2008 őszi babák (beszélgetés)
Köszi, pihenni sajnos nem tudok, mert dolgozom, de a teára rágyúrok...
Szia! Pihenj sokat,igyál citromos teát,és szedd a gyógyszert.Tuti használni fog! Fel a fejjel!Jobbulást!
Sziasztok, tök kivagyok, mert megfáztam. Fáj a torkom, és folyik az orrom. Rámtukmáltak a gyógyszertárban 2000 forintért valami homeopátiás gyógyszert, ajánlom, hogy ennyi pénzért használjon...
Ágoca nagyon sok boldogságot kívánok,gyönyörűek voltatok!!! Pusz
Agoca! Nagymamánál leteszem holnap a cd-t. Addig meg néhányat megnézhetsz az adatlapomon magatokról, de azért mailben is átküldöm ezeket! ;-)
Agoca, nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Nagyon szépek a képek. Örülök, hogy rendben vagy, és hogy nem rontotta el a nagy napot a baba elvesztése. Kis idő múlva biztosan hallunk még felőled, ha máshol nem akkor a 2009 tavaszi babák fórumban :-)
Puszi, és legyetek nagyon boldogok!
Sziasztok. Itt vagyok :)Tök jól esik hogy gondoltok rám, ránk. Az utóbbi pár nap kicsit sűrűre sikeredett, de nagyon sokan álltak, állnak mögöttünk, így sikerült összeszedni magunkat, nem mondtuk le a nagy napot sem. És így talán könnyeb is volt.Szerdán már meg is műtöttek, este hazaengedtek saját felelősségre. Testileg már teljesen rendben vagyok, lelkileg pedig. Az is alakulni fog. Mindenesetre a dokim megnyugtatott, velem semmi baj, szervileg teljesen rendben vagyok sőt. Valószínűleg, ha megmarad a baba súlyos szív, vagy gerincrendellenessége lett volna, mert ebben az időszakban, mikor ő elment, ez alakul ki. Szóval, erre próbálunk gondolni.
Az esküvőm gyönyörű volt, sikerült teljesen rákoncentrálnunk, nagyon boldog vagyok... Sokat gondolok rátok, olvasgatlak titeket, és puszilok mindenkit!!!!
Vica! Kicsi a világ :)) Elküldhetnéd nekem is a képeket, én csak jövőhéten kapom meg amiket a fotós csinált (rengeteg, vagy 500 db :)))
Jók legyetek!!!
Nagyon szépek a képek, gyönyörűek voltak Agócáék:)! Szívből gratulálok Nekik, remélem nagyon boldogok lesznek:)!
Gondolom a történtek ellenére azért benéz majd ide és megköszöni majd személyesen a gratulációkat is. Aztán meg idővel a babát tervezünk topik után ismét egy babát várunk topikban nyomul majd, reméljük mihamarabb!
Gratulalok nekik es sok sok boldogsagot kivanok.
Aki ismeri Agócát, vagy csak szeretné megnézni az eski képeit, akkor tettem fel párat az adatlapomra.
Sziasztok!
Most jöttem Agóca esküvőjéről.
Na, én most megyek suliba, este még lehet, hogy felnézek. Csá mindenkinek és jó hétvégét.
Most látom, hogy szülészt keresel, szerintem ő vállalna...
Szia, Dr. Paál Zoltánnak hívják és nála is fogok szülni.
Szia! Szabad tudni ki az aki miatt visszajársz Szfvárra? itt is fogsz szülni?
Szintén eszméletlen erős fejfájással kínlódok. Tegnap este borzalmas volt, most egy kicsit jobb, de nem az igazi.
rubophen meg nincs is itthon, majd ha már nagyon fáj, akkor felhívom a dokit és megkérdezem, hogy mit lehet még szedni.
Az nem jó...JA, amúgy olvastam a másikon, hogy Algopyrint mondta a védőnőd.Nekem a Rubophent is mondta.Jobb, mintha szenvednél...szerintem.Ennyi nem árthat, de Te tudod.
Sziasztok, szép napot mindenkinek. Sajna front van, tegnap én is éreztem a fejemen. Remélem nem megint fejfájással telik a hétvége.
nekem nagyon fájdogál a fejem :( biztos valami front van :(
Sziasztok Lányok! Hogysmint vagytok?
Hat igen persze,hogy vannak csak az a baj hogy nagyon ritka :((.Egyebkent en is "boritek" ellenes voltam.Itt kulfoldon pl.nem is talakozol nogyogyasszal egeszen a szulesig es ott is csak akkor segit ha baj van szoval fizetni azt nem kell.A szuleszno kiseri vegig a terhesseget.Nekem azert biztonsag erzetet adott mikor otthon fogadott orvosom volt es o kiserte vegig a terhessegem.Na es persze azert a nem tul nagy osszegert mindket szulesemnel szabadsagrol jott be es vegig ott volt mellettem.
Hello, nekem 14 éve ugyanaz a nőgyógyászom van. Bár már elég messze költöztem, még mindig hajlandó vagyok Székesfehérvárra hozzá elutazni. A magánrendelés nála jelenleg 5.000 forint, de a legújabb, legfejlettebb technológia működik a rendelőben. Az évek során már többször meggyőződtem arról, hogy mennyire nem mozgatja a pénz-kérdés. Egyszer egy műtétet kellett végrehajtani rajtam, akkor is egyértelműen visszautasította a borítékot. Soha semmilyen anyagi juttatást nem kért tőlem a hivataloson kívül. Nagyon kedves, rendes doki, sokan szeretik. A szüléssel kapcsolatos pénzről még egyáltalán nem esett szó nálunk, csak kizárólag a terhességről beszélt. A múltkor azt mondta, hogy egyszer hívták BP-re praktizálni, de visszautasította, mert hányingere van az ottani orvosok pénzéhségétől. Hát ilyen dokik is vannak...
Sziasztok!
Még sokakat nem ismerek innen, de majd ezentúl gyakrabban benézek.
Mi szeptember 9-én születünk előreláthatólag...
További ajánlott fórumok: