2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Majd jobb lesz, ha már ott lesztek a kertipartin. Jó mulatást!
jah, amúgy mindenféle gázt forgalmazunk, ami robban :)))))))))))))
van egy vállalkozása, ott segítek neki. Mindig dolgozik szombaton, így legalább együtt vagyunk egész hétvégén. :)
Megyek összekapom magam egy kicsit!
Jajj,de annyira nincs kedvem menni ma sehova!!!!
Úristen! szerencsés vagy! Mi meg az első 3 hónapban mentünk nagyon sokat, minden nap séta. Igaz, apuci akkor sokat volt itthon. Aztán egy alkalommal egy szuszra lesétáltunk több, mint 10 km-t, tél volt, de aznap olyan kellemes hideg. Na, utána kezdődtek a görcsök, valszeg sok volt.
Köszi! :)Bár, jelen pillanatban én is 70-nek érzem magam. Jajj, látnátok, ahogy bicegek!!!!
Jó neked!
Nekem is szoktak ilyen energiadús napjaim lenni,de ma pl nem vagyok a toppon!
Hát ez jó!:DD
Amúgy én se mondanám meg,hogy ekkora fiad van!
Én úgy érzem,hogy egy hegyet eltudnék most görgetni!Mindig mennék sétálni,kirándulni...Nem olyan régen még megjártam Romániát,több mint 1000 km-et mentünk.
:) Ezért szoktak csodálkozni, hogy van egy 14 éves fiam! Képzeld el, amikor belekarolok az utcán a gyerkőcbe, és úgy megyünk! Vannak érdekes pillantások.
Van egy barátnőm, anyukám korabeli, ő is ilyen típus. Amikor a fiával elmentek Olaszországba pár éve, egy kempingben szálltak meg, nem hitték el, hogy a fia. Csak mosolygott a pénztáros, amikor fizettek, hogy persze, mindenki azt mondja. :)
Talán délutánra odaér a hűvös. Itt isteni a levegő!!!
mit dolgoztok??? Azt hittem, otthon vagy!
De tényleg,és még rendbe kellene szedjem magam délutánra.... de nem bírok megmozdulni!
Ráadásul úgy néz most ki,hogy itt még ma is qrva meleg lesz!:S
Fellőttem a képet, talán ott tényleg nem látszom 22-nél többnek?! Annyi is vagyok tán.
Hjaj, legyen már dél, addig dolgozunk a férjemmel... aztán haza... majd vásárolni...
Na, nekem is csak a fogmosással voltak gondjaim, én öklendeztem tőle, de elmúlt.
én most jelenleg 70évesnek érzem!:)
Annyira nincs erőm semmihez!
Akkor én 22 vagyok! :))))))) Amúgy az embereknek tátva szokott maradni a szája általában, ha megmondom, mekkora fiam van. mindjárt lövök fel egy képet, tavalyelőtt készült, amikor dj-ztem egy discoban. :)))
Remélem, nekem is csak napokig tart, és elmúlik. :) Most anyu mondott egy krémet, hoz délután, de megnézem a neten, lehet-e használni. Vio, tudsz erről vmit? Kurasan olaj vagy krém! Meg van egy másik gyógynövényes, Krauteröl a neve.
Mindenki annyi, amennyinek érzi magát! Tudod! :))))
Hányni én sem hánytam soha!
Hát reméljük,ha eddig ilyen szerencsésen átvészelted,ezek után már nem jön elő semmi!
Ja, és én már nem huszonéves vagyok, hozzátok képest egy vénasszony! :))))))
Én meg sem éreztem az első 3 hónapot! Nem hánytam, csak néha émelyegtem, nem fájt a fejem, nem is görcsöltem. :) Utána viszont jöttek a görcsök.
Nagyon kellemetlen!:S
Nekem az első harmadban volt egy ilyesmi,napokig szenvedtem,sokat sírtam miatta!
:)))
Én leginkább azért sütöm elő egy pár percet, mert szeretjük rajta a sok szószt, meg a párom pizzáján a feltét kétszer olyan vastag, mint a tészta; és amúgy nagyon szottyos lenne.
Nem sütöm elő, de tényleg jó 5let, mert akkor nem sülnek úgy meg a rávalók. Legközelebb úgy teszek, és holnap nézünk pizzasütőt is.
Lekopogom,de szerencsére nekem -eddig-az egész terhességem alatt nem volt semmi bajom!Az elején annyi,hogy a reggeli fogmosáskor volt hányingerem,de ugye hányni nem tudtam,mert akkor még üres volt a gyomrom.De utána az is elmúlt.Reménykedem benne,hogy ezalatt az 1 hónap alatt már nem is lesz semmi bajom!!!!
szia! Az a baj, hogy nekem nem csont fáj. A jobb oldalon van a seggemben egy csont, ami lánykoromban megrepedt, azt is érzem néha, bár Ádinál jobban éreztem. Ez idegbecsípődés...
További ajánlott fórumok: