2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Hát ez nem igaz, dolgozom egy fél órát, aztán nem győzöm visszaolvasni a sok irományt:)
Vettem múltkor csipkebogyó meg bodzateát, mert mindkettőre azt írták, hogy szabad inni a terhesség alatt, és enyhe vízhajtó hatásúak. Tényleg kicsit hajtja a vizet, meg egyenlőre megszűnt a székrekedésem is, mióta iszom, de nem tudom, hogy ez azoktól van-e.
Van síma pólya, meg kókusz pólya. A síma olyan vattelines, a kókusz meg egy kókuszlapka van benne, az tartja a hátát.
Egyik megkötős, másikba csak bele kell csavarni.
A smía ál.t fehér, a kókuszok mintásak.
Ár, egyik se olcsó. 4 ezertől indulnak huzattal.
Hát ez elég vicces.:)))
A mellem alatt annyira fönn van, hogy egyre csak növelnem kell a salvus víz mennyiséget úgy nyom fölfelé mindent, a gyomorsavat a torkomba.
Pedig holnap után leszek 31 hetes. Mi lesz még itt??? Itthon apa pulcsijaiba vagyok.
Kollegáim nevettek tegnap, hogy mi lett a 40 kilós lányból.
Ja a lombik előtthöz képest már a 21. kilónál járunk. Nem jön föl a gyűrűm se, dagad mindenem.
Holnap kiderül mekkora a babó odabenn, kíváncsi vagyok, sztem 2 kiló vagy fölötte van.
Pedig milyen sokáig a negatív rekorderek közt voltam, hasban és hízásban is.
Fura, hogy az elmúlt héten pl. nem híztam, de a hasam nő.:)
amúgy van többféle pólya is, vagy csak egyféle? bemegyek a boltba és kérek egy pólyát, akkor mindenhol uazt adják????
nem tudom, ha vki tud ehhez hozzászólni, örülnék:):):):):):
lassan megyek ebédet gyártani, mert jön haza a párom, és sztem megyünk függönyt venni...ugye-ugye:)
már bepácoltam csirkemellett, meg csináltam salit-paprika paradicsom hagyma ubi-és akarok még egészben krumplit sütni héjában, anyukám talált egy gyors módszert erre-mikronak hívják:):):):):):):):dobok rá egy kis vajat meg bazslikomot, sót, imádom!!!!
meg ettem most zellerkrémlevest, dehát nem akartja az a vizet kihajtani belőlem, pedig hátha! holnap MÁZSÁlás, jajjjjjj, már parázok előre!!!!!!!!!!!!!
én fehéret vagy krémszínűt szeretnék venni, de akkor azért egy bundizsákot is rá kell majd adni nem? az nekem van, kaptuk, használt az is, de tökéletes lesz.
meg sapit veszek még majd sztem, mert az egy db van, ami vastagabb egy vékonyka a többi meg nem tetszik, mert ilyen oldszkúl kötött....meg olyan kis puha mamusz kell? nem rúgja azt le? sztem a zárt rugi meg a bundazsák elég, max a rugi alá egy zoknit ráadok nem?
Huhh csajok irány az okmányiroda,lakcímátjelentő papírt kell kérnem.Amit kitöltünk és majd viszem vissza egyik nap:)
Utána meg mindenhol bejelenteni,na az lesz még meló!
bagira: neked is kitartás a költözésig, remélem tényleg sikerül az egy hónapos célt teljesítenetek, és még sikerül szépen "egyben" átköltözködnötök:)
miket összebírsz álmodni, eléág futurisztikus !!!:)
balogany: szuper kis kocsi!!! jó színe van.
szilvi: jó nagy baba, bár én nem tudom, h. az enyém mekkora.....és ha még dolgozhatsz akkor is csak finoman...és vigyázz magadra nagyon!
andika: jó h. meggyógyultál, és majd írd meg, h. miket vettél és hol itt miskolcon, hátha tudsz vmi jó kis tippet nekem adni:):):):)
monik: neked pedig ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI pocid van!!!!! hozzád képest, má ne haragudj, olyan mintha egy has hordana téged...:):):):):):):):)):) nagyon szép!
Ti milyen szinü rugiban hozzátok ki?
Polyába fogjátok?
Én vagy rozsaszin v. fehérben és a polyát én használni fogom egy darabig, de nem kötöm bele, csak rátakarom. És olyan babakocsit nézek, amihez van mozeskosár.
Nekem 3. baba, de én se vettem sok ruhát, mert a csajokrol még mind itt van.
Átmostam már őket, szinte tiszta ujak.
Csak babakocsi kelkl, még kiságy, pelenkázo, hordozo, minden van.
Nevetjük apával csak megszülnöm kell majd.
ezzel is..:):):):):):):)):
eddig egyetlen egy rövidujjú bodyt vettem, meg fogok egy rugdalózót, amiben hazahozzuk, és ennyi. a többit mind kaptam, használtan, célnak tökéletesen megfelelnek!!!
Én is eddig 1 kis bodyt, meg egy pólót vettem. Annyi ruhát kaptunk, hogy felesleges csak azért venni még egy tucetot, hogy mind csak 1szer legyen rajta. Ezeket is csak néhányszor hordták a kis gazdáik, mert pitty-putty ki is nőtték.
Persze plédet, ágyneműt, ilyenekt veszek, de ruhából nagyon keveset.
Én ruházati elado vagyok. És tanultuk anno az anyagösszetételeket.
Most mindegy hogy kinais vagy sem a pamut az akkor is pamut. Csak ahogy irtad a márka van rávarrva, ezt kell megfizetni.
stella: nagyon kis szépek lettetek!!! de nem irigyellek a mögöttetek álló meló miatt, nekem elég volt ennke az egy szobának a csinálása, pedig nem is festettünk csak kisebb szerelések voltak, de a portól már rosszul voltam...:) le a kalappal előttetek így utólag is!
remélem sikerült a szalvétakép, én holnap fogok nekiállni, az alapanyagok már megvannak.
én zuhizok, előtte is ritkán fürödtem, viszont gyakran atomforró vízzel tusolok, akkor lehet, h. ezt lentebb kell majd vennem....
jázmin: kitartás!!!
maffia: remélem a derékgörcsöd normalizálódott, és jobban vagy, plusz a randis témákból ami publikus, arról rem. beszámolsz, mert én is kis kíváncsi fajta vagyok ám...!!!:):):):):):):):))
riett: örülök a sikeres ügyintézésednek, és kitartás a papírok beszerzéséhez-átíratásához!!!
cicivédő krémet nem is gondoltam, hogy kell vinni a kórházba, de van itthon neogranormon, azt nagyon szeretem, az illatát kifejezetten, meg amúgy is, de nem tudtam, hogy az is jó erre a célra. le kell mosni azt szoptatás előtt? mert van olyan, amit nme, egyből szopizhat a baba, de olyat is hallottam, hogy van olyan doki, aki szerint mindenre az anyatej a gyógyír, tehát a kisebesedett bimbót anyatejjel kell bekenni és hagyni rajta megszáradni.
Szerintem normális, hogy egész nap mocorog, meg hogy elfáradsz a vásárlásban. Nálam sincs megállás egész nap, már reggel, mikor felkeltem 5-kor, majd kilökte az oldalamat. De ez olyan rendes gyerek, hogy éjszaka viszont nyugton van, csak akkor van fent, amikor én.
Meg hát azért egy 1,5-2 kilós gyereknek csak kezd már szűkös lenni a hely is odabent:)
Nekem is elég sokszor keményedik, főleg, ha kicsit megerőltetem magamat, pedig szedem a magnerotot, de úgy tűnik engem már ez elkísér a terhesség végéig.
Manapság én hajnalban pisilni kelek fel, nem birom ki reggelig és kényelmetlen az alvás.
Nálunk nem lehet bevinni háloinget, ők adnak vmi szakadtat, de nem hiszem el, hogy nem tudnak azért 1-2 gomboz visszavarrni rá.
Vagy már igaz erre sincs pénz!!!
lassan már az a szo lesz a többség.
Mi meg az aljanépe.
Bocsi.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!