2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Nálunk ma lesz mérés de ez most fontos mérés lesz nem kaja mérés hogy mennyit eszik hanem hogy mennyit növögettünk már egy hét alatt :)))ruhástól nagyok vagyok de csupin kivi vagyok!!!
Amúgy megjelent nálunk a sűrű fekete hajban a koszmó!Babe sampon mától bevetve és újra szépségesen szép fejbőr lesz!!
igen óriási lenni a hó, legalábbis pesti viszonylatban, úgy kimennék Nádjával, de nem tudunk, nincs esővédőnk a kocsihoz még és eléggé esik, nem kockáztatok inkább...
ti kimentek??? de a gangra kigurulunk mindjárt, ezért jók ezek a körfolyosós bérházak :-)
Sziasztok!
Hú, szép nagyok már babók :)
azért a csúcsot mi tartjuk, csütörtökön volt 5300g Beni :D alig bírom már el, nem tudom mikor áll le kicsit a hízással, mondjuk nem dagi még, nyúlik is :)
Nálatok is nyakig érő hó van? :D
Sziasztok!
barni ma reggel ruhában 4880 gramm volt szopi előtt, tehát megint hízott szépen. Persze ruha nélkül mérve látjuk a valós gyarapodást, de van már annyi tapasztalat, hogy így is lehet sejteni, mennyit nőtt. Másfél héten belül elérjük az 5 kilót.:)
Egyelőre jó még rá néhány 56-os ruhája, de bajban vagyok, mert a 62-esek még nagyok rá.
azt néztem, a mi babáink születtek kb. hasonló méretekkel, most mekkora a kis Lili?
mi is kinőttük az 50-et, most már viszont egész jók az 56-sak
62-es???
Mi még az 56-os ruhaméretet sem értük el... Eddig 2 rugiban ér végig, a többi 56-os nagy rá. Pedig szépen nő, kerekedik...
Az 50-es body mondjuk már feszül rajta ;)
Nekem ezért nem hozott eredményt szerintem.
De lehet, hogy én voltam ügyetlen....
Lili a nyöszörgést nem ismeri... Rögtön sír, szerintem későn ébred. Nemhiába, egy kis lustaság :):):)
ne aggódj! én is tejci gondokal küzdök! :S van elég, nem azt mondom, de eddig sokkal több volt! de szépen növünk! minden rendben. két napja este fél 10-től reggel 5-ig alszunk! napközben nevetgélünk, játszadozunk, szinte egész délután ébren van. még van kb 10 percem, azután egész délutánra leköt! :)
(azért tünök el,mert rendetlenkedik a net!)
örülök nektek, növögessetek!!! :) vigyázzatok magatokra! pussza
húú az evés, szopi problémája, most sztem nem elég neki, annyira se, mint eddig, éjszaka nagyon sokat fent voltunk, pedig már egy ideje 11-5-ig vagy éjféltől, kb.6-ig aludt, üvöltött szegény és rángatta a mellem, nagyon borzasztó volt, ma intenzíven iszom laktoherb teákat, meg fejek, remélem szaporodik is a tejem...
viszont 2440gr-mal született és most 3740 gr, szóval igencsak gömbölyödik...
Szoktam mondogatni neki,nem baj,kakijon ha nyakig olyan lesz is,mert ez a dolga ..csak beteg ne legyen.
Annyira élvezi mikor rendbe rakom popsiját,majdhogynem nevetgél..
UHH,hogy megy az idő,holnap mi is 7 hetesek leszünk,el sem hiszem...
Nem panaszkodom meg vagyunk jól vagyunk!!!A naplómban is csak ezt a cicis tejcsis ügyet tudom írni hogy hol van hol nincs annyi tejcsi amennyi kénne (legalábbis szerintem)!Bár ez a gyerek dokinak és a védőnőnek hihetelen hogy így gyarapszunk de hát ez van én kicsit (néha) már érzek!
Ti hogy vagytok??Szépen gyarapodtok?
ja, értem! hát mindenesetre, azon ne aggodalmaskodj, ha többet eszik! :)
amúgy jól vagytok?? (mostanában nem olvastam a naplódat. :( )
Szia!!:)
Nekem csak azért ajánlották mert Nórival is volt ilyen cicis gondom és probaszopásra is kellett mennem!!Vagyis a tanácsadáson kellett megszoptatnom hogy tényleg szükség van e tápszerre!Mivel Ádám nagyobb mint Nóri volt ilyenkor így azért is van hogy ne húzuk a napokat ha mégis pótlás kénne!A fagyóban a lefejt tej max 2napig elég csak!