2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
:)) napos vagy??? ez jó!!! :))
(engem sem néztek még alulról.)
Emiatt nem aggódok nekem nem verte eddig sose!!!:)))De ahogy írták nem sokára!!
nekem 4 hete volt utoljára, nem is bánom, már nem monitoron szeretném látni...
Ne aggódj Manócska! nekem már harmadik hete a plafont verdesi az a műszer amelyik a fájásokat méri, mégis még mindig itt vagyunk egyben!!
Oké ahogy levettem lelkileg nem jól de testileg?
Pillangó nem néztek alulról még mindig de a doki szerint már napos vagyok!És ha összeadjuk a napokat kijön a december 12:))De én keddem megszülök az tuti!!
de biztos van fájás és fájás között különbség, mert nekem most kiakadt a mérő, 100 fölé ment, de csak kellemetlen volt és még itt vagyok. Furi ez az nst, egyre inkább nem tudom hova tenni!!!
Sziasztok Kismamik!
ilyen se sokszor volt, hogy ennyi mindenki itt van, amikor én is! :) örülök nektek!!
na ezt megmondtad :DDDDDD :(
á addig már.. nem fog kelleni menni!!
nekem szerdán lesz uh, én sem akarok, de nem a szülési időpont miatt, hanemmert minek kb az is... egy sorbanállással több 39 hetesen.:O
Nem bizti de meglátjuk majd!!
128?? :SSS az durva:DDD
én a 15-ömmel:)))))
szerintem az pont jó :) ahogy nézem, annyi az átlag születési súly mostanában, de persze kb. semmit nem jelent mit mérnek... :) jajj én hétfőn megyek UH-ra, de nagyon nem akarok :(
nálunk is:SSS :(((((((((((((((((((((
Manócska, szép nagy a baba!!!
én még 3100 vagyok, túlhordás lassan téma lesz... még 14 nap bőven van, addig hátha...:)
és a látogatást hogy oldottátok meg? Ti mondjátok meg mikor lehet menni? Félek, hogy nálunk átjáró ház lesz... :S
akko rlegalább ma kettőnknek van tele a ... mindennel... jó lenne már ha holnap lenne vagy mittudomén, de most nagyon nem jó:(
Szia!
Na most vagyok!Hogy vagy?
áh, én már nem bírom. de tényleg nem veszem már fel, hívják a férjemet
Már mindenkinek azt mondtam hogy kedd lesz az én napom az már tuti!!Ma befogom az embert és nem várok már tovább!Szombaton töltöm a 39.hetet csak nem csinálok kárt ha kijön egy héttel hamarabb!!(mégis)
de te már nem mész jövőhét csütörtökön...
keddig meg kell szülni tudod...?
Meglátjuk tényleg igazat mond e a gép!!!:))Már tényleg jöhetne kifelé!!:)
akkor szép nagy fiú lesz Ádámka is!!!
a fájások meg majd jönnek ha kell...
mikor én szültem 128ig ment fel a fájásnál a ...izé:)
azt már éreztem is rendesen...
bár volt hogy 60nál jobban fájt mint 120nál...
Gratlálok Szamónak nagyon nagy baba lett!
Ja Gabicika írt üzit hogy holnap fél 9 kor lesz a császárra!!Szóval holnap érte szurkolunk!!
Kérdeztem hogy nézze meg az útcsó körben hogy ténylegesen mi a neme de már nem látta egyáltanán hiszen a lábai között volt a feje!!Tejesen össze van kuporodva!!Azt mondta nagyon laza és teljesen felvette a születési pózt!Visszahívtak jövöhétre szintén csütörtökre NST-re és ha még addig sincs semmi szombaton megyek és meg is néz hogy hogy állunk oda lent!!
További ajánlott fórumok: