2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már? (beszélgetés)
Hippes barackos termékminta volt. Vettem rossmannos sajátmárkást, vaniliást és gyümiset is, a vaniliást akarom ma kipróbálni.. Ja, szerintem a dm-es fincsi pedig. A Hajni is szerette, meg én is:)
Akartam kérdezni: milyen tejpépet adtál Hangának? Budának DM-es vaníliásat vettem, nem jött be neki... :(
Az durva:( Nekünk 50-es a babanaptej, úgy tűnik, ahova kentem ott jó is. a szeme alatt nem mertem, hogy ne menjen bele, de kénytelen leszek, mert nagyon csúnya szegénykém:( Bár, ha a sapit nem szedné le a fejéről, az árnyékolná..
Jó reggelt!
Fülbevalóról annyit, hogy azóta nem hordok, mióta Buda megszületett, mert óhatatlanul beleakadt. Majd ha nagyobb lesz. Mondjuk nálunk a saját fülbevaló nem játszik :) Bár ki tudja, mi lesz a divat :))
Jó hogy mondod. Én is allergiás vagyok a napra, Buda is hajlamos lesz rá sztem... Ráadásul az apjának is nagyon érzékeny a bőre, neki még fehér is!
Nálunk is ez van, ezért gondoltam, hogy bajt csinálna. De lehet, hogy a magukét nem látják és akkor nem érdekli őket. Nem tudom..
Eddig még nem macerálta.A másé viszont annál jobban érdekli.Főleg a hosszúkás ,csüngős.
:) Nem félsz, hogy kibűvöli a fülbevalót? én folyamatosan paráznék asszem, hogy beakad, kiszakad.
Igen ott még kb. 2 hetes lehetett.Nem akarta,hogy leápoljuk alkohollal a fülét a fülbevaló miatt.
Már akkor is volt véleménye,és ez azóta csak erősödött...
Hát a morcos képe nálam viszi a pálmát:) De ott még nagyon kicsike lehet, a fejénél levő kézből ítélve:)
Meglastem a vigyorgombócodat:)
Nagyon szépséges kiscsajszi
Én minden olyanba ami új,és esetleg nehezen megy neki,teszek gyümit, először többet,majd egyre kevesebbet.És egyszercsak gyümi nélkül is megeszi(vagy nem...:)))de ez a ritkább.
Okos kis csaj ,muszáj vele furfangosnak lenni.:)
Ez jó ötlet:) Azon is agyalok, hogy a gyümibe tegyek-e egy kis port. Na meglátom. Olyan hülyének érzem magamat, a nagyobbiknak bármit adtam, befalta. Egy hét alatt megette a 200-at is. A kicsi meg tök más..
Próbálj a tejpépbe egy kis gyümit tenni,hátha úgy megszereti .
Az én lányom a tejpépet önmagában nem eszi meg csak plussz gyümivel.
Úgy látszik nálunk fordított a helyzet...
Szia Kriszta! Én már be is zsebeltem a pontot. Már csak be kéne küldenem azt a pár vonalkódot, ami van itthon.
Böbe, írtó édes Bori a bögrével. Hihetetlen mikre képesek ezek a babucsekek már most:)
És vigyázzatok a napon, Hajni tiszta napkiütéses lett, ahol kimaradt a naptej.
Tonettó tundéri Buda a videón. Hajni is nagy élvezettel nézte, igaz lecicázta, de neki minden és mindenki cica, aki mozog:)
Szia Lányok!
Képzeljétek tegnap délután adtunk a Hangának próbaképpen tejpépet, hát nagy örömsikongatás után befalt 120 milit, hogy csak lestünk. Bezzeg a gyümivel meg vacakolunk. Persze lehet, hogy ahhoz nem elég éhes.. de most örülök, ma is adok neki, szerintem a délutáni szopit ki is váltjuk a héten tejpépre.
Strandon tavaly nem voltunk mivel a nagyobb gyerkőcnek sikerült összeszedni ovis strandolás alkalmával a gombát.A liberoklub oldalán most pluszpontért lehet kérdőívet kitölteni, pelenkával kapcsolatos.
Na én tavaly néztem jól ki:helyes, csúcsos pocak, még a derekam is megvolt hátulról, de arányosan nem látszott nagynak a valagam, combom:( Na de most... Képzeld, Hajni másfél óra játszóterezés után elindult haza önállóan:) Se hiszti, se ordítás, ment az ajtóhoz, pedig még én maradtam volna:)
Jajj ne is mondd a strandot :((, már tavaly is necces volt, de musz volt menni Bercike miatt. Most se lesz ez másképp. De tavaly nyáron, valahogy úgy nőtt a hasamban Bori, mintha csak híznék, nem előre nőtt a hasam, hanem széltében. Kisgyerekkel mindenki azt hihette, csak nem tudtam visszafogyni Berci után :(, Most legalább tehetek az ügyért valamit még... talán, kivéve a lötyögős bőröm... na mind1 , menni kell gyerekekkel :)
:-)
Én mondjuk féltem a csajokat a fertőzéstől, asszem írtam is, de mindenképpen szeretném majd úszásra beíratni őket, csak késöbb. Arra magamat sem tudom rávenni, hogy bemásszak a vízbe:( Főleg jelenlegi testemmel. Az már közbotrány:D
Tök jó:D Aztán csak pislogunk, ha egyszer csak új országos úszóbajnokként üdvözölhetjük Levit:)))
Ja-ja, de pont egy tréningnaci:) És azért hason is egyre jobban szeret lenni hálistennek.
Sziasztok!
Szinte semmi időm írni, de olvasok mindig!!!
Hanga nagyon ügyi, és jók a képek is, szupi lehetett a telken!
Krisztina, Levi is a hátán közlekedik a leggyakrabban, bár próbálkozik már hason is, de úgy hamar feladja, de uszinak köszönhetően sokkal szívesebben van hason.
Az a fontos hogy célja van amit el akar érni.
További ajánlott fórumok: