2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
pedig utánunk vagy!! beelőzöl? :)))
hú, ez akkor már elég konkrét!!! várod vagy még várnál???
én már szeretném, hogy hányingerem és/vagy hasmenésem legyen :)
Hányingerem is volt, elég rendesen. felhívtam húgomat, hogy neki volt-e hasmenése a szülés előtt. Volt. Aztán jöttek a fájások. Kíváncsi vagyok és izgatott, ugyanakkor simán lehet, hogy csak gyomorrontás.
én hallottam vagy olvastam valami olyat, hogy szlés első jelei között lehet olyan, hogy megy a hasa és hány a kismama! akár még baba is lehet! :)
Még a terhesség előttről, csak akkor nem tudtuk kikezelni, mivel nem használhattam a gyógyszert.
azért miattam nem kell :D de nem értem miért takarja el :(
Neked olyan is van?! :S jájj!
megkukkoltam, hatalmas a pocakod :D nagyon formás pocid van :)
haragszom a naplódra, mert a Mikulásod miatt nem tudok bemenni a kedvenceimbe... :D
Már én sem tudom, hogy mi lenne a legjobb. Ahogy ott ültem, csak az járt a fejemben, hogy lehet, hogy ez már a szülés előjele. Na akkor egy kicsit megijedtem, pedig egész nap azt mondogattam, hogy most már akár meg is indulhatna a szülés.
Lehet, bár ennyire rosszat kizárt. Minden esetre az aranyeremnek kifejezetten jót tett.;)
jajj szegény :( de lehet szülés lesz belőle ;) drukkoljunk?
Szamónak gratulálok! Bence szép nagy baba lett.:)
valami rosszat ettél? (megkóstoltad a mézeskalácsot? :) )
Manócska, szép a pocid nagyon. És milyen vékony vagy. :)
Sziasztok!
Dél óta a vécén ültem, olyan hasmenés jött rám. Egyszerűen nem tudtam elszakadni a fürdőszobától. Már azt hittem, hogy megyünk szülni.
Kicsit reklámozom magam!!Bár azt igértem nem lesz több kép és úgy is legyen de ez a 38+5napos poci fotom!!Kukk meg csajok!!:)
na ezt jól leírtam :DDD áh, feladom :D
nézd meg a kis filmet, benne van, akkor tuti nem mondok hülyeséget :D
igazából szerintem se az oltottak, se azok nem fogják soha megtudni hogy jól döntöttek-e, ha nem kapják el. de ne kapja el senki!!!!
[link]
itt van. tényleg nem kampányolni akarok!!! csak kérdezted!
csak egy kérdés? akik eddig ellenezték, azok most miért kardoskodnak mellette????
persze azt én sem bocsátanám meg magamnak, ha miattam lenne valami baja a babának! de nem is tudom..... én nem oltatok egyenlőre!
pont ezt mondták, hogy sz@rt se érnek nekünk... :( mert az immunrendszerünk a babát védik, nem minket :( remélem azért nem igaz....
Igen, oltok. Sok minden! Egyrészt tegnap volt az M1-en az estében Czeizel meg egy nődoki, elmondták, hogy miért fontos az oltás, hogy bekerül a tejcibe a védettség, így babóm is védett lesz fél- egy évig :) Rákóczi professzor is azt mondta, oltsunk, végülis most már egyetértenek a nődokik. Nekik van diplomájuk, csak jobban értenek hozzá...
De aki eddig ellene is volt, az is most azt mondja, hogy ha bajt is okoz az oltás, kisebbet mint a betegség!
A legdurvább, hogy babók is lélegeztetőn vannak az intenzíven. Na én nem bocsájtanám meg magamnak....
Ezek győztek meg.
Erre ne reagáljatok! :D
téged mi és ki győzött meg az oltassunk ne oltassunk dologban??
nekem is hozhatná!! :) ha arra jár, küld el felénk is! :)
Ha nem is én gondolom úgy, de arra a napra vagyok kiírva, a túlhordáshoz meg nincs kedvem... szóval hozza csak a Miki :)
lassan a táblázatba fel kellene venni egy új oszlopot, ahova az oltások kerülnek! és akkor várnánk mindenkinek a tapasztalatait! :)
További ajánlott fórumok: