2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Szia! Mizujs veled?
Igazából én már régebb óta gondolkodtam, hogyha születik babám és fiú lesz mit adnék neki. Csak hát ebbe apának is lesz beleszólása. Ő mindenképpen az ő nevét akarná. Nemtudom a férfiak (úgy látom a Tiéd nem :))) mért ragaszkodnak ahhoz hogy az ő nevüket adjuk a babának. Mondjuk nem azzal van gond, hogy az apja után ne kaphatná egy gyerek a nevét, csak nekem valahogy Fercsim neve nem igazán jön be. Na de biztos lesz valami ami mindkettőnknek bejön ha oda jutunk.:)))
A Dezső nem rossz név, nekem volt egy nagy szerelmem még középiskolában, és az ő neve is ez volt. Dezsinek szólítottuk.
LÁnyok!! Ti milyen neveken gondolkodtatok eddig?Lány-fiú?
Sziasztok lányok, itt a hétvége :-)))
Olvastam cupakolo-nál hogy a neveken gondolkodott, nektek is megvan már A név ???
Nálunk is megvan :-)))
Fiúnál több variáció van:
1: László ( mint apa, bár apa nem ragaszkodik hozzá )
2: Nándor
3: Dezső
Én a Dezsőt favorizálom, már csak a a jelentése miatt is. Dezső = óhajtott, kívánt gyermek
hozzáteszem a Dezső miatt mindenki húzogatta a száját, de hát ez még nem fix ugye...
ha leányzó, akkor pedig Marina
hi-hi
Sziasztok lányok! Végre véget ért a meló?? Itt a hétvége, és jóidő is van. Ezt már szeretem.
Babus, remélem jól vagy, alig várom, hogy írj mi volt ma:))))
Sziasztok!
Én köszi vagyogatok! :) Nagyon meleg van!!! Nem bírom én ezt! Te hogy vagy? Meddig dolgozol ma?
Sziasztok :)))
Latom kozeledik a hetvege senki sem jart ma meg erre . :)))))
Hogy vagytok????
Szep hetveget mindenkinek :)))
puszi drágám:)
igen igy gondolom:)))))DDDDDDDDDDD
Oké:))
Jó éjt, szép álmokat:))
Jó éjt Minden csajosnak:))
Jók legyetek Kicsikéim, kevés munkát holnapra, hiányoztok a fórumról!
Babus, én meg köszönöm, hogy így gondolod. A barátságotok sokat segít!!!:)))) Anya, vigyázz magatokra holnap!!!
Tündim!
Hidd el előbb utóbb ugyis kilábalsz ebből a nyavalyából. Reméljük segítettek Neked ezek az gyogyók amiket kaptál! Ne mondj csacsiságokat, ne halljak többet ilyet Tőled! Kibírni valahogy kibírom, már volt ilyen..SS Én is kiváncsi vagyok, bár még várok, hátha nem 28ra áll be hanem többre a ciklusom. Sajnos kicsit pesszimista vagyok, pedig nemkéne!!
Babusom!
Érted meg nagyon izgulok, alig várom, hogy holnap olvassam a naplódat, jobban várom a Te eredményedet mint a magamét!!!
Hope-om!
Ne hajszold magad túl a melóval, hiányzol a fórumról!!
Szia drága mtt80!
Örülök, hogy jól vagy drága, butaságot meg ne irj, hogy Te már soha nem leszel 100% egészséges!!
Vigyázz nagyon,mert a kimondott szónak nagy az ereje.
Holnap ha megérkezünk, majd irok a babanaplómba, hogy mennyit sikerült végülis leszivni a dokinak.
Köszönöm, hogy drukkolsz:))
Én meg szoritok Érted jövő hétre:))
Sziasztok lányok!
Megvagyok én is, csak ma nem nagyon voltunk itthon! Délelőtt meló, utána meg miután hazaért apa, átmentünk a szomszéd városba a Tescoba. Jól el is költöttük a pénzünket! :) Most értünk haza nem rég. Délben csak benéztem a munka után és az ovi előtt, de időm nem volt írni.
Babus, neked nagyon szorítok holnap!!! Sokat gondolok majd rád!!! Remélem nem hiába! Vagyis tudom, hogy nem hiába! :) Biztosan sikerülni fog! Tudom, utána pihenned kell, de azért pár szóban majd írd meg, hogy sikerült!
Cupakolo, köszönöm a lapot! :) Nagyon izgi, hogy még nem jött meg! Kibírod jövő hét végéig a tesztelést? Én a helyedben már tuti legkésőbb hétfőn tesztelnék! Nem akarsz? Már annyira kiváncsi vagyok!!! :)
Hope, pihenj is azért néha, ne csak dolgozz mindig! :) A hétvégén meg kapd el apát! :)
Mmhmaka, ha jól esik kapd el ma is apát! :) Bár én is úgy tudom, hogy 2 naponta jobb baba ügyben, de ha szeretnétek, ne hogy ez legyen az akadály! :)
Nálam csak jövő héten lesz pé, de ha kislányt szeretnénk, akkor inkább még előtte kell elkapnom apát! :)
A betegséggel meg úgy állok, hogy egyik nap szinte nem is köhögök, a másik nap meg azért megint előjön. Kezdem azt hinni, hogy én már soha nem leszek 100%-osan egészséges! :(
ez nagyon jó:))
igy hamar otthon vagy:))
vonatozok :)
de 15 perc az egesz... a vonat ebbol 7 perc :)
Az allomassal szemben lakom es dolgozom :D
itt a vasuti kozlekedesre van epitve minden :)))
rendben drága hopem:))
akkor mindjárt letelik:)) de jó!!
messze van a lakás a melóhelytől?
Megprobalok babusom :))
Meg mindig itt vagyok bent :S kb 20 perc meg es indulok haza :)))
Csakhogy látni téged is Hope!!
Gondoltam, hogy sokat melózol, de csak finoman!!
;-) Hétvégén lesz pé? Na akkor meg a drukk+++++++
köszönöm a biztatást lánykák, igazán jólesik!!!!
Szia drága hopem:)
Megy a drukk hétvégére:)))
Ne dolgozz sokat drágám!!!
Sziasztok :)))
Remelem mindenki jol van neha azert titokban olvasgatlak titeket de nem tudok nagyon hozza szolni mert mennem is kell tovabb es haladnom a meloval :S
En jol vagyok most hetvegen kellene pe.-nek lenni :)
Reni (cupakolo) remelem nem mensi lesz ;)
Lencsi is regen jart mar erre :(
Puszi mindenkinek :))))
beleolvastam a naplódba, ha jól értem már kellett volna jönnie? ;-)
csináltál tesztet? vagy fogsz tesztelni?
hi hi
Nálunk most van a peteérés, csak most se a hőmet nem mérem se nem ovu teszteltem, éreztem hogy szurkál a petefészkem körül, tegnap el is kaptam apát :-)
, de még ma is szurkált lehet ma is el kéne kapnom, bár tudom hogy jobb 2 naponta, vagy?
Szia mmhmaka!
köszi drága:))
Hogy vagy?
Szia Drága!
Végre Téged is látni erre? Vagy csak én írok ritkán a fórumra,vagy elkerüljük egymást?:DD A ciklusom??...hát ma a 29.-en vagyok :OOO Részletek a naplómban. Te jól vagy?
Helló lányok.
Hogy vagytok?
Babus nagyon szorítok holnap! Hidd el minden rendben lesz.
Cupakolo te most hol tartasz a ciklusodban?