2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Az enyém is. :)))) Cegénykém! Én meg lezuhiztam végre, nagyon jól esett. Hát, akkor jó éjt, szép álmokat!
Jó éjt neked/nektek is! Én még itt ülök kicsit, amíg apa haza nem jön.
Hja, nem egyszerű.
Most megyek, bezárok mindent... aztán összeszedem Apát, megint kidőlt a tévé előtt. :))) Már horkol. :)))
Jók legyetek, jó éjszakát. :)))
Nem tudom, ez elég tűrhető ár. Eddig a legolcsóbb a havi 45ezres volt 9 hónapon át, és utána is sokat kell fizetni évente.
Még Apával átrágjuk. Itt a ház, meg a kocsi, fizetni kell a hitelt, és még nem kaptunk illetéket sem, hogy mennyit kell fizetni. Nem merek belevágni. De ha meg szükség lenne rá, akkor tuti magamat okolnám....
Ti belevágtok?
Olyan drága még. :(
Valami jó kis buliba én is ott lennék most szívesen... Felugorjak a Duna partra most? :) Annyira nincs is messze. Csak a kicsit hova tegyem? Viszem magammal - hagy bulizzon:)
Bereggeltem magam egy babásmamás oldalra, és hívtak, hogy érdekel-e az őssejt/köldökzsinórvér levétel, mert találtak egy olcsó céget, kivételesen elég "családbarát" árakkal dolgoznak. HA valakit érdekel átküldöm a tájékoztató ímélt. egy évig kell havi 17ezret fizetni, utána évente 8ezer a tárolás díja. csak akkor kell fizetni, ha a levett minta tényleg "érdemes" a tárolásra.
Nem is mondd, holnaptól nálunk is városnapok vannak, itt a sportpálya mellettünk. Mondtam Apának, este kimehetünk egy kis csapolt sörre. (Nah, persze én nem iszom. :)))
óóó, sima kézit. Mondtam Apának, hogy ha napközben elfáradok, az esti pumpálás az ő reszortja! :)))
Lehet, én is kimegyek! Csak nemtok még egyszer harmadik emeletet mászni. Pedig buli van itt nem messze, úgy ott lennék! Szól az élőzene, mennek a műsorok a Dunaparton.
Akkor azt tényleg olcsón vetted, mert qva drágák az aventos mellszívók! Én kölcsibe kaptam, de annak is tökre örülök.
Kézit vettél, vagy elektromosat?
Persze! Jó lenne, de miből? Túl drága még, az a baj. Talán idő kérdése, és ez is rutin lesz majd, mint bármi más.
:)))))))))))))))
Mi inkább kiállunk az esőre... :)
Spórolunk a fürdéseel is. hahahaha :))))
De csöcs! Köszi, betettem a sok-sok kedvencem közé. :)
más: ti gondolkodtatok már a babátok őssejtjének levételéről, tárolásáról?
Az szuppi! A felhőket elküldtem felétek. Van egy bp-i kollégám, amíg dolgoztam, mindig én voltam neki az időjárás előrejelzője. Ha nagy vihar volt, értesítettem, vonuljon azonnal fedezékbe! :)
itt szoktam nézni, mindig friss égképet mutat, és tök jó, ha a nyílra katt. akkor mutatja, hogy merre tart a felhő. eszerint is megy felétek az eső. :)))
[link]
jah, és elmentem a mellszívóért is ma, az is nagyon jó állapotban van. avent. 6000ért vettem. ennek is örülök, egy csomó lóvét spórolok, ezzel a teszveszezéssel... :)))
Meg is néztem, igen! Felhőcskék!!!! Be is kellett csuknom a kisszoba ablakot, mert vagdosott mindent a huzat. És be kell hoznom a ruhákat az erkélyről. Meg le kéne zuhálnom, hátha nagy vihar lesz.
de mondom, gyönyörűek. :)
3-6 hónaposra, max 9 hónapos méretek sztem. :)
Dejó. :))))))))))))))
Ide is ideérhetne már. :)
Mekkora méreteket sikerült kifognod?
Meezy: Nemsokára kezdhetjük inni a málnalevél teát! :)
Magnéziumot még a jövő héten szedhetünk (vagy legalábbis én), aztán felejtős. Jöhetnek a jósló fájások - akár...
Hát, azért még vásárolgatok, ha meglátok valami édi darabot, de ez majdnem egy komplett gyerekszett, amit vettem. :))))
Vio: Üdv.újra itthon! :) Hogy sikerült a nyaralás így hármasban/négyesben? Mini élvezte az uszit? Te mennyire fáradtál el?
Nemtom mennyire olvastál vissza minket, de képzeld, Brigim is visszafordult. Nem volt jó neki fejjel lefelé. Most teljesen keresztbe van. És 2 kg a doki szerint kb.-re!
Ha nem fordul be, akkor val.színű császár lesz a vége.
További ajánlott fórumok: