2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
csodásak az éjszakák! visszaállt a rend! 21:30-kor letettem, 3-ig-3:30-ig alszik, evés, majd reggel 7-ig megint szunya! ha így marad még egy évig, azt se bánom! :)
látom nektek is rendeződnek az éjszakák! örülök! :)
Meghalok a hagymáért, ha nem lenne ilyen hideg, már indulnék is érte:)
Hopsz:) Akkor a 32-ből te vagy az egyik naplóolvasó:P Köszi!!!
Azt nem mondanám, hogy meggyógyult, de javul, már magától eszik. De olyan sovány, hogy inkább nem mutogatom. Az antibiotikumot még kapja, de közelharcot vívunk most már...
Gondolkoztam, hogy lefeküdjek-e, mert Ákos 1/4 8 óta alszik ( Norbi persze csak 1/2 10-kor aludt el). Ha lefekszem, akkor tuti felébred, ha fent maradok, akkor meg aludni fog. Na most mit csináljak?
jujj, én is akarok húslevest :)
Alszik, olyan jó, hogy most már tervezhetőbb az életünk, még egy órát alszik, eszik, pelus csere és ha minden igaz reggeli alszunk majd ma is :)
Nálatok milyenek az éjszakák?
szia!
gyere, van bőven :)
Hogy van a cicád, meggyógyult?
tejserkentőm: húsleves! :) már elkészült a paprikás csirke, mindjárt teszek fel köretnek vizet!
Babóka alszik??
Sziasztok!
Azt én is kérnék:))) Leginkább a hagymából:P
hihi, én is most főzőcskézek :D
azt nem mondom, hogy jobb mint a menza, de legalább annyi amennyit enni szeretnénk :)
Elviekben 150 grammot kell ennie testsúly kilógrammonként egy babának.
Levi most kb. 4100 gramm. Akkor 4,1*150=615g-ot kell ennie egy nap. Ha 4* enne egy nap, akkor 615/4= 154 grammnak kellene kijönni kb. egy etetésnek.
Egyik nap mérd le mind a 4 v. 5 etetést és add össze. Így megnyugodhatsz, hogy eleget evett-e.
Sziasztok lányok:)
Szerintetek kevés ha babóm napi 4 szer eszik?
reggel 6 kor kezdünk,1 -ig alszik,aztán ugy 7 körül és 12-kor eszik,ma felvettem 12-kor,gondoltam legyen meg a napi 5 evés,mert nagyon ugy néz ki beáll a napi 4 re,12-kor szopizott,fél 2 körül aludt el és azóta alszik....
Most.volt.nálunk.a.védőnő.
Megnézte.Lili.pöttyeit,azt.mondta,semmi.gond.velük.
Az.aluszékonyságot.az.idővel.magyarázta.És.megdicsérte,milyen.szépen.gömbölyödik:)
Kiscsajszi.a."vizit"alatt.aludt,kivettem.a.kiságyból,felébredt,s.2perc.múlva.már.aludt.is:))))))
Nekem.csak.ultrahangot.csinált.a.doki...
A.nyúlka-piszka.elmaradt.
Az.szép:)
Én.már.az.egyszerre.átaludt.7órával.is.kiegyeznék:)
Remélem.nem.egyszeri.alkalom.volt:)
Nekünk.úgy.néz.ki,hogy.a.Gripe.Water.vált.be...
Nem.múlt.el.a.poci.fájás,de.rövidebb.intervallumra.korlátozódott...No.meg.a.meleg.cseresznyemagpárna.
Február 8.-án megyünk megint vizsgálatokra és akkor a héten meg is lesz műtve.
Igazából azért félek tőle, mert utána 3 napig mesterségesen altatják és utána meg kell tanulnia ennie a száján keresztül. Morfiumot fog kapni, hogy ne legyenek fájdalmai. Hát nem tudom.:-( Így 2 hét kórház aztán hazajöhet. Ha kikerül az intenzívről, akkor napközben vele lehetek.