2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Az AFP nekem kozel ennyi: 35.4
De a tobbit nem tudom , mert nekem csak a jovoheten lesz genetikai uh. A 21. heten.
Es itt par amit kerdeztel:
AD: has átmérő, AC: haskörfogat, HC: fejkörfogat, Femur: combcsont-hossz.
A HUM rövidítés a felkarcsont, de ezt nem nagyon szoktak nezni.
Nekem 18 hetes eredményeim vannak: BPD:44, OFD:52, HC:150, ABD1-2: 40-42, AC:129, FL:28, HL: 27, Súly: 244 gramm, orrcsont: 6 mm
Lepény hátsó fali, köldikzsinórban mindhárom ér ép, Cervix hosssz: 42 mm cerebellum: 17,5 mm , magzatvíz mennyisége : jó, Ritmusos szívműködés, uterinában normális áramlás.
megnéztem a papírom beírom ide az eredményeim-bár én 18 hetesen voltam nem 20 tehát gondolom nem mérvadó -meg a rövídítéseket még meg kell néznem mit jelent:
AFP:38.2
I.harántfekvés
HC:136mm. AC:112mm. Femur:25mm.
17.hét
Ép arc ajak.Szív, ép négyüreg.Kiáramlási pályák eredése szabályos.
Ép gerinc.Ép vesék,jó hólyagtelítődés.
Norm.tüdő,rekesz,gyomor,máj,belek.Placenta mellső falon,mélyen(na ez miatt megyek vissza majd kontrollra).
Épek a végtagok.ép koponya.normál mennyiségű magzatvíz.
Most megnyugodtam nagyjából, Levike épp kopogtat :D
Hozzám kéthetente jár ki a védő, de jót dumcsizok vele, meg mindig hozz csokit :D
sziasztok! Épp most volt nálam a védő s mondta hogy nem jó az uh. "0 hetes uh eredményeim: felkarhossz 29, combcsont hossz 33, buksija meg 48/62/180.
Nektek mik az eredményeitek a 20 hetesen?
Vagy menyinek kellene lenni?
zsizsa!
köszi,de ez nem puszta aggódás,hanem RETTEGÉS.
Az AFPre azt mondta az orvos hogy tökéletes.
Az UH-on mégis mindenével baj van!
Vagyis egy sor sincs,amibe ne írtak volna valami szőrnyűt!
Holnap megyek 4D ultrahangra,ott majd kiderül fel kell-e készülnöm a rosszra,vagy van még remény
Jó sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni!! :-)) A dinnyét én is kipróbálom.
durci én sem hanyatt alszom, de oldalra forduláskor is fenn van a lábam.
hreni ne aggódj, nem lesz semmi baj!! :-))Tudom könnyű ezt írni.Mi lett rossz az afp vagy az uh?Vagy együtt mind2?
diamond88 a Levi nekem is tetszik,de mi még várunk a névvel,hátha megtudjuk ennél a másik dokinál, hogy mi lesz.Amúgy az a csajszi nekem lányt jósolt.Akkor Saci lesz.
Nekem is visszaírt az a "kiszámolós" lány!
Lányt mondott,de fiú
Ilyet találtam a hoxán málnás turmix-szerintetek ti így szoktátok?
Hozzávalók: 1 tojás
3ek cukor
2dc tej
egy csipetnyi fahéj
Elkészítés: A tojást felturmixolom a cukkorral és a málnával. Utána beleöntöm a tejet és teszek bele egy csipetnyi fahéjat.
Elkészítési idő: 2 perc
ma reggel jött meg a férjem éjszakás volt és hozott 6 pici cuki lányos színű badyt.Remélem tényleg lány lesz.
Kislányom egyedül ment le játszira két nagyobb barátnőjével.De tegnap kiokosítottam játsziról nem mehet el senki idegennel...
diamond88-Levente szép név!
Jó reggelt csajszik! Hogy vannak a kis pocaklakók? Az enyém épp hadjáratot indított ellenem :D
Apuka elhatározta hogy Levente lesz a neve, úgyhogy már Levikének szólítjuk a hasamat, csak fura ha megyünk, s a párom szól hogy na a pici Levike hogy van, rúgd meg a mamit :D
Nem néztek hülyének a buszon :D