2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszi a választ. Én is úgy gondolom, hogy megpróbálom, veszteni nem vesztek vele semmit.
Hát ezen mi is fel vagyunk háborodva. Inkább az egészségügyre, meg olyan dolgokra gyűjtsenek amik fontosabbak.
Már pedig ha így folytatják tovább nem lesz aki ápoljon minket.
Sopronban egyre kevesebb az ápoló, mer András mindig mondja hogy most ez a kolleganőm ment el most az a kolleganőm ment el.
Most megyek, előkeresem a párocskámat.majd este jövök. Puszi!
Csináltass egy általános labor, az megmondja hogy van-e gyulladás.
Nekem egy idő után gyanús lett a dolog és arra gondoltam, biztos vmilyen gyulladás van a szervezetemben.
Most délelőtt azt hittem hogy leszakad a derekam.
Hááát nem. Arra nincs pénz, amire kellene...bezzeg a sok végkielégítésre van..
Én vagy 2 éve voltam így. Csomószámra jött a hajam és nem tudták hogy mitől. Még hajgyógyászhoz is elmentem, de semmi baja nem volt a hajamnak.
Remélem talál. Ki tudja mit változtat addig a kormány. Már pedig nem állapot amit az egészségüggyel csinálnak.
Nekem valószínű a ciszta miatt, mert már elég régóta hullik a hajam. Olyan 2 hónapja.
és itthon lesz melóhelye?
Igen. azt mondta mindenféleképpen haza akar addigra jönni.
Én is így vagyok vele minden ősszel, de most valahogy ez elkerült. lehet hogy az Elevit szedése miatt???
Mindent bele!!! Addigra hazajön a párocskád?
Agyamra megy ez a haj hullás.
Egy a biztos hogy ha mindenrendben lesz akkor februárban akció. Aztán jön amikor jön.
Nekem sem kellett volna az a kétmilliárd forint, nem is tudtam volna vele mit kezdeni. Egy jó négyes is megtenné.
Nem azt mondom hogy hogy nagy nyeremény legyen.
De annyi hogy helyre rázódjunk.
Nagyon jó lenne. Már nagyon várnánk azt a csöppséget.
Mi persze nem ebbe a kategóriába tartozunk.:((
Ezek után már megkéne hogy maradjon.
A kutya is oda sz....rik ahol a legnagyobb csomó van.
Sajnos nekünk sem segít a szerencse asszonya pedig ránk férne.
Az nagyon jó.
Hát reméljük hogy fogysz is és teherbe is esel, és még meg is marad.
Mi is állandóan abban reménykedünk, de fortuna asszonya elkerül minket.
Biztos úgy lesz. Milyen jó is lenne ha a héten megtudnának nézni, de ez csak álom.
Ha csak közben nem nyerünk a lottón egy kis pénzt és megyek magánrendelésre.
Nekem tavaly segített, bár nem kifejezetten baba ügyben voltam. Vagyis igen, mert fogyni kellett. De lefogytam és 3 hónap múlva terhes lettem. Hátha most is bejön.
Ügyes vagy te, jó a rábeszélőkéd, mondjad hogy sürgős.
További ajánlott fórumok: