2008 őszi babák (beszélgetés)
keress rá a neten, hogy mennyire ajánlják kismamáknak! :)
ezt azert kerdeztem mert megorlok a kinai levesert,ha ragondolok osszefut a nyal a szamban.kb most en is ugy vagyok vele mint te a dinnyvel.csak en ettem penteken is meg szombaton is,de mar nem merek.iszonyatosan csipos volt.
hát nem tom én pl. nem eszem már nagyon csípőset, de mondjuk gulyást, vagy halászlevet csak úgy tudom elképzelni :)
:DDDDDDD na arról ne is beszéljünk! :)) ettem belőle 2 gerezdet, aztán azóta is a hűtőben figyel a dinnye, majd délután kidobom, mert már biztos nem jó! :DDDDDDD na ennyit a nagy kívánásról!
Akkor tuti Lulu-ban voltál, én is kaptam törzskártyát és minden vásárlással nagyobb kedvezmény jár asszem! :))
szerintetek a nagyon csipos kaja mennyire artalmas?
hat ha tenyleg ugyanarrol beszulunk,akkor ez nekem is nagyon tetszett.sokfele nadrag van es nagyon divatosak.kaptam torzsvasarloi kartyat is:DDD
ja es eszembe jutottal csomoszor,mert sok helyen lattam mar DINNYET
nem fehervaron.hanem pesten az arkadban.csak gondolom hogy ez lehet az amit reka emlitett, hogy ott is van boltjuk.vettem egy nacit meg jo sok felsot.a naci most is rajtam van,olyan nagyon kenyelmes.meg ezen a bolton kivul van ott meg ketto ami szinten jo.es azt lehet mondani hogy kb egy arkategoriak vannak.ja es turkiban is sikerult vennem 2 felsot.csinaltam rola en is fotokat.majd este felrakom.csak a babanaplot felejtettem el megvenni:(
örülök! :) ugye milyen jó cuccaik vannak?
Hol találtad meg? Fehérváron? Arról beszélsz, mert én már mindenhol keresek boltot (elérhető áron, de nem találok...)
Huu most olvasgattam, nagyon sajnálom ami agocáékkal történt .:(Én az egész terhességet végig fogom izgulni az tuti, ha nem változik a méhlepény helyzete, mivel ez még okozhat gondokat .Sajna egész nap egyedül vagyok, a másfél éves fiammal, meg a naggyal, és igy nemigazán tudok ugy pihenni ahogy kéne.De nem gondolok semmi rosszra,tulleszünk rajta valahogy és minden ok lesz :)
reka asszem sikerult megtalalnom azt a bababoltot ahol te is vetted a kismami rucikat:DDD
szia gerduska,mar hianyoltalak is:D jaj csak tenyleg ez a lenyeg hogy a baba teljesen jol van.
Hú Gerduska nagyon sajnálom ami történt,de az alényeg,hogy a babával minden rendben van.Biztos nagyon szörnyű volt,de most próbálj megnyugodni és sokat pihenni! Minden rendben lesz!
Szegény Agócának elment a babája, ráadásul pont az esküvő előtt pár nappal. Szerencsére - ahogy írta - jót tett neki a lakzi, mert egy kicsit ki tudott kapcsolni az agya. Nagyon drukkolunk neki, hogy újra közöttünk lehessen - vagy egy másik hasonló fórumon.
Szia.Otthon még anyira nem is véreztem, hanem már mikor a kórháznál kiszálltam a kocsibol..huu..:S. Amugy még nem volt idöm, türelmem visszaolvasni, de lasan elkezdem..Milyen rossz történt??:(
Fú, ez durva, biztos szörnyű érzés volt. Örülök, hogy végül is happy end lett belőle. Én már akkor is sokkot kaptam, amikor a múltkor egy picit véreztem, hát még ha ömlött volna, szerintem el is ájulok a klotyóban.... Ha visszaolvastál, akkor láthattad, hogy történtek rossz dolgok is, de végeredményben nagyjából mindenki jól van...
Hello lányok. 1hétig kórházba voltam azért nem irtam.szombaton jöhettem ki és mulhét szombaton mentem be ,reggel 10kor, mert dölt beőlem a vér :((de a bébim megvan, már 13hetesek vagyunk, a gond az hogy közel tapadt a méhszájhoz a lepény,és ez okozta a vérzést. Huu nagyon szörnyü volt, még mindig nem hevertem ki igazán ezt az egészet.Veletek minden ok?
Menjél csak! Vigyázz magatokra! Puszi!
Nem volt neki gyereke!Felesége sem ő megrögzött agglegény volt!Réka most elkell mennem a kiscsajért az oviba!Egy óra múlva itt leszek!Szia
Az a gáz hogy bárkivel előfordulhat sajnos!És semmi előjele nem volt!Sportoló volt,nem cigizett és nem ivott soha!Ez a sors sajnos!
Hát nagyon-nagyon fiatal volt, hihetetlen, hogy akár velünk is történhet ilyesmi! :(
Persze, hogy hiányzik! Ez természetes! Volt gyereke?
Köszönöm!Mostmár picit jobban vagyok!Az életnek mennie kell tovább!Csak szar mert minden nap jött hozzánk és most nem!35 éves volt,még itt lehetne!Otthon kapott egy tüdőemboliát és a kórházban amikor bevitték 2 óra múlva agyértrombozist!Hiányzik már most!
Hogy vagy? Férjed írta, hogy mi történt! Őszinte részvétem!
Még ráér a mocorgással!Hamarosan az is eljön!
Szia! Hát sajnos megint émelygek, baba jól van, legalábbis remélem! :)) Még nem mocorog, dehát még kicsi is hozzá, talán majd 3 hét múlva! :)
Ma kaptam meg az afp-re a beutalót.
Szia Réka itt vagy még?Hogy vagy?Kicsi manóka?
Jobbulást Bezike!! Egyél sok gyümit, meg igyál mézes teát! :)
ja es pihenj sokat,amennyit csak tudsz.
hat igen remeljuk hogy nem lesz lazad,mert tenyleg az a legrosszabb.
Köszi, én is ettől félek, de mindegy. Szerencsére úgy néz ki, hogy csak egy sima nátha, nem több. Remélem ezen gyorsan túlesek, szedek C vitamint, gyümölcsöket eszem, ma előbb elmegyek a melóhelyről, úgyhogy csak túléljük. Csak lázam ne legyen...
sziasztok.harom hete en is ugyanigy jartam.nem akarlak elszomoritani de nekem nem segitett a homeopatia,bar en is egy vagyont hagytam a gyogyszertarban.egyel sok narancsot,meg egy kis mezet is szerintem.
További ajánlott fórumok: