Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 augusztusban születendő babák... fórum

2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)

22314. f3bd5dd733 (válaszként erre: 22312. - Mrsa4)
2009. jún. 16. 18:34

Engem meg Pocoknak hív Apa.Akkorákat nevet mindig,amikor el van deformálódva a hasam!

Akkor szokott lázadozni a kis drágám,amikor a jobb oldalamra fordulok.Azt valahogy nem csipázza.

Lesz a Fókuszban az a baleset,ami szombaton történt,amikor a 3gyerekes nőt halálra gázolta egy 19 éves motoros a zebrán.Valaki írt is róla itt a fórumon.Nagyon durva!!!

22313. mrsa4 (válaszként erre: 22311. - F3bd5dd733)
2009. jún. 16. 18:30
Hát nem. Hosszú sztori. Hóemberke a sorstársam anyós témában, ma megírtam neki, hogy mi a helyzetem. Jól felmérgeltem magam. De legalább kiírtam magamból. Ettől, igaz, még nem oldódik meg a probléma, de én nyugodt vagyok, és türelmes.
22312. mrsa4 (válaszként erre: 22308. - F3bd5dd733)
2009. jún. 16. 18:28

Nekem is fent van köldök felett, mindig ott van egy bazi dudor. Meg legszívesebben a jobb oldalon fekszik, a bordáimat nyomja. Most délután meg bokszolt a hólyagommal. percenként mentem egy-két csöpp erejéig a budira. Nahát! :)))

Apa most épp gombócnak hív. Olyan kis gombóc pocim lett a 30. hétre, hogy hihetetlen. Lili meg a gombóclakó. :)))

22311. f3bd5dd733 (válaszként erre: 22310. - Mrsa4)
2009. jún. 16. 18:28
Ajjajj,látom nem repesel az örömtől!
22310. mrsa4
2009. jún. 16. 18:25
itt... csak hazajött az anyósom... hogyazabüdös...
22309. f3bd5dd733 (válaszként erre: 22307. - Mrsa4)
2009. jún. 16. 18:05
Látom ,nem voltam jó társaság,úgy eltűntél!
22308. f3bd5dd733 (válaszként erre: 22307. - Mrsa4)
2009. jún. 16. 17:50

Ez tuti így van,mi erősebbek vagyunk.Nálunk nem lesz apás szülés.Én sem igazán akarom,hogy lássa a szenvedésemet,meg úgy érzem,hogy Ő sem ragaszkodik a dologhoz.Inkább izguljon kint a folyosón!!!(Egyébként a férjem is mentős,több szülést is látott már,sőt vezetett is le.Szerintem látta,hogy mennyit szenvednek a nők,s engem nem akar úgy látni.Valahol megértem Őt.).

Nekem kb. 2 hete szinte a nyakamban fekszik a picurkám.A köldököm felett ki van dudorodva a hasam,köldök alatt meg olyan,mintha "üres" lenne.De amikor csuklik,azt lent érzem.Nem értem,hogy fekhet! De majd július 1-jén kiderül,akkor megyek dokihoz.Lesz méhszájvizsgálat,nst,uh,meg mennem kell a védőnőhöz is.

22307. mrsa4 (válaszként erre: 22306. - F3bd5dd733)
2009. jún. 16. 17:43
Igen, én sem akarok császározni. Pénteken megyünk, megsasoljuk hogy fekszik a leányzócska. :) Úgy vettem észre Apa jobban parázik, mint én. Mondtam neki, hogy nem neked fog egy 2 cm-es lyukon átpréselődni a szervezetedben... De úgy látom megint nekem kell erősnek lennem. Hiába, a nők az erősebb nem. Nincs kétségem efelől. :)))))
22306. f3bd5dd733 (válaszként erre: 22305. - Mrsa4)
2009. jún. 16. 17:35
Szia,én itt vagyok! Én sem szültem még eddig,úgyhogy teljesen új lesz minden számomra is,de azért szeretném természetes úton világra hozni a pici fiamat.Persze én is félek az egésztől,bár még nem gondolkodtam túl sokat a szülésről,de szerintem akkor fogok "beparázni",amikor az lesz,hogy na,itt az idő,menni kell a kórházba.De úgy sem fog bent maradni!Meg ott lesz a gondolat,hogy majd végre a kezemben tarthatom hamarosan Őt,aki már 9 hónapja az életem ,életünk része.Biztos,hogy erőt fog adni!!
22305. mrsa4
2009. jún. 16. 17:25
De utálom, hogy senki sincs itt... :(((((((
22304. mrsa4 (válaszként erre: 22301. - 2db84fb50d)
2009. jún. 16. 17:00
nyugi, én is totál para vagyok, csak nem gondolok rá. Majd ha menni kell, parázok...
22303. 2db84fb50d
2009. jún. 16. 16:54
na megint nincs senki?akkor pápá
22302. 2db84fb50d (válaszként erre: 22297. - Ancsa84)
2009. jún. 16. 16:53
én már ezért vagyok kész teljessen,lehet hogy köldök sérvem van,erre a telefonba azt mondta az orvos,hogy egyek magne b6-ot,azt se tudják,hogy miről beszélünk,nekik minden kismama egyforma,tegnap ezen én is kiakadtam,de majd csak vége lesz már,7hetem van hátra,de még annyi rohadt vizsgálat van,hogy az nem igaz
22301. 2db84fb50d (válaszként erre: 22299. - Mrsa4)
2009. jún. 16. 16:48
én tisztára bevagyok szarva a szüléstől,apa meg azon drukkol hogy úgy legyen,ő is bent lehessen most,mindig arra gondolok hogy nem tudnám megszülni és félúton elakadna,nem tudom hogy tudnám magam rávenni,hogy ne féljek ennyire,én már orvosi eset vagyok?
22300. 2db84fb50d
2009. jún. 16. 16:43
a tesz veszen nincs semmi elérhetősége az eladóknak?én nem találom,itt van nem messze,jobb lenne személyesen elmenni érte és kifizetni
22299. mrsa4 (válaszként erre: 22296. - Mrsa4)
2009. jún. 16. 15:50
Lili Dance Inside - felraktam nektek - beillesztettem az adatlapomba, ha van kedvetek, belehallgathattok. :)
22298. mrsa4 (válaszként erre: 22297. - Ancsa84)
2009. jún. 16. 15:49
Nem egyszerű dolog ez az egészségügy...
22297. ancsa84
2009. jún. 16. 15:44

Sziasztok!Megjöttem....

Teljesen kész vagyok...kimerültem idegileg,fizikailag is!

3óra várakozás után jutottam be az urológushoz!

(ő közbe ki-be szaladgált,kávézott,újságot olvasott a büfében stb.)

B.szott behívni pedig látta,hogy nagy hassal ülök ott!

Bejutottam!Kb. az volt a helyzet,h mi a francnak mentem oda... megnézte ilyen gyors tesztel vizeletem és az neki negatív!

Az nem érdekes,h a pénteki labor,és a tegnap tenyésztés eredménye sem jó!

Úgy kellett kiharcolni,hogy írjon már fel valami gyógyszert...aztán írt augmentint,ami szintén nem hatásos arra a bacira ami nekem van,akárcsak a pyassan...!

A hab a tortán,h rákérdeztem,h mi a véleménye a szülésről!

Nézett,hogy hogy kérdezek ilyesmit....

A válasz:úgy szül,ahogy akar!Önnek már nincs ilyen betegsége!30-40 éve volt a műtét!

Kicsit bolond szegény,mert csecsemő koromban műtöttek,és 25 éves vagyok!

Teljesen ki vagyok!

Az augmentint nem szedem be feleslegesen megint!

Holnap irány a háziorvos....írjon fel mást!

És még maradjon normális az ember!:S

22296. mrsa4
2009. jún. 16. 15:29
Én készítettem egy cédét ma, hogy jobb kedvem legyen. Elneveztem "Lili Dance Inside"-nak, úgyis olyan jó kis pörgős dalok vannak rajta, úgyhogy mi most ketten riszáljuk úgyis-úgyis... :)))
22295. mrsa4 (válaszként erre: 22294. - Porc)
2009. jún. 16. 15:28

Igen... :))) Ez örök érvényű törvény.

A vasalnivaló sohasem fogy el. :)))

22294. Porc
2009. jún. 16. 15:24

Jelentem, megjöttem párnástul, csípőstül, holnap viszem a képet a doktor bácsihoz, mert én ugyan hiába nézegetem :)

Mrsa, igen, a dokim tényleg jó fej, remélem, kihúzzuk és szülhetek a Szent Imrében (csak betöltött 36. hét után lehet, nincs koraszülött intenzív), meg még a szabijáról is visszaér addigra. Július közepén nem lesz, de még nem tud pontos dátumot, mi meg aug. elejére vagyunk kiírva. Reménykedjünk. (A vécépumpa alatt persze vákuumot értett, de gondolom, egyértelmű.)

Én is nagyon szeretném császár nélkül, rendesen megszülni, nem nagyon értem, hogy aki direkt császárt akar, ugyan miért, szerintem nem tudja, mit beszél. Persze hogy legyen császár szükséghelyzetben, ha egészségi szempontból kell, de a kénylemi szempont azért nem állja meg a helyét, mert szerintem és tudomásom szerint semmivel sem "kényelmesebb". Egy barátnőmnek két császárja volt, és egyrészt nagyon lassan épült fel ő is, másrészt olyan összenövések lettek a hasában, hogy most, ha két falatot eszik, máris látszik a gyomra, mintha közvetlenül a bőre alá rakná a kaját. Hogy csak egy példát mondjak.

Nagy reményeket fűzök a párnához én is. Egyelőre szép, éjjel meg majd látjuk, hogy működik. Most azért se fekszem le, inkább még jobban kiütöm magam, hátha így alszunk ma éjjel. Én már azzal is kibékülnék, ha csak minden második éjszaka sikerülne többé-kevésbé normálisan aludni. Kedd van, ilyenkor dupla doktor House az axn-en, és közben olyan jól lehet vasalni, bár sosem érek az adag végére...

22293. mrsa4 (válaszként erre: 22292. - 6c5f346e46)
2009. jún. 16. 14:24

Nem akarok többet tudni!

Köszi a kimerítő választ...

Én eddig sem akartam császárt... látni akarom, ahogy Apának kiakadnak a szemei, és elájul, miközben egy bazi nagy ollóval épp készül elvágni a köldökzsinórt. :))))))

22292. 6c5f346e46 (válaszként erre: 22290. - Mrsa4)
2009. jún. 16. 14:03

naaa,akkor jól jártál...

ha szeretnél még valamit tudni a császármetszésről,akkor ird le mi az...nekem most mennem kell egy kicsit,a husi leveshez kell tésztát kreálnom,mert apa mindjárt itthon lessz és szerintem farkas éhes a drágám...mint mindig.....:)))

22291. 6c5f346e46 (válaszként erre: 22287. - Mrsa4)
2009. jún. 16. 13:55

mit szeretnél tudni???A-tól Z-ig???hogy hogy zajlik,vagy,hogy utána milyen????

miért szeretnénk rendessen szülni????nem tudom,mert amikor bent vagy a hideg műtőben,akkor csak kirángatják belőled a babát,oda nyújtják egy pillanatra,aztán viszik,senki nem mond semmit,apa azt sem tudod él-e vagy hal-e...bevisznek utána egy szobába,múlik a fájdalomcsillapitó,hánysz,24 óráig nem kelhetsz fel,bár ugy tudom ezt most módositották 6 órára,utána borzalmassan fáj mindened,hulla vagy,ömlik az infuzió,szoptatásra másnap hozzák a babát,és még mindig nem mond senki semmit...aztán 24 vagy 6 óra óra múlva felrángatnak,és sétálgass,kapod a méhösszehúzó inekciókat,kék zöld a helye és kurvára fáj,aztán lekerülsz a gyerekágyra,nem ajánlják a baba szobát,mert pihenj amig pihenhetsz,még,másokkal ott van a kicsi,és aztán nekem legalább is kellett egy év,mire felépültem,pedig nem hagytam el magam,az tilos,mindig arra kell gondolni,hogy holnap jobb lesssz,holnap már nem fáj annyira és több erőm lessz....

a sima szülést pedig ugy tudom elképzelni,hogy apa ott van veled,mellre teszik a picit és láthatod,nem csak órák múlva...és felépülni is könnyebb belőle talán...

22290. mrsa4
2009. jún. 16. 13:53

Mint tudjátok - írok nektek kis monológot, most, hogy szinte egyedül vagyok itt - közepes erösségű diétára fogott a dokikám, ami igazából annyit tesz, ha akarok, diétázom, ha nem, akkor szétrúgja a valagam...

Nah, a múlt héten 3 hét diéta után kicsit bűnöztem, hol egy kis sült krumplit, hol egy kis túrógombócot - ez utóbbitól jól megfájdult a pocim is -, és a hétvégén hazautaztam. Anyumat kértem, hogy azért olyat főzzön, amit még megehetek, töltött paprikát csinált, a másik napon meg amolyan fóliás csirkét /fűszeres csirke - burgonyaszeletekkel egybesütve/. Szerintetek kibírtam, hogy ne egyek a töltött paprikához kenyeret? NEM. Szerintetek kibírtam, hogy ne egyek a sült csirkéhez krumplit? NEM.

Ráadásul mindkét este /jóval 6 után... egész pontosan 22:45kor, majd 21:50kor/ a férjem pizzát rendelt. Újabb szénhidrátbombák a szervezetembe...

Vasárnap estére meg eltűnt a bokám, bevizesedett a lában... feljött 2 kiló...

Persze tegnap már újra diéta... a dokinak meg igaza volt. Nem jó dolog szénhidrátot enni. :(

Ma is a rántottát kenyér nélkül ettem, de megéri, ha nem leszek viszeres, no terhességi csík, no vizes láb és bokaeltűnés-szindróma...

Meg persze a picinek is jó, hogy nem hízik el odabenn. Úgyhogy visszatérünk a grillezett csirke-pulykához, sovány husikhoz, halakhoz, zöldségekhez, gyümikhez, tejtermékekhez.

Már el is tűnt az a plusz két kiló, ami feljött, ebben nagy segítségünkre volt a rózsaszín Heineken, melyről képet a naplónkban találtok.

Mindig azt gondoltam egyébként, hogy terhesség alatt nem kell zabálni, és meg lehet állni, ha kíván a szervezeted bármit. Nekem nagyon szénhidrát hiányom volt a múlt héten, és mint a mesében a Taz, az egész hűtőt, hűtöstül be bírtam volna tolni.

Asszem ennyit akartam közölni. :)

22289. 6c5f346e46 (válaszként erre: 22239. - Andili)
2009. jún. 16. 13:43

nekem már régóta van....:)))

sőt,nekem a fájások amikor voltak,akkor másnap rendesse folyt is...

22288. mrsa4 (válaszként erre: 22286. - 6c5f346e46)
2009. jún. 16. 13:42
Bobby... az zsír... :))))
22287. mrsa4 (válaszként erre: 22285. - 6c5f346e46)
2009. jún. 16. 13:41

Írnál nekem a császáros szülésről... Sok nő azzal akar szülni, te pedig Vio-val mit nem adnátok, ha rendesen szülhetnétek. Miért?

Én még sehogy se szültem, és még ezzel sem vagyok nagyon képben. Hiába olvasok bármilyen "kiokosítót", azért mégis jobb, ha egy olyan élménybeszámolóját-tanácsait olvasom, aki már átélt ilyesmit.

22286. 6c5f346e46 (válaszként erre: 22284. - Mrsa4)
2009. jún. 16. 13:40
hááát jaaaaaaaa...mint a Dallas Boby nélkül...:)))
22285. 6c5f346e46 (válaszként erre: 22223. - Porc)
2009. jún. 16. 13:39

szia Porc...

igen,nekem volt császáros a lányom,de lehet,hogy a Dalma nem az lessz,a védőnőm biztat,a dokim meg hallgat,ő nem akar hiú reményekkel táplálni...azt mondta,ha ott leszünk,meglátjuk...de most szépen fejjel van,a Berni anno keresztben volt... Viónak is császárja volt a Nimivel,és ő azt mondja a kislánnyal is az lessz valszeg...pedig ő is és én is nagyon szertnénk simán szülni...:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook