2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
szia Iccike!remélem az uj dokid jobb lesz és minden rendben lesz veletek.
lehet én több mint 1 hónapot várnék az ujabb probálkozással .hogy erösödjön a méhed és ne legyen uyanez,na meg a doki is megvizsgáljon.
szia mimi
igen az uh os mondta a gyogyszert rá,szedem is de kikésziti a gyomrom,de érzem a homok távozik.azért fáj .holnap megyek dokihoz délelött
na meg ittam gyógyteát,kiváncsi vagyok mi lesz vele.
Kedves Drágaságaim!
Bocsássatok meg, hogy igy egyben,Mindegyikőtöknek köszönjem meg azokat a bitóztatásokat, amiket irtatok.
Most már jobb,igaz vasárnap reggel minden távozott (még azt hiszem a petezsák is).Ezért fájhatott a hasam csütörtök óta,gondolom ez a leválás okozta.Orvoshoz, majd akkor megyek, amikor már nincs vérzés, mert addig hasi ultrahangot nem tudnak csinálni.De most másik orvoshoz megyek,csak még keresni kell egy jót Budapesten.A párom azt mondta, hogy hagyjunk ki egy hónapot, addig visszaerősödik minden ott belül+ a folsav mellé szedjek vitamint és rendbe lesz minden.Nagyon vigasztalt Ő is, és azt mondta bolond vagyok hogy ezért bocsánatot kértem.(amikor már úgy nézett ki, hogy meg fog jönni, tényleg mondtam neki, hogy ne haragudjon rám ezért)
Csak az a baj, hogy ez most másodszor ismétlődött meg, és nagyon megy az idő, egyre kevesebb van...
Sziasztok lanyok :)
nekem nagyon sok a mumkam ezen a heten szoval csak hebe hoba tudok jonni :(((
Mindenkinek szep hetet :))))
Muzmuz nektek mindent bele a heten :))))
Vesszocske neked megy a sok +++++++++
cica remelem jobban leszel es eltavozik vegre a homok :)
Meg mindenkinek tovabra is megy a sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia Mimi! Köszönöm a jó tanácsokat, nem sértődöm meg egyáltalán, sőt.... :)
Nem akarok tesztelni, mert úgyis kiderül előbb vagy utóbb, hogy mi lesz. De azért délbe megmértem magam mégegyszer, és 37,5 volt. Tudom nem kellett volna, de kíváncsi voltam. Egyébként a te felfogásod a legjobb, csak nekem még idő kell arra, hogy át tudjam magam programozni :))))
Igyekszem megfogadni a tanácsod, sok puszi!!!!!!
Sziasztok Lányok!
Újra itt vagyok, csak nagyon húzós volt a múlt hét:-(
Zsani, sajnálom hogy megjött, majd legközelebb, csak +++++.
Cica, azért kitartás, szorítok, hogy mielőbb meggyógyulj. Hidd el, neked is lesz manód:-)
Dorec, kitartás, mindjárt vége a vizsgáknak, már csak kettőt kell aludni. És kell aludni:-)
Iccike, fel a fejjel! Kissé elszomorodtam, amikor azt írtad nem szeretne titeket a manó:-( De tudom, hogy csak pillanatnyi elkeseredés volt, és ne adod fel:-)
Britney, hajrá, tessék "dolgozi" a projekten;-)
Vesszőcske, üdv a fórumon.
A többeiknek is halihó, minden kismama vigyázzon magukra, és sok egészséget! Kicsit féltékeny vagyok, de nagyon örülök nektek:-) Ti vagytok a pozitív példa:-)
Rólam is kicsit: 5-én múlt el a havim. Jónás módszer szerint vasárnap volt esélyes, és a természetre bíztuk a dolgot, mi is megteremtettük az esélyt:-) Még ha az kicsi is, így havi után pár nappal:-) Pé naptár szerint 16-19 környékén várható (nem 28 napos a ciklusom). A múlt hét húzós volt munka fronton, de a héten pont ráérünk beleerősíteni:-) Viszont nem tudom mi van velem:-( Nem érzem, hogy pé készülődne. Máskor napokkal előtte már fáj az oldalam, de most semmi:-( nem akartam ebben a hónapban a mikroszkópot használni, de lehet majd megnézegetem magam. Elöl fájdogál kicsit a pocim, meg érdekes feszülő érzésem van. Tegnap voltunk Balcsin, és amikor hason fekvésből feltápászkodtam olyan fura érzés volt. Leginkább húzódott, mintha rövid lenne a hasam, pedig higgyétek el, van ott anyag bőven. nem tudom mi lehet velem. Remélem csak a fáradtság miatt, vagy megfáztam kicsit. Remélem elmúlik hamar.
Szia vesszőcske!
Csak jó tanács tapasztalatból: ne görcsölj rá ennyire a témára, mert becsavarodsz! Ne mérd a hődet, ne figyelgesd magad ennyire, mert ha akar jönni a baba, úgyis jön. És nem érdemes a nemvárt mensi időpontja előtt tesztelni sem szerintem.
Nem bántásból írom, komolyan, csak neked akarok jót. Ilyenkor az ember hajlamos minden apró jelet a terhességre fogni. Lehet, hogy most olyan tüneteknek tulajdonítasz jelentőséget, amelyek korábban is megvoltak, csak nem is tűntek fel. Nyugi! A babóca érzi, ha ennyire stresszelsz, ne akarj neki rosszat!
Szia cica!
Kaptál valamit a homokra, nem emlékszem már, hogy írtál e erről? Nem irigyellek, de kitartás! A kicsi fiad egyébként gyönyörű!!! :)))
sziasztok! egy pocsék éjjlen vagyok túl a vesémnél mintha szurkáltak volna,lehet most távozik a homok,alig bírtam mozogni,most már jobb de még fáj:(
a kisfiamról tettem fel 3 képet a tegnapi júniálisról:)
Köszönöm :)
meg vélemény is érdekelne :)) ha hallasz valamit róluk :)
nekem kb 19 nem kéne hogy megjöjjön :D
Neked is már csak pár nap ugye??
sziasztok lányok :)
Remélem jól telt(ik) a hétvége :))))
Kismamik örülök hogy jól vagytok :))) Wallmart szép a pici bogyókád :)))))
Nekem egyre menis gyanusabb... hómérőzni nem igen szoktam de tudom az alap hőmérdékletem szóval csak 36,6 van sajnos és a méhnyakam is nagyon lent van.... ennyi.... nem sok reménynt adok már ennek a hónapnak....
Sziasztok!!
Na feljöttem egy kicsit irni:))))
Jol telt a 7végém voltunk kirándulni meg itthon bográcsoztunk:)))Fini lett!!
Drága Britney hááááát akkor ünnepeljétek meg jó alaposan azt a szülinapot:)))))))Szülinap=baba.És csak igy határozottan,hogy sikerülni fog és kész!!Én már is elkezdem küldeni neked a ++++++
Puppi köszönöm a kedves szavakat,aranyos vagy mint mindig,és tényleg ne sajnálj mert énis megfogom mutatni hogy tudok még terhes lenni:)))(Elvileg a pé-m majd 26-án lesz)De MEGÍGÉREM hogy nem fogom magam figyelni,csak tesszük a dolgunkat apával mihelyst elmúlik:)))
Drága wallmart,örülök neki hogy egy feledhetetlen uh-n voltál.Tényleg nagyon megható hallani a kis szivét:))De bizony ha a takarítással 3nap alatt végzel az se aggasszon,érezd jól magad,majd te ugyis tudod hogy mennyit bír a szervezeted.Sok sok puszi nektek:)))
Drága vesszőcske!!MÁr csak két nap!Annyira izgulok!!!Mihelyst megtudod kérlek ird meg nekünk:))++++++++++++++++++
Ja én se hőmérőztem ebben nem tudok segíteni de már csak kibirod:))))
Drága ragota izgulunk érted pénteken,sztem gyönyörű élményben lesz részed,majd mesélj,nagyon várjuk.Sok puszi és jó egészséget vigyázz magadra:)))vagyis magatokra:)))
Olyan régen volt már a fórumon Tencsike,Cika(neki se tudom hogy megjött-e végül vagy nem?),müzmüz,kicsibeus,beuska,rberni,maya.
Hogy vagytok??ha tudtok majd jelentkezzetek:))))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2012 február - indul a babaprojekt :)
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!