2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Isten őrizzen, hogy figyelmetlenek állítsalak be. Ha pedig megbántottalak, kérlek szépen, ne haragudj, nem volt szándékos. Az öcsémet hívják Zsoltnak :)
Amúgy ha pocaklakó kislány lett volna, akkor Bernadett Kármen lett volna a neve.
Hazaértem!
Üdv közöttünk Krisztom!
A virágokat nem ültetem már el, annyira elfáradtam. De minden mára tervezett intéznivalót letudtam.
Vizike sikerült a torta?
És a krémesek? Kérek ám mindenből kóstolót :)
Nálunk azért nem lesz Tamás, mert ugyan az apukája az, és imádom nagyon tetszik maga a név is, a vezetékneve olyan sűrűn fordul elő, hogy úgy döntöttünk, nem kapja ezt a nevet.
Hogy mi a vezetéknév:
Tóth
Szia!
Köszönöm kérdésed, nagyon jól viselem most már. Az első 12 hét volt húzós, de most már minden ok!
Itthon vagyok, sajnos nem dolgozhatok. A cég, ahol lennék 3 műszakban dolgozik, és vegyi anyagokkal, illetve röntgen gépel is.
Így január 5 óta táppénzen vagyok.
Ügyesek voltatok! Gratula a jó eredményekhez! És még mindig megfordulhat! :)
Hétfőn én is megyek a dokihoz, talán megmondja, nekem mikor kell mennem a kötelező - nálunk - 32-34. hetes UH-ra.
Mi is akkor fogunk festeni, bútorokat összerakni. Legalább nem mi leszünk az utolsók, akik összekészülnek... ;)
Ha szólsz Danicának, felvesz a listára. ;) Ott láthatod, ki mikorra van kiírva és a babák nemét, hol születik, stb... :)))
Jelentem nekünk már megvan mindenünk:-))
Voltam ma a dokimnál a méhnyakam még mindíg 2000.
A babám jól van, de még mindíg faros.
A szívhanga tökéletes.
Szerdán megyek a 30-32 hetes kötelező ultrahangra, utánna meg majd a vérvételre.
Szia!
Köszönjük szépen a gratulációt!
Mint írtam, nem lesz külön szobája egyenlőre. Májusban a pünkösdi hosszú hét végén fogjuk a szobát megcsinálni.
Kriszti és Tomi (KriszTom)
Gratulalok a kisfiuhoz :))
Hogy viseled a terhesseget? Otthon vagy vagy dolgozol?
Sziasztok!
Első gyermekünk érkezését július 25.-re várjuk. 20 hetesen voltunk 4D ultrahangon, amikor is megtudtuk, hogy kisfiú. Becses neve :Tóth Bence Benjámin lesz.
5 év várakozás után fogant meg, el sem akartuk hinni.
Babaszobánk nekünk külön nem lesz, a kiságy a mi szobánkba lesz.
Már néhány apróságot elkezdtem vásárolni, mert egyben nagyon sok lenne.
Nagyon várjuk már az érkezését :)
A kókuszmatracoknak a neten rákeresve tényleg 9900 körül van az ára.
Nekünk bevált, Totó szerette, meg még szeretné is, csak már nem kiságyban alszik :D
a védőnő azt mondta nállunk nincs ilyen,mert kérdeztem.
szerintem igen,sőt még mennem kell még egy cukor vizsgálatra