2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Az szuper, ha cicizik, mert a lázzal sok folyadékot veszít a pici, és azt pótolni kell
A két nap alatt 6 órai alvás sajnos nagyon közeli ismerősöm, Két hónapja nagyon gyakori vendég nálunk :(
nekem is Mátém van! :) (de ezt gondolom tudod. bár az én Mátém nem hipp-hopp született :S )
és most kikövetelte a fürdést hamarabb. így most már az igazak álmát alussza! :)
első kisbabád? mennyivel született?? mikorra voltál kiírva?? és most mekkora a nagylegény? tehetnél majd fel képeket is! :)
Sziasztok! Gyűlölöm az oltásokat!!!!!
Tegnap este óta folyamatosan lázas vagy hőemelkedéses a kincsem...Ülvealvás+oldalt velem,ha megmaradt.
A dokinéni azt mondta még egy napot húzzunk ki,mert ez ilyen.:( Két nap alatt 6 óra alvás,nem rossz!
Sőt ma cicizett egész nap,ami nála csodaszámba megy. Már egy hónapja csak akkor szopizik,ha félálomban van,pedig tejcsi van. Nem értem a dolgot. Ja,nekem a tejcsinálásra nagyon bejött a kamilla+édeskömény tea,először megittam vagy 1,5 litert,aznap estére be is durrant a cicim rendesen-ami előtte sosem történt-. Szerintem próbáljátok meg!
Szia Pillangó,
a szülés gyors volt, viszont annál fájdalmasabb.:-) Természetes úton, hipp-hopp született meg Máté. Egyelőre csak szopizik, nagyon megküzdöttünk ezért, egy időben folyamatosan mellgyulladásom, tejcsatorna-elzáródásom volt, de szerencsére most már rendben vagyunk. Úgy tervezem, hogy csak 6 hónaposan kezdjük a hozzátáplálást, ha továbbra is elég neki a tejcsi. Budapesten lakunk, Mátyásföldön, errefelé sokat lehet sétálni, elég nyugodt környék.
Lassan gondolom, mindenkinél fürdés-idő van. Jó pancsolást!
milyen volt a szülésed? merrefelé laktok?
hozzátáplálásal hogy állsz? szopizik vagy tápi?
Szia!
Hi-hi!:DDD
Nálunk is ugyanez a sláger mostanában!:DDD
Szia,
köszi, Első elsőként :-) Máténak hívják a fiatalurat, aki most éppen nyálbuborékokat fúj egész nap és kezdi felfedezni, hogy van két lábacskája is :-)
Szia!
Üdv. közöttünk. Akkor Te már mindent tudsz rólunk:-)))
Hogy hívják a kisfiadat?
Sziasztok,
én is, mint korábbi zugolvasó, felfednám magam :-) Jó ötlet volt a klub, mert így minden zugolvasó, aki szeretett ide benézni, előbb-utóbb felfedi magát. A kisfiam december 18-án született, most már lassan-lassan 5 hónapos. Az első hetek, hónapok után talán most már egy picit könnyebb vele. Sokat segített, hogy néha olvashattalak benneteket és annyira el voltam foglalva az első idők örömével, néhézségeivel, hogy őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy akár aktív tagja is lehetnék a közösségnek. Remélem, nem bánjátok, hogy most jelentkeztem. Szép tavaszi sétákat nektek ebben a gyönyörű időben!
Sziasztok!
Háát, látom mindenki a szabadban, nincs a megszokott mozgás, de még így is lemaradtam az olvasással :-)
A felicitás csomagban nincs sok értelmes, de a Hippeset érdemes kiváltani.
Várom a szombatot, egy évvel ezelőtt arról ábrándoztam, hogy milyen jó lesz már hármasban majálisozni...na persze, ha megmarad a babakocsiban.
Sziasztok!
Háát, látom mindenki a szabadban, nincs a megszokott mozgás, de még így is lemaradtam az olvasással :-)
Várom a szombatot, egy évvel ezelőtt arról ábrándoztam, hogy milyen jó lesz már hármasban majálisozni...na persze, ha megmarad a babakocsiban.
Sziasztok!
Ezt a kupont 4 hónapos kora után lehet kiváltani.
A felicitas.hu-n regisztrálsz és postán küldik a kupont melyet ki kell töltened és beváltani a listán szereplő bababoltok egyikében. Én lehet, hogy holnap ki is váltom. Majd leírom mi volt benne.