barátnőmmel, és a kisfiával.Nagyon meleg volt:-)Most értem haza, reggeltől úton vagyok.Voltam ultrahangon is.Kaptam újabb 6 képet, de nem lett valami jó a többihez képest:-)
Sziasztok kismamik!Szilvita úgy örülök a jó eredményednek!:))
Agoca ez aztán nagyfiú!Akkor lasssan nagy Csabinak kell hivni!:))
Lego nyitva hagyom az ablakot, küldjél nekem is szalonnasütős kenyeret, erre éhezem tavaj óta.De húsvét után isten bizony sütök!
Ja és ma vagyok 27. hetes
hurráááá :-)))
Végre itt is szép idő van .Egyből olyan jó kedve lesz az embernek és nem kell már annyira beöltözni.
Lassan már kinövöm a téli ruhákat....
a laza polós időt várom..
Dejó csajok!Mostanában megint sokan láttátok a babakót :-)!!!
Magyon jók a képek.
Én most sütöttem palacsintát.Jöv. héten megyünk haza.Rá sem merek majd állni a mérlegre.
Tesóm 7 1/2 hónapos terhes és tegnap leeset a kés a konyhaasztalról és a nagylábujján elvágott vmi felfelé mozgató inat.Jöv héten megműtík helyi érzéstelenítéssel és 4 hét gipsz vádliig.Azon gondolkodtam ha hamarabb jön a baba szép lesz gipszben szülni :-)
Mik történnek....
A venish nem vált be? Én azt szoktam használni a foltokra.
Kaja megint? Főzök egy kis meggylevest, úgy megkívántam:) Hidegen ebbe a melegbe:)Nyami!
Agoca gratulálok! És érzel valamit, hogy teljesen a jobb oldalon van?
agoca,én Dorina szoptatós mellcsit vettem 2400 ft kb.van a corában is meg a spárban.nekem mindkét gyerekkel ez volt,nagyon puha,kényelmes.az a fura,hogy 10 éve is ennyibe kerűlt.
olyan jót aludtam,alig bírtam magamhoz térni.
mindig éhes vagyok!!!!
kinder maxi kinget én is ettem ma, én sem bírtam neki ellenállni, míg kiértünk a kocsihoz már megkezdtem:)
kivánósság?????
Halo csajszik!
remélem kihasználtátok ezt a gyönyörű időt. Mi igen, megkaptam a pénzemet így végre eljutottunk ahavi nagybevásárlásra:)
persze megint nem bírtam megállni hogy a babának ne vegyek semmit, így kapott két kiszoknit meg két plüssállatkát, még a naplómba is feltettem a képet mert irtó édiiiiiiiiiiiii