2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)
Általában igen,de van,hogy én is berakom az ágyába,hátha elalszik,de általában nem jön be.
Akkor kiveszem,megint megpróbálom szopizással elaltatni,ha ez sem jön be ,marad a cipelés
És hisztinél is elfogadja a cicit?
Lili ha hisztizik, akkor azt is eltolja :-/
Aztán beteszem az ágyába, hisztizik még 1 percet és elalszik.
Én általában sokszor szoptatok egy nap.
Szopizással tud csak elaludni,ráadásul ,mivel semmilyen innivalót nem fogad el,ezért is sokszor meg kell kínálnom.
Sőt olyan is van,hogy nem tudom elaltatni,így a következő hisztinél újra próbálom
Örülj neki, hogy ilyen jó étvágya van.
Lili elég rossz evő, ami néha elszomorít :-/
Persze azt tudom hogy nem lehet. csak tényleg ez a bajom, hogy eddig diktáltam, viszont most már jó lenne őt néznem, mit akar :-)
Panka is most 6 és fél hónapos és még csak kóstolgatunk.
Én sem akartam addig szoptatni,de az istennek nem tudtam elválasztani:(
A nővérem is hülyének nézett.Azt mondta,ő 1 éves korukig akarja szoptatni a fiait,és akkor abba is hagyták a szopizást.
Erre negyediknek megszületett a lánya,akivel szintén úgy járt mint én:)
Nem volt hajlandó abbahagyni a szopizást.Tovább szopizott mint az Ádám:)
Remélem a Hanna hajlandó lesz abbahagyni 1-1,5 éves korában
Szia Dorka!
Azt hiszem én kezdtem itt legkésőbb a hozzátáplálást, Lili már 6 hónapos is elmúlt. Sokáig szeretnék szoptatni (na nem addig mint Adri, azért akkora hős nem vagyok, hogy 2.5 évig....), és így most (8 hós korára) jutottunk el odáig, hogy négyszer szopizik (+ éjszaka általában még egyszer), és háromszor eszik 'rendes' kaját.
Nagyon jó dolog a tapasztalatcsere, de nem lehet ám általánosítani, hiszen minden baba más, és mások az igényeik is :)
Hát lehet nem leszel túl boldog a válaszomtól:(
Az Ádám egészen a szoptatás befejezéséig(2,5 év)kelt éjszaka szopizni:(
Miután nagy nehezen abbahagytuk,az éjszakát is átaludta.
Szia!
Az én lányom is szopizik még,igény szerint(nem számolom).
Ha sokáig akarod szoptatni akkor nem az a cél,hogy kiválts egy étkezést,legalább is szerintem.
Én mindig szopizás után kínálom meg a lányomat kajával,egyszerre általában fél üveg bébiételt eszik meg.
Délelőtt gyümölcsöt,este főzeléket eszik.
Viszont inni nem nagyon akar:(úgyhogy a következő nyűgösködésnél ismét szopi hátha szomjas
köszi.
Az mit jelent, hogy jó sokára? Mégis mikor? És mit tettél? Vagy magától szokott le?
Palenkas:Boldog Szülinapot!!!
Sajnálom ,hogy nem alszanak a babáitok:(
Az én fiam is ezt csinálta kb ennyi idősen.Jó sokára szokott le az éjszakai ébredésekről ,és szopizásokról:(
A Hanna hál istennek nem ilyen:)
Ő este eszik egy fél üveg bébiételt,fürdés után szopizik,és fél 7-kor keltem reggel,mielőtt viszem az Ádámot oviba:)
Viszont a babakocsiba,autóba változatlanul dilizik:(
Tegnap hazafelé jó 15 percet torkaszakadtából ordított a kocsiban akármit próbáltam csinálni nem hagyta abba:(.Bár vezetés közben nem tudom cipelni:(
Néha tarkította egy kis öklendezéssel..
Szia Ági!
Áron is kész tragédia alvás terén megint. Egyszerűen már nincs ötletem, hogy mi lehet ez, és mit lehet csinálni. Illetve mindig csak a doktornő válaszai jutnak eszembe, hogy Áron ilyen érzékeny gyerek, és "anyahiánya" van, éjjel is. Áron tegnap pl ébredt 22-kor, 23-kor, éjfélkor, aztán fél 2-kor, ekkor szopott is, aztán fél6-kor, ekkor is szopott, és csak úgy aludt vissza, ha ott fekszem mellette. Hát nem egy pihentető. Amúgy ma van a szülinapom, úgy gondoltam, hátha megérzi, és hagy aludni, de nem... hát néha én sem hiszem, hogy ez valaha változni fog, de a férjem mindig azt mondja, ne aggójak, mikor énekli majd, hogy : huzsedáré... akkor már biztosan aludni fog (többet is mint kéne).
sziasztok!!
gyors helyzetjelentés!
Balázska próbál mászni, de csak hátrafelé megy neki! :P amint rárakom az ágyamra már tolat is lefelé és megkapaszkodik az ágyam szélében és ott ácsorog. Ha tehetné egész nap csak állna. Már négykézláb sem jó neki, mert az már "unalmas". Az éjszaka változatlan, sőt mondhatnám hogy egyre rosszabb. Mostmár 6-7 szer is fölébred ordítva.... :( szerintem ez már nem fog változni. sajna nagyon kimerültem, ezért nem is vagyok itt annyit mint szoktam. Bocsi csajok a hanyagolásért.
Amira mászik!!! :)
Jó éjt Mindenkinek!
Na, Vica!
Gyorsan leírom! Ma voltunk kpontrollon a gyógytornásznál, és azt mondta, hogy a mászás "felsőbbrangú", mint a kúszás, és az a lényegesebb. Ha körbe-körbe ment kúszva, akkor nincs baj (de a Te Zazid is csinálta ezt), csak az lenne a baj, ha csak hátrafelé haladt volna kúszva és négykézláb. De így megnyugtatott, hogy nem probléma. Valószínűleg már nem is fog "kommandózni", de lehet, hogy még rájön...
Szerintem csak este töltöm fel, mikor már végérvényesen elaludt!
Ja! És azt is mondta, hogy Milán teljesen utolérte magát mozgásilag, ilyen értelemben már nem kell koraszülöttnek tekinteni, és levenni az egy hónapot:-) Büszke vagyok rá!:-) Csak azért hízhatna még egy kicsit!
Örülök, hogy sikerült!
Én is kíváncsian várom a mászó Milán baba videót!
Linike, egyébként nálunk is kimaradt a kúszás hagyományos értelemben. Mert végül is körözött és tolatott, ez is kúszás, de kommandósan nem csinálta.
De ez nem baj, a lényeg a mászás! És másznak!!!
Olyan hihetetlen még mindig! Már attól féltem, soha sem fog mászni.:DDD
Na, sikerült!
Olyan cuki!:-)
Teszek fel majd én is később!
Vica!
Úgy meg akarom nézni Zazid mászását, de nem indul el egyik video se:-(
:((
Nem tudok sms-t írni, úgy látszik a sok Lili-nyáltól feladta a telefonom. Valaki kérdezze már meg Pityit, hogy mekkora a bébi!
Jó reggelt :)
Rencsi hasizomból nem tudnak ilyenkor még felülni, az nagyon nehéz. Én 30 éves vagyok, de még nekem se könnyű :DDD Lili is négykézlábról ül fel.
Amiatt meg ne aggódj, hogy még nem mászik. Majd fog. Nagyon eltérő a babák fejlődési ritmusa.
Az én fiam a 2007 márciusi babák között utoljára állt fel és utoljára szólalt meg......aztán 2 évesen elkezdte leolvasni az autók rendszámán a számokat és betűket (pedig nem tanítottam). Szóval utolsókból lesznek az elsők ;-)
További ajánlott fórumok:
- 2007 december körül szülő pocakosok "találkozója"
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kismamák, pocakosok és babások! Szoktatok-e sportolni, jártok-e tornázni? Mik a tapasztalatok? Meséljetek!
- Álmatlan pocakosok
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!
- 2009 februári babák gyertek csevegni!!!!!!