2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Nálunk, ha akarjuk, akkor ráadják a kórházban a saját ruhát.
Kell vinni napi 8 pelust és napi 2 textil pelust.
Már azt sem adnak!
Én nem tudom, hogy hol fogok találni a nagy fenekemre valót...
Képzeljétek, úgy tűnik, hogy fogyok. Valószínűleg az idegeskedés és a hasmars. Jó lenne, ha az utóbbi nagyon gyorsan elmaradna.
Ez még azon múlik, hogy a kedves barátnő megtalálja-e Lucus ruháit. Azok között sok 56-os van, mivel ő elég kicsike volt, amikor megszületett.
Nálunk mindent kell vinni, kivéve ruhát. De kérnek pelenkát, popsitörlőt és krémet, cumisüveget... Mondjuk nem csodálkozom, itt még a glükózt is a kismama veszi a terheléses cukorhoz.
Mindegy a lényeg Lujzika hogy a neten olcsóbb:)
A neten 5db eldobható bugyi akár más színben is 699ft! a bolthely netes oldalon
Nálunk is kórházit adnak a gyerekre a nővérkék. Tényleg, majd meg kell kérdeznem, hogy kell-e pelust vinni, a múltkor még nem kellett. Frankó Liberót adtak, nem is látott olyat többet a leánykám. Azért szerintem az 56-osból is vegyetek pár darabot, az én lányomra is nagyon nagy lett volna a 62-es, pedig hosszú volt és dagadék.
Akkor jó.:) Hú, azt a vesémmel én is rengeteget szedtem.
Nálam az volt a kérés a munkahelyemen, hogy maradjak október végégig, mert be kell tanítani az utódomat, akit persze még fel sem vettek, sőt ki sem választottak. Arra még hajlandó vagyok, hogy pár napra bemenjek betanítani, de azt is csak úgy, hogy akkor megyek és jövök,amikor akarok.
De, befolyásolja. Szép lesz a vizeleted. Legfeljebb kicsit savas, de az nem érdekel senkit. Amúgy nem árt semminek. Én Augmentint szedtem annak idején.
Mi nagyobb ruhákat nem is veszünk egyelőre. Húgomtól is kapunk, ha a barátnője megtalálja őket. Egy halom ruha van nála, és lehet, hogy elvesztett őket. Aranyos...
Ja,és 56-ost sem veszünk. Nálunk a kórházba nem szabad ruhát vinni, ők adják, és ha esetleg kellene 56-os ruha, akkor majd a férjem elintézi abban a 3 napban.
Jól teszed. Nekem is mondta mindenki az elsőnél, hogy maradjak már otthon, mert aztán évekig nem lesz időm magamra meg a lakásra, de nekem muszáj volt sztahanovistáskodni. Mikor végre otthon maradtam, nagyon élveztem, de két hétre rá meglett a lányom.
Nem lesz. :))) De azért izgulok. És persze annak sem örülök, hogy gyógyszert kell szednem, de ha muszáj, akkor muszáj.
Eddig 5 különböző ember is kislányt mondott és 4D-n sem volt kukaca! Csak nem... :)
Bár mindegy is!
EGészséges legyen!
A pici cuccok többsége amúgy is fehér!
A nagyobbakkal már bajban lennénk. :)
Mi még nem is tudjuk a baba nemét.:) Jövő héten megyünk 4D-re, hátha ott közreműködőbb lesz. Mondjuk már annak is örülni fogok, ha megmutatja a kis arcát.
Örülök.:) Heh, jó fej a dokid.
Tényleg, hátha Te tudod a választ. Jövő héten megyek terheléses cukorra, teljes vérképre, és vizeletet is kell vinnem.Nem befolyásolja az eredményeket ez a rengeteg penicillin,amit szedek és még akkor is szedni fogok?
Jajj értem!!Remélem nem lesz semmi baj!!!:):)
Túrni sokkal különlegesebbeket lehet, és főleg pici méreteknél szó sem lehet arról, hogy az előző gazdája lestrapálta volna! Hisz csak 1-2 hónapig jók rá. Te aztán nehogy kiderüljön arról a lányról, hogy fiú :-) Egy ismerősöm babájának 31. héten került elő a kukaca!
Akkor elolvasom az elsőt, úgyis úgy néz ki, hogy ezek után nem megyek vissza dolgozni. A férjem azt mondta, hogy szerinte menjek még egy hónapot, nehogy elunjam magam itthon,de mondtam neki, hogy ez a veszély nem fenyeget, lesz elég dolgom.
Nekünk villanykályhánk volt Nóri idejében!!Sikerült a 20-21 fok de mikor fürdésre került a sor akkor fújjatuk a meleget 30percig hogy legyen 27fok!!Aztán meg olyan lassan ment le vagyis sokáig volt meleg hogy izzadt a lány!!De tényleg nem használtunk mi se neki semmit legalább 6hós koráig!!Csak pelus volt a feje alatt és még az elején a pólya!!!Most kazánunk van és hát valahogy kisérleteznünk kell hogy jó legyen meg télen 27-28fok volt állandóan és az írtó meleg egy picinek!!
Ó, de jó. Ennél jobb híreket nem is kaphatnék.:)
Attól, hogy nehogy felszálló baktérium legyen. Bár azt is kicsinálja a penicillin.
És jó minőségűek is! Nekünk nagyon sok van onnan.
Igen, még szerintem 1,5-2 hónapig, ha bírom!
Nem akarok otthon besavanyodni... Elég lesz az az 1 hónap is! :)
Szerintem elég. A második a gyereknevelős, a harmadik meg egy összefoglaló. Mondjuk abban nagyon sok sztori van, az tetszett, mert az ember sokszor ráismer a saját hibájára.
Azért még ne add fel a reményt.:)
Egyeltalán nem hülyeség! Nálunk 20 fok szokott lenni télen a lakásban, aztán mikor hoztuk haza a gyereket, feltekertük 22-re, merhogy nehogy megfázzon. Tiszta piros volt a feje, és nem tudott aludni! Tényleg a 18-19 fok volt neki a legjobb, pedig nem is volt agyonöltöztetve.
Nálunk konvektor van, így nagyon nehéz szabályozni, ráadásul sarkon lakunk, így két oldal is külső fal, ami elég hideg!
Eddig este befűtöttünk, majd visszavettük, gyapjú takaró alatt nem fáztam, reggel pedig feltekertük és gyorsan meleg lett. Nem nagyon sikerült eltalálni azt az állást, amikor pont 20 fok van :(
Valakinek még van konvektorja?
A tiszta jó!!Bár szerintem drága de tuti azt veszek mert sok bajom volt a rendes bugyival :S:S!!Nem bánnám ha lenne gyógyitárban mégis patikakártyára elférne:):)
Amúgy szia!!!!!!:):):)
Én is igy voltam az elsővel!!Mindenből az újjat és ami turis volt azt meg szeretettel vártam :)
Most is az újjat veszem még mindig de azért nálunk sok használt lesz a testvér után!!
Amúgy hogy vagy?Dolizol még?
Hál' istennek. KÉpzeld, nekem is sokkal jobb lett a kontroll vizeletem, de azért nem tökéletes. Jól feültetett a dokim, berendelt mára, aztán ott se volt. Egy másik azt mondta, hogy emiatt nem kell gyógyszert szednem. Holnap megkérdezek még egyet.
További ajánlott fórumok: