2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Azt hogy nem birtok leszállni az ágyról:DDDDDDDDDDD
Na,lassan megyek készülődni,még borotválkozni is kell,az meg már elég vicces mutatvány!:)))
Ha lesz még időm előtte,akkor visszanézek,ha nem akkor majd este a naplómban!:)
:DDDDDDDD
a személyiigazolványt vagy a hüvelyi UHt találod ilyen viccesnek???
:DDDDDDD
De már elment a kedvem a másiktól is!Bár senkinek sincsen kedve hozzá éppen
nekem az volt a legelején meg még a 12 hetesen is...
Én sima személyigazolványra gondoltam ami állítólag újjlenyomatos lesz.
Nahát az sokkal sz@rabb szerintem-mármint a hüv.UH. Útáltam az elején főleg hogy azt nem is a dokim csinálta...
Ne írjatok már ilyeneket mert Nóri látja hogy vigyorgok és nem fog így aludni!!:))))
Nálunk a kórház intézte de mi csak tajkártyát kaptunk és lakcím igazolót!!Meg a babakötvényt!
Nekem hüvely vizsgálat csak az elején volt egyszer amikor is megállapították,hogy valóban terhes vagyok,azóta csak ultrahang,gondoltam már arra nem kellene e már megnézni:):)de gondolom ha valami gáz van akkor azt ultrahangon is észreveszik,vagy nem?
Nekem sem fáj de már nem akarom széjjel tenni a lábam mindenkienk!!(félre értés ne legyen az első időben mikor kiderült hogy terhes vagyok hetente jártam UH-ra hüvelyire és hát elég volt egy időre)
Igen a le-meg felmászás már elég vicces!:)))
De az én dokim olyankor diszkréten kimegy a függönyön kívülre!:) gondolom ott röhög,hogy nyögök mikor felkelek!:DDDDDDDDDDD
Az jutott most eszembe hogy az újszülötteknek is lesz személyigazolványuk. Tud erről valaki valamit? A korház fogja intézni vagy nekünk kell? Hogy lesz ez az egész?
:DDDDD
Engem minden alkalommal megnéz a dokim "manuálisan" 4 hetente...
De hát az nem fáj...
És nem hinném hogy azért mert tetszem neki, csppet sem lehet erotikus ahogyan lefordulok a hülye székből mert máshogy már nem bírok (olyankor még röhögni is szoktunk:DD)
Mert tényleg nagyobb!:))) De az időponton nem változtatott a doki,mert tuti nincs elszámolva!:))
Amúgy tényleg nem gáz,és csak pár pillanatig tart. Csakhát a szitu maga...!:)))
2hónap már csak!!Barátnőm olyan kedves volt mikor mondtam neki hogy miket nem szeretek még mindig mert elkap a hányinger hogy nem baj egyszer elmúlik :S
Igen,általában a lányok talpraesettebbek!:)) Hát,nálunk ez fordítva van!:)))
Akkor miért emlékszem én arra hogy nagyobb is a babát a korához képes?Na moncsa nem csak felejtek már hanem még hozzá is teszek dolgokat:):)
De jó Neked!:)
Nekem asszem kétszer volt olyan,hogy csak uh volt,vizsgálat nem.
De mostmár végig lesz minden hónapban!:(
A jól bevált újjasról :):)
Eddig engem is UH-val néztek meg hála az égnek!!
Én a méhszájvizsgálattól sem parázom. Nekem mondjuk uh-val nézi a dokim azt is, illetve múltkor megnézett manuálisan is. Egyáltalán nem volt kellemetlen.
Ti most milyen vizsgálatról beszéltek??????
Nem,nekem eddig nem változott az időpontom,mindig is 14.-e volt,napra pontosan tudom a fogantatás időpontját!:)
Nekem a férjem ilyen, én intézek mindent.
óóó te szegény. Nemcsoda hogy parázól. Engem idáig csak kétszer vizsgáltak meg.
Ugye???? Már azt hittem,csak én vagyok ilyen süsü!:))
Nálunk minden hivatalos ügyet az Ember intéz,és a nyomtatványokon oda teszi az ujját,ahol alá kell írnom!:)))) Képes vagyok egy postai csekket elrontani!:DDDD
Én amúgy a méhszáj vizsgálatot a hátam közepére sem kivánom!!!:S::SS:S:S:S:S:S:S
Amúgy mennyi idős is vagy?Mármint tudom hogy velem egyidős napra pontosan de honnan kezdted?December 20-ról?
További ajánlott fórumok: