2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
A baba érdekében mindent.
A terhességed alatt, vesznek egy párszor. Sőt a 16. héten vércukorszint mérés van és akkor 2x szúrnak. Meg kell innod egy bögre cukros löttyöt.
Félsz a tűtől?
Én is. De ami kell az kell.
Szia Judit!
Hogy vagytok?
sziasztok
mi újság veletek?rég voltam itt
Sziasztok!
Van vki?
Megnéztem, de a tiédnél sokkal halványabb, szinte nem is látszik, csak a kontúrja, vagy nem tudom.
Mind1 is, majd csinálok még egyet pénteken, hátha.
Azért köszi a bíztatást!
Szia!
Jaj, de jó!! Ez nagyon jó hír!! Szívből gratulálok! Ha halványan ott van, akkor az már szerintem a baba!
Az én halvány tesztemet megnézheted a naplómban, a 258. bejegyzésnél. Utána pedig a 269. bejegyzésnél ott van a másik, ami már tuti erős! :)
Szerintem pár nap múlva csinálj te is még egyet! Csak hogy megnyugodj! Bár szerintem biztos pozitív, mert a halvány is pozitív! :)
Szia!!!
Igen csináltam tesztet! De nagyon-nagyon halványkán látszódik csak valami. Lehet, hogy nem is az, csak én képzelem be.
Neked milyen volt az a nagyon halvány?
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! Üdv. az újaknak!
Most már van rendesen netünk, úgy hogy most már sűrűbben tudok lenni. :)
Egyébként jól vagyok, nincs semmi különös, csak a szokásos rosszullétek. :) Na mindegy egyszer majd csak elmúlnak. A kombinált tesztnek, ha minden igaz a hét végefelé lesz meg az eredménye! Azt már nagyon szeretném tudni.
Kisbögre, szerintem lehet, hogy babás vagy! :) Legalábbis a tünetekből! Csináltál végül ma tesztet? Ha nem, akkor holnap mindenképp csinálj! Lehet, hogy az előző tényleg csak korai volt, azért lett negatív. Nekem is, a 32. napon még csak nagyon-nagyon halványan mutatta ki a teszt a terhességet. Utána csináltam még egyet, amikor már 1 hetet késett (a 36. napon) és az már egyértelműen pozitív lett! :)
Szia Viki!
Vagy még?
Rendben, akkor ha holnap felkeltem, ez általában délre esik.
De akár ma is megcsinálhatnám, mert még nem ittam mióta felébredtem. Ugyan már voltam wc-n de csak egyszer.
Szerinted?
Sziasztok ismét!!!
Az nem baj ha ma éjszakás vagyok és reggel ha hazaértem úgy csinálmo meg?
Jó volna ha tudnám mi van, mert rendőr vagyok, és néha elég veszélyesek a helyzetek!!! :)
Szia Kisbögre!
Üdv. a csapatban. Lehet, hogy a 21-dikei teszt még túl korai volt. Szerintem holnap reggel csinálj egy újat!:)
Sziasztok!!!
Én még nagyon új vagyok itt!!! A helyzet az, hogy nem tudom terhes vagyok e. A férjemmel már szeretnénk babát, rajta is vagyunk a projecten.
Elég rendszertelenül szokott megjönni, de múlt hónapban 20. -án jött meg. Most nem, ezért 21. -én csináltam egy tesztet, ami neg. lett.
De vannak még azóta egyéb tüneteim:
Nagyon sokat eszem, amit eddig nem igen csináltam, azon kívül baromira feszülnek a melleim, és szinte minden reggel fejfájásra ébredek, ami van hogy egész nap tart.
23. -án és 24. -én meg talán tegnap is hasszúrkálást is éreztem.
Szerintetek???
Lassan megyek aludni.
Holnap várom a fejleményeket.
majd én is mesélek.
Aludj jól, szép álmokat.
Én már sejtem hogy mire számíthatok. Szóval annál rosszabb már ne legyen.
Gondolj arra hogy a gyógyszer okozza ezt. Az nem olyan nagy baj. Esetleg ír föl másikat, vagy azt mondja hogy szedd tovább,mert ez rendbe hoz.