Fú, Ancsa, drukk, szurk, főleg a vesés dolog miatt. Azért csak jobb lenne "rendesen" szülni, nem? Én marhára izgulok, hogy ne találja ki nekem ez az áldott ember kapásból, hogy nem fér át a gyerek... Bár az orvosom nagyon cuki volt, azt mondta, ne aggódjak, ha be tud illeszkedni fent a szülőcsatornába, akkor át is tud jönni, elkezdeni mindenképp érdemes, aztán ha elakad, majd ő kiszedi a "vécépumpával". Sajátos humora van. De megnyugtatott, hogy legalább ő nem parázik. Jó lenne természetesen megszülni.
Van valaki, akinek tuti császár lesz? Meezy? Ha jól emlékszem, Neked volt császáros a nagylányod.
én is szeretnék, de mindenki azt mondja,h ne fürödjek,nem ér annyit:( Az meg úgy nem is nyaralás...Lehet,h vízibicajt kellene bérelni,onnan lehet lábat lógatni:)
Én másfél hónapja kaptam kézhez a babakocsit, azt mondták a papírjait, garancia levelét és az ajándék szúnyoghálót egy héten belül postán megküldik, de azóta sem jött semmi... Már két e-mailt írtam nekik, de nem reagálnak rá és semmit sem tehetek... Szemetek... :(((