2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
szia!
hát igen nagyon jó nosztalgiázni, néha ugy visszamennék pocisnak, már várom nagyon a következő babánkat. jó lesz majd ujra pocisnak lenni, de za még odébb van.
... hú sose voltam nagy helyesírásból tutti, tehát Visszafog vagy vissza fog?
Mert ha "vissza fog menni" az külön van de így ?
Na akkor egy kis nyelvtan lecke így estére :)
Bocsi de teljesen bekattantam ettől a havazástól :(((
Sziasztok.
Engem teljesen kikészített ma ez a hó,a kocsit is teljesen betemette reggelre,annyi dolgom volt ma,nemrég értem haza,már csak pihizek nincs kedvem semmihez.
Bagira,én mindennap éjszakára beteszem a piercingem,mert félek,hogy beforr.
Culko sok mindent nem tudtam venni,lámpabúrára vettem anyagot,meg plédet vettem,cumisüveget meg a Brendonban vettem kókuszmatracot,mert le van árazva.
Csajok én ma néztem ezt a bimbóvédőt,de ebből különböző méretűek vannak,honnan tudom,hogy nekem melyik kell?
Ha valakit érdekelnek,pocakméretekkel kapcsolatos dolgok,szerintem tök jó
Csajok már hónapok óta nem hordom a köldök piercingemet!
Most bepróbáltam és még mindig megvan a helye!:)
14753. ritabimbi 2009-02-17 10:31
Csajok most olvasgattam az elejéről a fórumot!!!Vannak egy páran akik lemorzsolodtak rólunk Pl:Mrobi, Sztavros, Siskane77, Gettina, krinya5 és még vannak egy páran soknak hamar elment az angyalkája sok meg feljön az oldalra csak lehet nem kiváncsiak ránk???
Sziasztok! Ha nem baj csatlakozom. Ápr. 28. a dátum, ő lesz a 2. babánk.
Van még Sárközi pólya, azt hiszem, tesómék használták, de nekem annyira nem jött be. Kisebb mint a többi, de kevésbé merevített. Patenttal lehet rögzíteni.
Hát igen.....éppen csak kivasaltam és máris olvashatok vissza két oldalt!
Culko,várom a képeket!Most azért pihenj,mert én tudom,hogy 2 nap takarítás és pakolás is mit jelent!3 hétig én is csak bedőltem az ágyba!!!
Még nem csináltam meg a képeket,ma nem értem rá,de holnap már nekiülök!!!
Ne gondoljátok,hogy a márkás üzletekben nem a kínai piacról szerzik be a ruhákat!!!!!!Egyébként egy sem működhetne,mert még a bérleti díjat sem tudnák kitermelni.Én is úgy vagyok vele,hogy ami jó és sportos az jöhet,mindegy honnan van,turizni én is nagyon szeretek.Valahogy mindig onnan kerülnek ki kedvenc darabjaim.
A pólyán még mindig csak gondolkodom......nem tudom eldönteni!
Katyi,ne hajtsd túl magad és tehetnél föl a színéről képet!!!!!
Sziasztok!
Én hálóing párti vagyok, bár az idei telet már én is pizsiben vészeltem át, mert félte, hogy a derekam meg ne fázzon, mert állandóan kitakarózok és a hálóing mindig felcsúszott. De, hálóinget viszek be, de ha adnak, legalább az első nap igénybe veszem, mert hát a vérzés még akkor állítólag elég erős.......
Én nem tudom hogy nálunk kötelező e a pólya, mindenesetre én fogok pólyát használni, mert sokkal könnyebb benne megfogni a babyt míg olyan kicsi, meg védi is.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!