2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Helló! Csorogni nem fog, ne izgulj, de ha nem akarsz átázni, akkor vegyél melltartóbetétet:)
Az utolsó hetekbe ez már normális amúgy, hogy megkezdődik az előtej. Örülj neki!
2 hét múlva lesz a párom szülinapja, de halvány dunsztom sincs mit vehetnék neki, mert semmire nincs szüksége és ha kérdezem mindig azt mondja nem kell semmi...
Már mindent kilőttem, ruhára nincs szüksége, a könyveket imádja de még van egy csomó amit nem olvasott, így azt nem akar, övet a névnapjára vettem, pénztárcát karácsonyra, tanácstalan vagyok... :(
Nekem nincs...
Sárga? Nem is tudtam...
Dejóó!! Aham, az sárga.
nekem nincs még :(, de tesómét láttam tavaly :))
Hát, ez a súlybecslés amúgy jó játék, de félkilós meg még nagyobb tévedéseket is hallottam már, le is, fel is. Most született egy másik fórumon egy baba, akit a szülés előtt két héttel már 3300 g-ra saccoltak, és szóltak, hogy inkább lefele szokott csalni, szóval nyugodtan adjanak hozzá még 300 grammot. Ehhez képest éppencsak 2,5 kg lett a babóca, pedig pont a súlybecslés miatt nem is vettek 56-os rucikat sem, 62-essel kezdték, most meg még az 56-osakban is elvész a baba. Szóval majd meglátjuk, mekkora lesz, a lényeg, hogy férjen ki :)
Megyek intézkedni, lesz szopipárnám, hurrá!
Igen, én is úgy vagyok vele, hogy abból a plusz két kilóból legalább egy a gyerek súlya... :)
Nekem egyenlőre nincs csíkom, legalábbis nem a terhesség miatt, a derekamon van néhány de az régebbről...
Most viszont úgy látom már csak előre fele növekszik a pocakom, úgyhogy jó lesz vigyázni meg kenegetni, bár ha genetika dolga akkor úgysem tehetek semmit...
Ugyan már, tök szépen, tankönyvszerűen jönnek Rád a kilók, így kell ezt. Azt nehéz leadni, amit az ember az elején szed fel, szerintem mire kijössz a kórházból, ez mind le is megy Rólad. Az utolsó két hónapban állítólag heti 25 dekát szednek fel a bébik, szóval a minimum, hogy még két kiló felmenjen, pláne ha valakinek nem nagyon vannak tartalékai.
Amúgy egy előnye van a kezdeti túlsúlynak: egy darab terhességi csíkom nincs, mert eleve is elég rendesen ki volt "nyúlva" rajtam a bőr, és így, hogy még mindig viszonylag keveset szedtem fel (a húszkilós hízásokhoz képest), szépen kitöltjük a rendelkezésre álló helyet. Legalább ezzel nem kell vacakolnom utána.
Csak nem eszi a fene... :)
Nekem is nagyon kicsinek tűnnek az 56-os babarucik, főleg, hogy azt saccolták 4D-n, hogy 3700 gramm körül születik majd Bence, persze ez ebszolút nem megbízható...
Persze, mert amúgy is van rajtam rendesen itt-ott párna, ahhoz képest annyira nem tűnik fel, mintha valaki eleve vékonyan kezdi. Meg a mellem is jó nagy alapból, irigykedek is, hogy Ti válogathattok az olcsó szopis melltartókból, nekem örök probléma amúgy is a melltartóvásárlás, pláne most, már el sem merem mondani, mekkora méretnél tartunk. Nincs is annyi betű az ábécében.
Meg amúgy ez egy háromhetes fotó, most már mi is rohamosan növekszünk. Két hete már két kilósnak saccolták a kis pasit az uh-n, félek is, hogy még mielőtt megszületne, kinövi a cuki kis cuccokat, amiket összeszedegettem neki.
Gyorsan megkukkantottalak mielőtt visszatérnél az ismeretlenségbe! :))
Milyen kicsinek tűnik a pocakod az enyémhez képest! :))
Na jóó... :) Már úgyis ígérgettem. Csak nem hagyom fent nagyon sokáig. Jobban szeretnék "inkognitóban" maradni, tanítok, rengeteg emberrel vagyok kapcsolatban, és nem szeretném mindegyiknek az orrára kötni a magánéletemet, pl. hogy milyen gyakran járok éjjel pisilni :) Bár most egy ideig nem dolgozom, az biztos, dehát mégiscsak.
Amúgy én most nyolc plusz kilónál tartok, mióta magas lett a cukrom, és vigyázni kell, azóta nem jött rám, sőt egy le is ment. Na jó, kettő, de egy visszajött. A kis dög :)
:DD Én meg az extra inkontinencia betéteket forgatom a fejemben, nem röhögni!! :)
De tényleg, ez kész idegbaj, hogy nem tudok egy órát rendesen végigaludni, nappal meg zombizom.
Az ikeás cuccok aranyosak, a barátnőm friss babájánál van ilyen béka a falon, nagyon praktikusnak mondják.