2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)
Az enyém is előrevesz, de csak az oda-visszaút madjnem három óra, szóval nem érek haza etetésre.
Fejnem kéne.....
ma vagyunk 5 hetesek!!!
Nálunk az a jó hogy ki jön a faluba az orvosom és addig itthon tudom hagyni a páromra,meg előre vesz.
Hathetes lett a kis nunisom. Ezen a héten mennem kell nődokihoz. De még mindig nem tudom, hogyan.
Ti hogy oldottátok meg a babát?
De az én férjemnek nem elég ha csak úgy belemegyek. Ő azt akarja, hogy én (is) akarjam :)
vagy inkább :-/
Nem vagy vele egyedül, nyugi!
De muszáj eleget tenni a feleség szerepének is, hiszen nem csak anyukák vagyunk. Habár én most csak és kizárólag annak érzem magam!:)
Meg aztán a 9 hónap+6 hét alatt el is szoktam a dologtól. Még apáca is lehetnék!:DDD
A szexet az én férjem is várja.
Én meg nem :((
Én is akarok átaludt éjszakát!
Csak a melleim nem. Eddig az volt a rekord, mikor Lili négy előtt kelt egy kicsivel, de a melleim már annyira kellemetlenül feszítettek, hogy arra amúgyis felkeltem fél órával azelőtt!
Akkor ezek szerint nem vagyok vele egyedül?
Mármint az érzéssel?
Sziasztok!
Khhhmmmm....mi túl vagyunk rajta! Ez a "másodszor veszítettem el a szüzességem" hasonlat nagyon találó!!!!
Vannak még csodák...
Képzeljétek felhívott a védőnő é megkérdezte, hogy ma dél körül itthon leszünk-e, mert feljönne.
Még soha nem csinált ilyet.
Mikor Márk kicsi volt akkor is mindig csak úgy beállított.
Lehet jót tett, hogy a múlt héten mikor jött (kérdezés nélkül) hiába jött, mert nem voltunk itthon.
Remélem rendszeresíti szokását.
A sétával én is így vagyok, jó lenne, ha kertes házban laknánk, nem kellenne az utcán lófrálni, csak kitolnám a teraszra és a házimnka is haladna.Annyira irigylem, akinek van.:)
Természetesen jó értelemben
Linike, mi lakótelepen lakunk, és még erkélyünk sincs, szóval mi sétálunk. Két napja délelőtt és délután is, tehát 2x2 órát. Lili is végigalussza :)
(jó lenne egy erkély, mert így amíg levegőzne, tudnék tenni-venni a lakásban....de hát ez van)
Dius: előbb-utóbb biztos én is túlleszek rajta......csak nem tudom mikor jön meg a kedvem :-/
Szia,mi tegnap 2,5 órát sétáltunk délután, utána Petra úgy zabált mint a gép.Jól megéhezett a friss levegőn:)
szerintem a bogarak ellen tök jó megoldás egy nem használt sima függöny.Ráteríted a kocsira, attól a levegő ugyanúgy bemegy a bogarak viszot nem találnak be:) Saját vélemény.
2208-ik hozzászólás: én már túl vagyok rajta, ja és mégegyszer elvesztettem a szüzességemet.ezen jót röhgtünk utána:))
Sziasztok!
Ti ilyen jó időben mennyi időt vagytok a levegőn a babákkal? Mi tegnap kimentünk a teraszra, és Milán 2 óra hosszat lenyomott alvással:-)
Csak a sok nyomi bogártól meg rovartól vagyok kiakadva, ezek előjöttek, basszus!!!Egyedül ezt utálom a jó időben! De egyébként marha jó, hogy ilyen meleg van!
Szép napot minden babának, mamának:-)
Mandy! Csatlakozom a 2208-ik hozzászólásodhoz, nekem sincs kedvem ilyesmihez, inkább aludni a folyamatos 6 órát.(közben persze azért vagy 5-ször felkelni, miért nyöszörög, van-e takaró, stb...)
Sziasztok!
Jelentem elmúlt a hasfájásunk!!!:) Sajna a kakilás az nehezen megy és még sírdogál 1 kicsit.Ma délbe evett 90-et és azóta alszik az ágyába!!!!!!!Remélem most már minden rendbe jön nála!
Lenne 1 nem babás kérdésem!A házas élettel meddig kell várni?Bocsi a hülye kérdésért!:)
További ajánlott fórumok:
- 2007 december körül szülő pocakosok "találkozója"
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kismamák, pocakosok és babások! Szoktatok-e sportolni, jártok-e tornázni? Mik a tapasztalatok? Meséljetek!
- Álmatlan pocakosok
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!
- 2009 februári babák gyertek csevegni!!!!!!