2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már? (beszélgetés)
Őszibarack almával. Tegnap kapott bele igazi körtét, kicsit aggódtam, mert üvegreszelőn reszelve is kicsit darabos volt, de szépen elfogyott. Szerintem holnap is azt kap, és remélem, lesz a zöldségesnél is még pár napig.
ügyes lány! Milyen gyümit adtál neki?
Jelentem, Hanga megevett egy egész üveg vizezett gyümölcspürét:) Pár hete meg itt rinyáltam, hogy vacakul eszik:)
Nálunk nem volt mozgás, hármasban voltunk itthon. Dani nagyon nyűgös már napok óta, így nem telt túl jól a hétvége.
Nyugalom volt. Kicsi jövés-menés, ismik, anyós jöttek, mi játszótérre mentünk:) Na azért nem egy időben. Csajok tök jól viselkedtek, párom kollégájáék közölték, hogy innentől nem hiszik el, ha panaszkodunk, mert angyalok a csajok. He-he
sziasztok
milyen volt a húsvét?
Nálunk minden rokony babázott :)
Tényleg ízlett neki, és úgy tűnik, ha jó híg, akkor jobban eszi. Sőt, tegnap kicsit megmelegítettem, még szívesebben ette, mint szobahőmérsékleten:)
Szia Mindenki!
Remélem jól, nyugodtan teltek az ünnepek. Nálunk szerencsére igen:) Hanga pörög-forog, hanyagoltuk is a tornát, de megint nekiállunk azért. A kiscsajszi mostanában úgy nyivákol, mint egy kismacska, nagyon helyes..
Kellemes húsvéti ünnepeket!Jó pihenést,szép időt.
Nagyon ügyes Hanga! Körtét nyugodtan adhatsz neki, nagyon szokták szeretni.
Nos akkor Hajrá körte:) Gesztenyét én is szeretem, csak friss már nincs, télen volt főtt, fagyasztott egész. Találtam pürét, ami áll. bio, nincs benne se cukor, se tartósító, se aroma. Szóval rémes, de szerintem a lánynak jó lesz, asszem párolok hozzá almát.
A körte nem allaregén, én adtam Borisnak. Nálunk Bori még nem hagy ki szopit, azt hiszem, bár sosem tudtam, hányszor eszik :), Gyümölcsöt eszik : alma, banán, körte. meg gesztenyét. Mindig szívesen eszik ... különösen éjszaka ...ejejj
Szia Lányok!
Képzeljétek, Hanga ide-oda forog, tiszta öröm ez nekem. A délutáni szopit pedig teljesen kiváltottuk tejpéppel. Szerintetek körte mehet már neki? Olyan finom van még a zöldségesnél. Hajninak nem mertem csak 7-8 hósan adni, de ha várok, akkor már nem lesz, csak üveges:S
A friss nap érlelte gyümölcs az igazi.
jó nektek:) remélem Hanga is rájön a tutira és megszereti. Bízom a nyári friss gyümölcsökben
sziasztok
Boris szereti a gyümölcsöt, tejpépet nem kapott, majd esetleg később :), ha 6 hós elmúlik :) Lehet azért kérek mintát, ha már adnak :)
nem, sima vaniliás grizes tejpép:)
szerintem ha nagyon nem emelkedik a gyümölcsből megevett mennyiség, akkor abba is pici tejbepapit rakok majd:)
Szia! Nem tettél bele gyümölcsöt?
Sziasztok Lányok!
Ezt a milupás mintát én is megrendeltem, meg is jött, meg is ette. Úgy tűnik a kiscsajnak bejönnek ezek a tejbepapik, tegnap kb. 160milit befalt:) Bezzeg gyümölcsből:(
Én is pont így gondoltam. Kiváncsi leszek, ha megérkezik kipróbáljuk!
Én már igényeltem tejpépet.
Köszi, már meg is rendeltem! Azért ez jó, hogy nem kell egy egész dobozzal venni, hanem kipróbálhatod, és ha nem jön be, akkor nem dobtál ki egy csomó lóvét!
Ha valakit érdekel! [link]
mintaigénylés Milupa-tól. Én tápszert már kaptam - nem kellett, elajándékoztam. Most kértem pépmintát.
Én a gyümibe fogok majd pépet tenni szerintem, ha nem tudom feltornázni a mennyiséget. A nagyobb mobilitás érdekében ki kéne váltani a délelötti meg a délutáni szopit.
A tejpépet nálunk is gyümivel eszi de így se a kedvence.Rebus füléből még nem mertem kivenni a belelövetett fülbevalót mert azt nem piszkálja.Félek ha kicserélném nem viselné el.
Lehet, hogy gyümölccsel szeretné?
További ajánlott fórumok: