2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
nagyon ügyesek vagytok, aranyosak a képek!
na jóéjt nektek, holnap ha hazaértem a maratoniról, akkor majd jelentkezem:) szépálmokat!
ja: és a képek szuperek lettek, és ezt a spongyabobos szalvétát én is néztem, de én állatosakat teszek fel, sztem a fürdőbe fogok spongyabobot üvegfestékkel csinálni, otthonra is azt csináltam anno, nagggggggyon szeretem spongyit.:):):):)):):):
igen, nekem naponta 2x is átlagban, de. és du. is!vagy este, mikor hogy, van, amikor 3x is! télleg furi érzés, főleg, ha lent van nagyon
jaj értem, csak vmi vetítősnek írtad, és azért hittem, h. ez az:)
én meg készítgetem a zsebestartót....úgy készül, mint a Luca széke, amint kész, felrakom:)
stella! nagyon ügyi vagy...én a gyerekekkel meg apával csináltam kb 3 éve uoljára karácsonyi ajándéknak ...apa kiöntötte a gipszformát, én ráragasztottam a képeket, a kölkök meg kifestették a keretet:) jó volt:)
Köszi csajok:)
szerintem a kettő együtt igaz...alkatilag is elég jó géneket kaptam, de ha nem vigyáznék, elszaladna velem a ló
igaz mióta terhes vagyok nem tettem érte, de előtte hetente 4x5x futottam és/vagy tornáztamRR-re a barinőmmel. Amióta az eszemet tudom járok valamilyen tornára, 15 évig jazz-balettoztam, mostanság meg én tanítgatom a csöppöket, bár ez mozgásileg minimális nekem
kb 1,5 hónapja nem ment feljebb a súlyom, mert alig tudok enni, a gyomrom mérete nem igazán lehet nagyobb egy tojásnál, mert leülök enni és a levessel jól lakom
Vigyázz nagyon a betegségekkel!!!!
Elkészültek a szalvétaképek!Kép a naplómban!
Ametist,csatlakozom Kocskához:valóban irigylésre méltóen festesz!Annál is inkább,hogy a 3.-at várod.Le a kalappal.Egyébként sokat teszel ezért a testért,vagy ilyennel vagy megáldva?
Jaj,képzeljétek,csuklik......de most a hüvelyem rezonál tőle......nagyon gáz érzés!!!!
Neketek is hosszú percekig szokott csuklani?
Ametiszt te még mindig számomra igencsak irigylésre méltóan nézel ki.
Sziasztok Lányok!
Csak beköszönök, remélem mindenki jól van! Mi is!
Nálunk a bölcsibe az infulenza mellett, most bárányhimlő járvány is van,igaz már voltam bárányhimlős,de azért kerülöm a manókat, ahogy tudom.
1 hónap múlva, ha nem dolgozom,igérem aktívabb leszek! Már alig várom, hogy itthon legyek én is!
van a régi hagyományos fehér pólya, én olyat kaptam 2-t is,használtat, de ha nem lenne vennék olyan mostani szépeket,amik cuki mintásak.De ird be a licitálós oldalakra,ott legalább kapsz egy képet,h.milyenek vannak.
huu ez is jo ám,de a zenélős ,ágy fölé belógósra gondoltam.
na ne félj nem vok egy sértődős fajta.
EGyébként én is van hogy egész nap érzem mocorogni,pedig azt olvastam, a nap 85-90%át végig alusszák, na az enyém nem.
húúúúúú, ez gáz! vigyázzatok magatokra, bár sajna télleg soxor nem rajtunk múlik....
Na jó kis indulás volt a napra, de szerencsére nem lett senkinek semmi baja :) A barmokat be kellene csukni tavaszig :)
csinos pocak, és én csak most láttam a pihiszéket nagyon klassz!!!
ez a hó tiszta gáz....ma reggel munkába menet majdnem összetörték az autónkat...megint egy csaj...egy éve totálkárosra törte egy alig 20 éves kiscsaj a néhány hónapos gyönyörű autónkat, ezt augusztusban vettük a férjem rohadt ideges lett miattam+az autó miatt is, a csaj pedig akkor lett hót ideg mikor meglátta, hogy mekkora pocim van...szerencsére (illetve köszönhető a férjem manőverének) nem lett semmi bajunk és az autó is megúszta.....tiszta zizi voltam egész nap emiatt, a múltkori ügyben hónapokig bajlódtunk a biztosítóval, pedig rendőrségi határozatunk is volt, hogy vétlenek voltunk, undorító volt az egész.....a tavaszt akarom, a barmok meg maradjanak otthon vagy menjenek busszal:-)
380 volt egy csomi, volt benne hold, kis és nagy csillag!
Andika!
Hogy csinálod a lámpabúrát? Rakhatnál majd fel képet róla, mert olyan nagoyn drágák a gyereklámpák.
Krinya5!
Üdv itt újra köztünk, tényleg jöhetsz sűrűbben.
Majd holnap már be lesz rakva a szőnyeg, és csinálok képet, bár még a búránk nincs meg, és a díszléc is csak pénteken lesz meg ha minden igaz. A férjem ugyanis dolgozik, és minden szabadidejét a szobára fordította. De nem rossz a színe, jó, csak nem pont ilyenre képzeltem.
Nagyon szép kis formás pocak:)
akkor most visszaolvasom a mai termést...
sziasztok! raktam fel 33. heti pocis képeket...azért én is növesztem:)
Na akkor megnyugodtam,hogy nem csak én vagyok így a köldökbigyóval:)
A mellbimbó méretétől függ,hogy melyik bimbóvédőt kell megvenned!
További ajánlott fórumok: