2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Nekem 4 nap az UH és akkor töltöm a 33at..:DDD
bibí
Te is vigyázz magadra!
nekem még 18 nap a következő Uh.. Akkor leszek 30 és fél hetes:)
Szia és vigyázz magadra!!
Én is kiváncsi vagyok Lujzika már mindjárt ott van vagyis látja a kislurkóját:))
De elég idegesítő:))
Amúgy sok rosszat nem tudok a férjemre mondani:) De ezek a dolgok..
Elköszönök, még át kell öltöznöm, aztán lassan indulok. Kiváncsi vagyok a mai ultrahangosunkra:))
Majd jövök.
Puszi
Fecó is nézte sokáig, de csak szünetben. Most hogy ovi van legkésőbb 9-kor alvás. Persze minden este beszélgetünk elalvás előtt, de van hogy napokig be sem kell kapcsolni a tv-jét. Tegnap is elaludtam mellette,ő már Barátok közt szünetében húzta a lóbőrt:)
Nem is szabad hagyni, mert nem piheni ki magát.
A férjem csak tv mellett alszik el, már rég horkol, erre kikapcsolnám, felébred és mondja, hogy ne kapcsoljam ki, még hallgatja.. De vissza nem tudná mondani, hogy mit hallott.:))
Inkább 10 nátha,mint egy komolyabb vírus!
A nátha Rád sem veszélyes. Megelőzni pedig nem mindig lehet, úgyhogy ne haragudj magadra!
Csak kellemetlen. Én is utálok úgy aludni,ha be van dugulva az orrom..
Szerintem tök jó!
Nekem még egy éjjeli lámpát kell beszereznem a kiságy fölé. Hogy ha felkelek a picihez,akkor Fecót ne zavarjuk. Tudod, egy szobában lesznek:)
És most még jóidő van.. Mi lesz itt, ha tényleg beköszönt a hideg?? Takonykór..
Mi sem fogjuk megúszni a náthát, de ferkónak már nem szívom a nózit, mert fél tőle, inkább fújja nagyon erősen:)
Köszönöm!!:))
Tegnap azt hiszem láttam egy gyerekszobát a gallériában és hát elkapott az irigység hogy nekem nem jutott eszembe!Bár most meglennék lőve vele!!Lila volt a fal színe az a sötét lila és óriási virágok volta ráfestve különbözö színűek annyira tetszik!De most festhetném át unisexre :))) igy nem is baj hogy csak ennyire futotta!!
Ügyes vagy!!:) Nagyon fel tudja dobni a gyerekszobát!
Mi a szekrényt fogjuk letapétázni a sógornőmmel, de szerintem csak a jövőhónapban. Ha kész, majd én is teszek ki képet:)
Nekem már nehezen megy.. És ez egyre rosszabb lesz. De Ferkónál is megoldottam,csak már nem emlékszem hogy :-))
Manócska, pihenj egy kicsit!
Fél 1-re megyek Fecóért,onnan elbiciklizünk a logopédushoz, utána hazajövünk 3-5-ig meg a nevelési tanácsadó várja a szülőket az oviban. Délután még a konyhát is szeretném takarítani. Én már csak este tudok pihenni..
Hú...mennyit írtatok reggel óta. Szia a most jövőknek.
Nálam is alszik a lány (legalábbis állítólag lány), nem is csodálom tegnap végig mocorgott, rengeteg dolga akadt.
Na lányok, én megyek!
Szorítsatok!
Jaaa, és cserélhetem le a felsőmet! Egy kis tejci... :)
Nem is tudom, hogy mi lesz még pár hét múlva.. De a szőrtelenítés nagy gond lesz..
Úgy érzem magam, mint Eddy Murphy a Bölcsek kövérében, csak ő a fü..ijét nem látta :-))))
Ma front van! Mennyit ocorognak a babák?
Szofi most annyira nem, bár én is jövök-megyek, meg hát picit ideges is vagyok az UH miatt! Vagy a front miatt!