2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Vigyázz magadra! Hidd el,nemsokára otthon leszel a CSALÁDDAL!!
Puszi Neked!
Helló lányok!
A hó it is szakad...
Már nagyjából összepakoltam a kórházba, anyósomnak meg Misinek folyamatosan magyarázok hogy mit hogy csináljanak a pici körül...
Olyan nagyon rossz lesz nélküle...
De apa megígérte hogy minden másnap behozza, ő meg jön minden nap...
Naggyon félek a vizsgálatoktól (különösen a vastagbéltükrözéstől) és attól is hogy milyen eredményeket kapok..
szorítsatok légyszi hogy mihamarabb itthon lehessek...
Puszi mindenkinek addig is!!!
akkor még szerencs, hogy helyben volt a segítség! pici babával elég lett volna ott a nagy hóban rostokolni! mi ki se mozdulunk egész nap! illetve pár percre kimentünk levegőzni, de ennyi!
vigyázzatok magatokra!
tegnap óta szakad a hó!
Mi történt????? elakadtatok??? gondolom ott a hegyekben sokkal sz@rabb a helyzet, mint itt a síkságon!
Sziasztok!!
Merre milyen idő van??Minket a tűzoltók húztak ki a hóból!!:(
sajnos nekünk napközben is szörcsög
és nem kap levegőt ezért köhög is :(
jobban, igen. csak az éjszakák voltak gázosak, mert forgolódott álmában, és szörcsögött a nózija. olyankor kiszívattam neki, attól kicsit tudott aludni.
három napig tartott (illetve éjjel, mert napal semmi nem látszott ebből).
nem kezeltük sehogy, csaka szipkázással.
Sziasztok Mindenki!!
Petra! szerintem minél hamarabb próbálj meg valami gyógymódot!!! nem tudom,mennyi ideig szopiztok, de ne hagyd, hogy csak úgy cumizzon. inkább tartsd szopi pózban, de játszócumi legyen a szájában! (konkrétan mi így szoktunk le a cicin elalvásról) és pár napig ne hordj melltartót (attól nekem is mindig kisebesedik egy picit, én is hanyagolom. csak akkor hordom, ha van itt valaki, vagy ha megyünk valahova)
most tuti nem lettél okosabb ezektől, de azt tudd, hogy nagyon sajnállak, és nem tudtam jobb dolgokat mondani! :( de nagyon erős vagy, hogy még így is folytatod a szopiztatást! vannak, akik már abbahagyták volna! kitartás!! gyógyulgass!!!!!! :)
jobban van már?
hány napig tartott nála a nátha?
és mivel kezeltétek?
sziasztok
Pillango, voltal dokinál a picivel?
Mit ajánlott?
Sajnos Mia is náthás lett tőlem, pedig maszkoztam :(
Néztem Babódat, nagyon cuki!!!!
Bencém sajna még csak elvétve mosolyog.....
Sziasztok
Sajna a két gyerkőcöm mellöl már ritkábban tudok jönni,de azért igyekszem.
Szépen gyarapszik mindenki,mi is,5500gr,és 60 cm.:-)
Mondjuk egész nap enne,ez meg is látszik rajta ,olyan szép hurkái vannak.
Petra
Neked szeretném tanácsolni,hogy hagyd szabadon a ciciket,egy kis anyatejet hagyjál rajta,sokkal jobb,mint bármelyik kenőcs.szerintem.
Mitől véres?Kiharapta,vagy a sok szívástól?
Védőt nem próbáltad?Én is azzal szoptatok,a kör alakúval nem a pillangóssal,azt nem fogadta el.
Ne hagyd hogy ilyen csúnya legyen,meg biztos nagyon fáj is,szoptatni sem lehet kellemes.