Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 Novemberben születendő babák fórum

2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)

410. b359bd6cb3 (válaszként erre: 409. - 9e7527505c)
2008. máj. 6. 14:27
Mennyi idős a babád, mert nem látom az adatlapodon.
2008. máj. 6. 14:04

sziasztok:)

Köszi a tanácsokat:)

De jó nektek, képzeljétek én már szédelegni is elkezdtem és mindentől olyan hamar elfáradok:(

408. b359bd6cb3 (válaszként erre: 407. - Csacsa)
2008. máj. 6. 13:53
Köszi mi is jól vagyunk, nekem is visszatért a régi erőm, már nem vagyok álmos mindig:-))
407. csacsa (válaszként erre: 405. - B359bd6cb3)
2008. máj. 6. 13:43

Sziaaa :o)))

Koszi jol , bar a hanyinger meg mindig gyotor de semmi egyeb nincs. De mar ez sem olyan veszes!!

Es Te hogy vagy? :o)

406. csacsa (válaszként erre: 399. - 9e7527505c)
2008. máj. 6. 13:41
A baranyhimlo veszejes a terhes nore nezve, akkor is ha az anya mar volt baranyhimlos. Bar valahol olvastam hogy ez esetben csak az elso 12 hetben veszejes, utanna mar nem. Vagyis csokken az eseje annak hogy gond lesz belole. De az elottem levonek igaza van, ha mar kijott nincs mitol tartani.
2008. máj. 6. 13:39
Szia Csacsa hogy vagy?
404. csacsa (válaszként erre: 393. - Gyebitimi)
2008. máj. 6. 13:38
Hogyne szoritanak!!! Sot varjuk a fejlemenyeket :o))))
2008. máj. 6. 12:14

Csak azért aggódom mert ugye ez úgy működik, h megkapom, de már immunis vagyok rá és nem jön ki.

És ha a babócát eléri odabenn?

Egyébként igyekszem megnyugodni, mert a doki is azt mondta h nem lesz semmi baj.

Vanda pont hiányzott a kérdéses időszakban,mert hányás-hasmenéses járvány is volt, azt összeszedte.Most örül h mehet oviba.

Ez a dilemma.De köszönöm h megírtad a véleményed:)

Úgy látom tényleg feleslges aggódni:)

402. b359bd6cb3 (válaszként erre: 399. - 9e7527505c)
2008. máj. 6. 11:48
Szerintem ha már kijött rajtuk a himlő régen megfertőzték volna a kislányodat mert a bárányhimlő a lappangási idő alatt fertőz. De főleg hogy már voltatok is szerintem nincs veszély. Ha van rá lehetőséged csinálhattok egy kis "tavaszi szünetet":-))
401. 9e7527505c (válaszként erre: 385. - 9d825e1bc8)
2008. máj. 6. 11:47
Ez nagyon szép:)
400. 9e7527505c (válaszként erre: 393. - Gyebitimi)
2008. máj. 6. 11:44
Szorítunk:)
2008. máj. 6. 11:43

Sziasztok!

Meg volt az Uh.Nekem hüvelyi és hasi is volt.A méhlepény sajnos alul tapadt meg:(

Crl 6cm:)Nagyon mozgékony a kis manó:)Kaptunk egy cuki portrét, remélem párom mostmár hajlandó lesz felrakni.

Egy kérdés:oviban bárányhimlő járvány van, én már voltam bárányhimlős, a lányom is.A gyerekorvos és a nőgyógyász is azt mondta h semmi gond nem lehet ebből.Én mégis aggódom:(Szerintetek vigyem továbbra is oviba Vandát vagy inkább arra az időre szüneteljünk?

398. b359bd6cb3 (válaszként erre: 397. - B359bd6cb3)
2008. máj. 6. 08:52
most már mindent ehhez számoljak? Megnéztem az interneten a méreteket tényleg nagyobb és 13 betöltöttnek felel meg:-))
397. b359bd6cb3 (válaszként erre: 396. - Gyebitimi)
2008. máj. 6. 08:51
Tegnap voltam z.egerszegen genetikai központban,eddig minden rendben , csináltak egy nagy uh-t és 13 hetes 2 napos vagyok a doki szerint így afp-re már elő is jegyzett 26-ára.
396. gyebitimi (válaszként erre: 395. - B359bd6cb3)
2008. máj. 6. 08:49

Köszi!:)

Hogy vagy?

395. b359bd6cb3 (válaszként erre: 393. - Gyebitimi)
2008. máj. 6. 08:48
Szorítunk:-))
2008. máj. 6. 08:47
Szia Timi
2008. máj. 6. 08:36

Sziasztok.

Csacsa,de jó,örülök,hogy rendben volt az uh-n minden!Én pénteken megyek a 12 hetesre.Szorítsatok légyszi!

2008. máj. 6. 08:33
Nekem a 12 hetes uh -n volt hasi is meg hüvelyi is, tegnap a genetikai központban is hüvlyi volt de remélem befejeztük és már csak hasi lesz.
391. csacsa (válaszként erre: 390. - Audre)
2008. máj. 5. 21:27
Huvelyi! A dokim azt mondta hogy annyi mindent mert hogy csak a huvelyivel lehet rendes eredmenyeket kesziteni.
390. audre (válaszként erre: 389. - Csacsa)
2008. máj. 5. 15:49
Örülök hogy minden rendben van! Az UH-n hüvelyi vagy sima volt? Egyébként én is most megyek csütörtökön dokihoz.
389. csacsa
2008. máj. 5. 13:50

Sziasztok , megjottem!

Szoval minden rendben van.

A baba :

6.3 cm

Nyakszirtlebenye 1.3 (allitolag tokeletes)

Jo szivhang es intenziv mozgas.

E ket utolsot lattam is. Olyan kis cuki volt mikor rugdosott vagyis inkabb olyan volt mintha elore akarta volna tolni magat. Persze ebbol en semmit sem erzek :o))))

Azt mondta a placenta a melso (vagy belso, nem ertettem jol) tapad.

Mindent rendben talat.

Vettek vert tolem, minden felet neznek. Az egyik ampulla a genetikai vervetel 7 fele elvaltozast neznek benne. A masik az egy altalanos verkep a harmadik szerintem meg a vercsoport meghatarozasara kellet.

Nagyon gyorsan vegeztem, kb fel ora. Es kaptam egy mamacsomagot :o)) Van benne egy csomo prospektus, egy konyvecske amiben le tudok mindent irni, pelus , krem, egy cumi (kek szinu :o))) Muzli kostolo es meg jo par dolog.

Szoval ennyi volt.

388. Csoda
2008. máj. 5. 10:16

Sziasztok! Mi hétvégén egy jót piknikeltük. Szupi volt! Viszont sajnos egy kicsit meghűltem, ezért nagyon megijedtem. Kamilla tea, csipkebogyó tea, méz stb. Most már jól vagyok, és remélem a babám is jól van.

Csacsa! Gondolok Rád! Számolj majd be mi volt!

2008. máj. 4. 22:55
azaz nem is olyan sokára ,,novemberbe"
2008. máj. 4. 22:44
Ezt küldöm nektek akik Jó ANYUKÁK vagy jó ANYUKÁK lesznek egy nap!!!
2008. máj. 4. 22:39

Mielőtt anya lettem

Mielőtt Anya lettem,

Főzhettem magamnak meleg ételt.

Ruháim nem voltak pecsétesek.

Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,

Addig aludtam, amíg akartam

És nem izgultam milyen későn fekszem le.

Minden nap megfésülködtem, és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,

Minden nap kitakarítottam.

Nem botlottam meg játékokban, és

nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem,

Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek-e.

Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem,

Nem hányt le senki

Nem lettem kakis

Nem köptek le

Nem rágcsáltak meg

Nem pisiltek le

Vagy nem csipkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:

Gondolataimnak

Testemnek

Lelkemnek.

Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt anya lettem,

Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa

Vagy beadja neki az injekciót.

Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva sem fakadtam

Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.

Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt Anya lettem,

Nem tartottam kezemben egy alvó babát, mert nem akartam letenni.

Sosem éreztem, hogy a szívem apró darabokra törik

Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.

Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.

Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.

Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem,

Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül dobog.

Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.

Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.

Nem tudtam, hogy valami oly pici

Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem,

Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén

Minden tíz percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.

Nem ismertem a melegséget

Az örömöt

A szeretetet

A szívfájdalmat

A csodát Vagy az Anyaság élvezetét.

Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen

érzésekre, mielőtt Anya lettem.

2008. máj. 4. 22:38

Mi kőszegi majálison voltunk csak mert apa éjszakás volt és reggel jött haza.Így csak délre jött ki.Volt babgulyásfőző verseny-eggyik ismerősünk is főzött-így végigkostolgattuk...

Dorina mindenre felült.Apja mami meg a keresztannya is felültette erre-arra.-még a nagy körhintára is akart de mondtuk neki még nőlnie kell ahhoz.

Volt a Fekete Pákó is.Dorina mondta is neki is vannak ilyen néger babái.

Ma szombathelyi mamáéknál voltunk délelött,délután meg vépi mamáéknál.Vitt minden mamának virágot meg nyomtattunk ki mamáknak anyáknapi idézetet, meg kis piros szívpárnát vitt.

Sok mamája van Dorinának még ükmamája is van!!!

383. 9e7527505c (válaszként erre: 380. - 9d825e1bc8)
2008. máj. 4. 22:23

Sziasztok, bocsi h eltűntem:(

Hát végülis voltunk majálisozni, Eszertgomban, bár nekünk ez munka volt.Most h jön a jó idő, nagyon sok kézművesvásáron meg ilyesmiken részt veszünk.Kézzel készitett kozmetikumokat árulok.De jó volt, a gyerekeknek csináltunk szappanöntést, nagyon tettszett nekik és persze Vanda is jól érezte magát.Az egész család kinn volt úgyhogy volt kivel játszania, meg körülnéznie:)

Nagyon várom már a keddet:)

Nektek hogy telt az anyák napja?

Én egész nap virágokkal voltam kényeztetve:)

Az oviban nekünk még csak most lesz, de már azt is nagyon várom:)

2008. máj. 4. 21:30

Csacsa-majd számolj be a holnapi dokilátogatásodról.Én holnap védőnőhöz megyek.

Képzeljétek megveszem a babakocsit!(anno dorinával is már az első 3 hónap után vettem meg neki is szupi terepkerekűt vettem akkor 60ezerért amit alig használtunk ki mert 10és fél hónapossan elindult és onnantól nem igen akart megülni a babakocsiba,csak a tolókába.)Így most megfogadtam ennyit nem adok ki megint babakocsira és sikerült neten egyet kifognom(nekem a Mikrus viking meg a Tako City Voyager tetszik).25ezerért megrendeltem eggyet amit csak 10 hónapot használtak mikrust-tettem fel róla képet az adatlapomra.Piros-arany színű ez jó lesz fiu és lánynak is.Kiságyunk is akkor pelenkázos volt amibe bele volt építve a fürdetőkád(baldhinos ágyneműszettel matraccal pelenkázólappal káddal mindennel eggyütt 80ezer körül volt-most kiságyból is sima 10-15 ezresset fogunk venni)Sajna sokmindent eladtam mert mi tömblakásba lakunk és helyem nem igen lett volna tárolni.

(autosüléseim vannak meg meg az utazóágy bébikomp ilyenek...)

381. csacsa
2008. máj. 3. 11:41

Sziasztok csajok!

Ugy szegyelem magam mert annyira eltuntem. Kicsit lustasag meg visszajott az a franya hanyinger. Vegre beleleptem ma a 13. hetbe es eszmeletlenul elkezdtem izgulni a hetfoi dokilatogatas miatt.

Itt is van majus 1 de itt nem unneplik meg. Csak munkaszunet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook