2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Szentég, de korai vagy! Neked is ajánlom a Pipolphent, ezt görcsökre szokták írni általában, enyhe nyugtató, altató. Nekem a görcsök kezdetekor felírta a doki, aztán meg a viszkető kiütéseim miatt kellett szednem, különben még annyit sem aludtam volna. Rá van ugyan írva, hogy terhesség alatt nem... de minden terhesnek ezt írják. :)))) Fiammal is kaptam, húgom is szedte asszem mindkettőnél. Azt mondta a doki, hogy egy kialvatlan kismama sokkal rosszabb, mert a babának az nagyon nem jó!
Tegyél a pocakod alá párnákat, úgy sokkal-sokkal jobb lesz.
szerintem 2-t lehet...de azt mondta a védőnőm,hogy ezek általában szart sem érnek ezek a pezsi tabletták ...és sajna nekem is ez a tapasztalat...
Vioék megjöttek asszem! A mailemet elolvasta, amit küldtem neki, jött a visszajelzés... De jó lehetett nekik, szerencséjük volt az idővel is.
Ja, igen, a tegnapit nem tudtam végigolvasni, mert megjött közben a család, aztán eltűnt az egerem, de gondoltam, hogy válaszoltál... Bocsika!
És köszi! Akkor nagyon sok anyag kellene ide, egyelőre kihagyjuk asszem.
Az tök jó! Bár, én nélküle is hamar megszültem, és a fájásokból szinte semmit sem éreztem. Este 11 után mentünk a kórházba, de még nem voltak fájások, csak icipici görcsök, és mire megindították a szülést, lehtetett már hajnali 2 is. 5:30-kor kicsusszant a fiacskám. :))))
megvagyunk,köszi...
már lejjebb reagáltam a kérdésre,de akkor mégegyszer...:)))
kb 50 cm bőséget szoktunk ráhagyni,de ekkora méretnél nem gáz a 1m sem...én ugy szeretem,ha bő a függöny...:)))
Látod, valami mindig hiányzik. vagy kábel, vagy egér. :))))
Jól vagytok Meezy? Figyi, szerinted hány m-t kellene venni függönyből, ha a karnis kb. 220-as vagy 250-es lenne? Minimum 3 m kell, ugye?
szia te egér lopóóóó....:)))
találkoztam ma két pici gyerekes anyukával,és kérdeztem tőlük ezt a málna levél teát...azt mondták mindketten,hogy itták és jó volt,az egyik az elsőt szülte 38.hétre,5 órát vajjudott,a másik 1 órát vajjudott és ő a másodikat szülte....azt mondták,nem olyan borzasztó az ize....
Én még csak most ütök majd össze vmit. Gyerekem még nem kelt fel (éjjeli bagoly sajna), párom meg este jön, ráérek.
A kakaós tekercset én is nagyon kivizem már vagy 2 hete, azóta készülnék sütni. :) Talán majd 7végén, amikor nem lesz ilyen meleg. Bár, nekem teljesen szigetel a sütőm.
A lábammal én is küzdök már egy jó ideje, pedig magnézium-citrátot szedek már a 14. héttől. Asszem, elkezdek Calcium pezsgőtabit inni. mennyit lehet naponta?
Sziasztok! Ádikám még szunyál, visszaloptam az egeremet. :) De mindjárt úgyis megyek a városba, hozok egy olcsó vackot neki, jó lesz arany tartalékba majd.
háát jaaaaaaaaaa..........
én már kész vagyok,megyszószt kivánt a családom...
jó főzőcskézést...
nekem is folyton görcsöl a vádlim,de nekem a kálcium nem volt jó,én magnéziumozok,de ugy tudom már csak a 36.hétig lehet szedni...utána nem tudom mi lessz velem,ha nem szedhetem...a keményedéseimre is csak az a jó...........
Elolvastam!Hihetetlen tényleg!És ráadásul fogadott volt mind2 emberke... mit várjon az ember ezek után?????
Na megyek csinálom az ebédet tovább..... hali
cseppet,vagy cseppet nem????azért ez elég gáz,hogy ilyenek meg történhetenek 2009ben...
Még nem olvastam!Annyira durva?
Na én se vagyok komplett,ebben a dög melegben még begyújtom a sütőt!Muszáj kakaós tekercset sütnöm,mert tegnap óta nagyon kívánom!De oda sülök!:S
Andi,azt akarom kérdezni,hogy nem emlékszel hogy volt?Mikor feladtad ajánlottan nekem a levelet,akkor másnap ért ide vagy csak utána?
Mert egy csomagot nagyon várok a teszveszről,és tegnap adták fel!(holott már hétfőn utaltam a pénzt!!)
sziasztok...
olvastátok a fő oldalom Lili születését???apááááááááám,majdnem letettem a hajamat az asztalra...
Örülök Tina,hogy jobban vagy!
Camomille tényleg nagyon eltűnt,nekem is feltűnt!
Tudja valaki a számát?Remélem jól vannak!?
Az eladónak csak akkor kapsz elérhetőséget,ha te nyered meg a licitet!Addig nem adható ki....
De van olyan ,hogy kérdések,és válaszok a termékkel kapcsolatban,ott tudsz kérdezni!!!
Sziasztok,nekem rendszerint nem szoktatok válaszolni,pl.hogy van e a tesz veszen az eladóknak elérhetősége mert én nem találtam sehol,meg hogy camomilléről tud e valaki,nagyon rég nem volt már.Amúgy jobban vagyok,a homeós bogyókat eszem,meg ha lázas voltam akkor ettem rubophent.
Ja, és ez a mennyiség rendszeresen naponta, nem csak úgy, ha éppen görcsöl.
Andi, mennyi kalciumot és magnéziumot szedsz? Ilyenkor már 1300 (tényleg annyi) gramm kalcium és 3x1 g magnézium (ez pl. 3x2 a Magne B6-ból) kell, ha görcsöl, az pedig egyértelműen jelzi, hogy nagy szükséged van rá! Különben még ilyenkor az szokott jó lenni, ha pipában visszafeszíted, tudom, hogy úgy a legfájósabb, de én, ha éjjel rákezd, már rögtön feszítem is vissza, így van a legtöbb esélye, hogy kiáll belőle a görcs, mielőtt nagyon erős lenne, és nem csomósodik összevissza. Meg persze én iszom is a kalciumot, mint a kisangyal, és azóta sokkal jobb. Bár utálom az összes pezsgőtabletta ízét.
Nagyon el van tűnve mindenki!
Megyek én is a dolgomra....
De idióta szegény!Csak tudnám,hogy akkor minek árul valamit,ha így áll hozzá a dolgokhoz!?Te meg elutaltad a pénzt...:S
Nem aggódom,minden oké!:)
További ajánlott fórumok: