2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Szia Lencsi!
Jó hogy újra itt vagy köztünk!
Hiányoztál a csapatból.
:-o
Annyira sajnálom! Mi történt?
Sziasztok Lányok!
Nagyon régen jártam erre. Sajnos. Megfordult velem a világ. Múlt szerdán meghaltak az ikerbabáink. Úgyhogy nem unatkoztam mostanában. Bocs, h nem válaszoltam a privátra sem, de otthon nincs net, pedig, ha lenne....jól jött volna, 1-2 éjjel otthon egyedül....
Szia!!!
Örülök, hogy végre benéztél ide is! Már nagyon hiányoztál! Hiszen te is a csapat tagja vagy!!! Meg egyébként is, mi az hogy nem akartál zavarni? Itt senki nem zavar!!! Szívesen látjuk az újakat is és a régieket is!!! :)))
Én sem tudok mindig jönni, ált.-ban én is délután vagyok többet.
Na nem ragozom tovább örülünk, hogy itt vagy! Most viszont nekem is mennem kell!
Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi :)
na megyek én is mert apuka telcsizett, hogy már úton van hozzám...:))))))))
megyek fürcsizni, és addíg még olvasok míg megjön,mert már fáj minden porcikám itt a gép elött...:))))))))))))
na pussza mindenkinek, nemtudom holnap jövök éééééééé,mert ha nem esik akkor megyünk mocival fürcsizni a balcsiba, az idén elöször:PP:P:P:P:P
lányok imátkozzatok hogy ne essen,mert itt már 3 hete minden nap esik...
puszika:))))))
ne nevess ki,mert megint elszökök ám...:)))))))))))))
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
jó éjszakát Babusom!!!
meg mindenkinek,ha már nincs itt senki...
pussz..:)))))))))))
igen, igen...:)))))))))))))))
megjöttem, ha tényleg nem zavarok...:)))))))))
...hát rátok gondoltam...:)))))))))))))))))
de jól esik hogy hiányoltok nagyon, amúgy is nekem nemigazán van kivel beszélgetnem, hisz egyedül vagyok itthon...:(((((((((
Jó éjszakát lányok!
Látom mindenki már a hétvégére készülődik. Tünedeztek..
Babus pihenj sokat, jövőhétre kell az energia a picikhez.
örülök, hogy egyetértesz drágám:))DDDDDDDDDDD
na lassan megyek lepihenek, mert érzem a hasam, és elkezdem az utro hüvelytabit is már mától.
puszi lányok:))
jó éjt, szép álmokat Mindenkinek:))
örülök, hogy jól vagy:)
irták a lányok a másik fórumon is, hogy hoxás kismamák voltak a tv-ben, de én ilyenkor általában a Viasat 3-at szoktam nézni:))
itt is jó lenne egy kis zuhé, hogy felfrissülne, csak ne jég essen.
Szia drágám:))
Előkerült a kis csavargó:))))
Évi!
Melyik kis "megszokott csapatra gondolsz"? Mert itt mindannyian a csapat tagjai vagyunk, akik a fórumra lépnek. Ha bárki tud valamiben ugyis segít. Zavard csak nyugodtan a kis csapatot, látod hogy hiányol mindenki!!:))))))
Köszönöm Drága jól vagyok.
Esett egy nagy zuhé, kicsit le is hült a levegő, ami nagyon fini.
Előbb néztem a fókuszt, amiben a portálról csemegéztek. Kismamás fórumot mutattak. Népszerű nagyon.:))
Sziasztok!!!
Mert nem tudok én csak délután jönni, így nem akarom a megszokott kis csapatot zavarni a kérdéseimmel...:(((((((((
De olvaslak benneteket már amennyit vissza tudok a lassú net miatt.
Szia drága Renim:)
hiszem, hogy igy lesz:))
Remélem, hogy jól vagy:))
Jó estét leánykák!
Babus, örülök nagyon a jóhíreknek, remélem addig erőt gyűjtenek a kicsikék mielőtt visszakerülnek a mamába.:)))
Tündi, bízom benne, hogy mostmár tényleg kilábalsz a náthából, fene a bacikat, hogy nyáron megtámadják az embert.
Szia drága Tünde:))
Köszönöm, hogy Te is örülsz a jó hirnek:)))
Igérem, hogy megirom drágám:))
itt is ugy nézett ki, hogy esni fog, a szél is elkezdett fujni, aztán továbbállt a vihar.
Hogy vagytok? Remélem, hogy már nem köhécselsz?
77evi!
Merre vagy elveszve? Miért nem írsz mostanában ide?
Mmhmaka és Cupakoló!
Nálunk is az apja nevét kapta elsőszülött fiunk, ez másképp nem is lehetett volna. :) Mármint az apja szerint. Még szerencse, hogy tetszik a neve, mert különben nagy viták lettek volna. Az az igazság, hogy ezt már akkor kikötötte a kedves párom, amikor még csak gondolat sem volt a közös gyerek.
Robika, ha lány lett volna, Csenge lett volna, vagy pedig Jázmin. Azóta éppen kettő Jázmin született a rokonságba, úgy hogy azt hiszem ez kilőve, és már a Csengében sem vagyok annyira biztos. Tetszik még a Kincső is, de igazából még ez sem biztos.
Fiú névben már nem nagyon van ilyen sok lehetőség, amit adnék a gyerekemnek, talán a Dominik. Persze most nagyon szeretném, ha fiú néven nem is kellene gondolkodni! :)
Szia Babus! :)
Olvastam a naplódban a jó híreket!!! :))) Nagyon örültem ám neki!!! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz a beültetés, majd írd ám meg! Pihenj sokat!
Én elég nehezen viselem ezt a vad meleget! Az előbb még úgy nézett ki nálunk, hogy mindjárt lesz egy nagy zuhé, de végül nem lett belőle semmi!
Szia drágám:))
köszi, jól vagyok, a naplómban minden leirva:))
Sziasztok lányok:)) Remélem, hogy jól vagytok ebben a hőségben!