2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Vagyis a listámon a kettes számú. Persze az egyes számú is kell, főleg a leletek nagyon fontosak. És a születés után jó, ha másnap elintézitek az anyakönyvezést.
Mindenkinél más... nálam például az első harmad nem volt ilyen vészes!
Az "nem baj",csak kapjatok ti is meg mi is a hűvösből!
Külön írták, hogy szülni az első pakkot kell vinni. Utána Apuci ráér behozni az ott tartózkodós pakkot. A babának nálunk mindent adnak, csak a hazamenethez kell neki rucika, meg a hordozója.
Nekünk is van ilyen kerek pizzaformánk,úgy emlékszem mi a Lidl-be vettük!
Én nem szoktam elősütni a pizzát!
Én az ananászt útálom rajta,de viszont gomba imádó vagyok!:)
Mire odaér, addigra mi megen megsülünk. A múltkor is így volt.
Megnéztem a listádat!Szerintem szuper!
De mennyi cucc ez... hát hány táskával fogunk oda menni?
Nálunk állitolag nem kell mellszívót vinni...
Én tegnap csináltam egy nagy konténer babgulyást fini marhahússal,tarkababbal,csipkedettel.Hát mit mondjak...telitalálat volt!
Hát, asszem piszok mázlista vagyok. Azért nem szólok ezekhez a bejegyzésekhez, mert nem tudok. Nekem nem fáj semmim, nem görcsölök, nem vizes a lában, nem vagyok beteg, az aranyerem is visszahúzodótt. Hála Istennek.
Mondjuk én az első 12 hetet szenvedtem meg nagyon. Az eslő hónapban, amíg beágyazódott, iszonyú hasi görcseim voltak, aztán állandóan fájt a fejem migrénesen, és egy csomót hánytam. Úgyhogy nem kell irigyelni. :)))))))))))
Az a baj,hogy Te nagyon,de nagyon messze laksz tőlem.De egyszer majdcsak ideér az idő hozzánk is!
Tescoban, vagy Auchanban vettem. Jó nagy kerek pizzát lehet benne csinálni (asszem 32 cm), és nagyon olcsó volt. Te elősütöd picit a tésztádat? Én mindig. Ja, meg az én pizzám mindig kisebb, mint a drágámé, én olyan kis édibédiket szoktam csinálni. Mikor megeszi az övét, jön az én maradékom, aztán fikázza, hogy alig van rajta hús, mert én inkább zöldségesen szeretem (kukorica, paradicsom, paprika, ananász) Ennek muszáj rajta lenni. De az igazi, ha bolognait rakok ezek alá. Hmmmm. éhes lettem.
szia Kriszta!
Az én derekam is oda van...bár nem annyira,mint a tiéd,de fáj rendesen!
Én úgy érzem azért,mert változnak ott lent a dolgok,a farcsontom is fáj!:S
Hű, az is fincsi! Mi tegnapelőtt ettünk bablevest. tegnap meg borsólevest főztem, maradt mára is, úgyis egyedül vagyok. :(
Olyan sütőt én is beszerzek majd, mert biztos más még az íze is benne! volt egy kerek nekem is, csak én marha ott hagytam exemnél.
Ma babgulyást főzök, igazi házi sonkával, és marhapörkölttel készítve. Húúúú, nyami nyami...
Tényleg jó a pizza. :))) Bizti fini is volt. Régen én is téglalap alakút sütöttem, de az én drágám lázadt, hogy a pizza az kerek. Vettem is két pizzasütő lapot, olyan lukacsosat (ami azért jó, mert nem ragad oda, és alulról is tök pizzásra sül a tészta. :))); és azóta két pizzát sütök. Nem is baj, mert a drágám mindenféle cuccot akar örökké a pizzára, ami nekem már extra: tükörtojás, olívabogyó, pepperoni csípős paprika, gomba. Ezeket én annyira nem szeretem, úgyhogy így mindkettőnknek megvan a saját pizzája. :)))
Köszi, diétásnak könnyű kínálni, azt tuti jó kör. :))))))))))))))))
Bazi sokáig nem tudtam elaludni. Férjem bekapcsolta a kis ventilátort, ami kellemesen fujdogált, azonban kis olcsó kínai vacak, és sokszor berezonál, meg tök hangos lesz, és azt hittem, hogy szétverem egy baltával. Na, de lusta voltam lemenni a garázsba a kisbaltáért. :))) Ha lekapcsolta, akkor csend volt, meg bazi meleg, csak olyan 1 óra körül ért hozzánk a hideg és a vihar szele. Aztán még jól össze is vitáztunk, mert ugye én nemérem el a kis kuckómból azt a hülye ventilátort, és tiszta morcos, ha éjjel felkeltem.
De ügyi valaki! Mindjárt megkukkolom! Jah, sütöttem ám tegnap pizzát én is. Lefotóztam neked! Még van 2 nagy szelet, ha gondolod, gyere enni!
Tudom, nálunk sincs másképpen. :))
Piros??? nahát! Egyik kolléganőmék ma reggel indultak Balcsira. Ő most 24 hetes kismama. Este írta, reméli, jó idejük lesz. Hát nem!
Csajok!
Lassan összeállítom én is a kis pakkomat. Meg is írtam mindent, ami kell, hoxás cikkekből és a kórházam által ajánlott listából szemezgettem. Örülnék, ha lecsekkolnátok, illetve megírnátok, hogy kell-e még valami, vagy valami tök felesleges-e...
A lista itt található:
[link]
Előre is köszi a hozzászólásokat. :)
Nálatok meg azért felhős, mert este odaküldtem őket!!! Megrendelésre. :)
Ezt így szokták, sokszor hívják őket katarsztrófa helyzetet elhárítani. :) Mindenféle szarsággal zaklatják ám őket!!!
Na, szia! Hogy aludtatok? Én jól, csak sajna a derekam egyre rosszabb! lehet, mégis sérv... Már volt, hogy egyszer beállt, meg szokott is szarakodni. Az egész család gerincsérvtől szenved nálunk.
Hát igen, akinek szakember a párnja. :)
Nálunk már este voltak felhők, és fújt a szél, írtam is ide. :) Most hűvös van, nem süt a Nap, és esik az eső. Hol jobban, hol csak kicsit. Éjjel is esett!
Vio, telefonáljatok be a tűzoltóságra, hogy darázsfészek van a garázsnál, és emberéletet veszélyeztet, meg hogy nagyon agresszívak is! Vagyis, hogy te kismama vagy, és ott a pici fiad, nem tudtok kimenni a gyerekkel játszani! Így ki fognak menni, megkeresik a fészket, és elhárítják a katasztrófát. Bocs, Meezy! :)
További ajánlott fórumok: