2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Akkor oksa, azt hittem hogy csak nálam ilyen hogy ritkán kell menni. Már úgy fognám a karjaimban!De még olyan sokká lesz
Ezen ne aggodj! En mindig egy honap mulva megyek csak.Ez azt jelenti hogy rendben van minden...
Már így is elég érdekes dolgokat művel a hasammal :) Mikor megtudta Babót, tutira vette, hogy fiú ... Aztán kiderült, hogy lány, azóta szerelmes bele :) Gondoltam meglepem ezzel az időponttal, de ugye a beosztása miatt muszáj voltam szólni, hogy tudjon szabadnapot intézni... Na 2 napja számolja az órákat vissza :)) A DVD szerintem minden este program lesz :)) Bár én sem bánom , na de ő, mint egy gyerek :))
Lia:
Majd ha látja onnantól kezdve fogják csak fel igazán. Az én párom azt mondta: olyan csodálatos s még haza is vihettük :D
Pedig akkor még nagyon pici volt a baboca
Én még nem voltam csak a 2D-n Apa meg sehol, úgyhogy muszáj elvinnem, mert már idegbajos, hogy lássa a lányát :)))
mi már voltunk egyszer, de akkor nem lehetett látni nagyon semmit, de így is csodálatos volt, majd úgy kb 3 hét múlva megyünk, szerintem 23-24hetesen már szépen látszik minden :D
én is alig várom a jövő szerdát :))) mi akkor megyünk :)
én meg úgy döntöttem, hogy elmegyek most is, meg majd egyszer később is, most, hogy biztos legyek benne, minden rendben van, később hogy lássam milyen szép babánk lesz :)
egyébként most már nekem is mocorog egyfolytában a drága.
Én nem tudnám meg várni az augusztust, ezért megyünk majd 4d-re.
Helló! Nekem is csak azokat az adatokat írták ma a genetikai UH-n a papíromra, mint neked. 13 és 18 hetesen kellett kórházba menni, de nekem a dokim mindig kb 15 percig skubizza a bébit, 4 hetente járok hozzá. Egyébként - ahogy éreztem - 70%, hogy lány, ezt mondták. Én is úgy döntöttem, hogy elmegyek 4D-re is, mert ezt a kórházi vizsgálatot nagyon keveselltem.
kukucs :) mi újság Drágák ?
Az nem semmi , az még 5-6 hét?
A dokim csak augusztus elejére rendelt vissza, nem túl sok idő az? De megyünk közbe 4d-re, mert ha nem mennénk tuti hogy belehalnék az idegeskedésbe, hogy minden rendben van e
Én is jobban bízom a saját dokimban mégha pénzbe is kerül de itt vannak olyan vizsgálatok amit muszáj a kórházban csináltatni pl. 18 hetes uh-t nem csinálhatta a magándokim mert nem ebben a kórházban dolgozik. Itt Mo-on ez az egész rendszer egy nagy rakás sz.r.
Jaj most bőgtem szét az agyam , egészen véletlenül kattintottam "almakompót" naplójára. Nagyon kiborultam. Jaj Csacsa el ne olvasd.
Nalunk meg mindenert. Meg ha pzs-t kapok a dokitol azert is.
itt nem a levételért kellett fizetni hanem a parazitológiai laborvizsgálatot.
Én is fizetek minden vérvételért mert nekem a saját nődokim veszi le.
Na az én esetem se semmi, 8 hetesen levették a vért a kutya nem szólt hogy fizetni kell érte. 14 hetesen visszajött egy papír hogy megsemmisítették a vérem mert nem volt mellette a befizetett csekk. Ja és küldtek egy csekket 7600,- amit befizettem újra szúrtak és láss csodát 20 hetesen lett eredmény. A szerencséjük csak az hogy nincs baj, mert ha véletlenül pont terhesség alatt estem volna át és miattuk nincs kezelve akkor végük.
Igen emlekszem ra hogy en is fel voltam haborodva mert a sogornomnek nem lekket egy evvel elotte fuzetni O Kaposvarn volt terhes nekem meg igen en Pesten , es az hagyan de a veremet levettek es egy orat kellet a kezemben a veremmel utazni es elvinni oda ahol megneztek....
Mo-on elég kevés helyen kell fizetni mert a legtöbb helyen benne van a protokollban, de nálunk pont nincs.
Hat nem hiszem hogy artana....ez csak kifogas. En ahanyszor megyek a dokihoz annyiszor mericskel kicsit nezi hogy minden ok-e belso mehszaj....szoval ha artana akkor tuti nem csinalna.
Húú én is sokszor voltam 5+3, 7+3, 12, 4D-n, 13+1,18+3, meg holnap is megyek 4D-re. De ez óriási tévhit hogy árt én nem is értem miért mond ilyet a doki. Én is direkt rákérdeztem, nagyon aggódia vagyok ezért jobb ha sürün látja doki.
En Roxival meg otthon szultem es ugy kellet kernem a toxoplazma vizsgalatot mert nem csinaltak volna meg. Es emlekszem en is fizettem erte. Itt meg mar megneztek egyszer es a doki mondta hogy folyamatosan elenorzik majd a terhesseg alatt, meg is ;epett a dolog.
na kicsit ledőlök piheni, majd még be nézek :D
Az én dokim eddig 3szor uh meg, 8 hetesen, 12 genetikain, meg most.
Jó hogy a párom ilyen rendes s voltunk már máshol is ultrahangon,
Kérdeztem a dokit,,hogy miért nem nézi meg többször, azt mondta a felesleg csak árt.
Persze hogy nincs baj, csak azért nem értem mert egy országban lakunk, miért más a vizsgálat? Így vagyok a toxoplazma szűréssel nekem miért került 7600 Ft-ba máshol meg ingyenes. Én is annyi TB-t fizettem ennek a m...os államnak mint más. Na mingyá kitiltanak:-))
Hat mostmar en is kivancsi leszek a jovoheti uh-ra :o))
Nálam csak az a 3 adat van, pedig genetikai volt. De nem aggódom, mozog, gyönyörű, erős ahogy rúg. Tehát szerintem nincs baj. Vagyis nagyon remélem :D
szia ! Pedig amit leírtam abból még kivonatoltam mert még több mindent írtak.
Huha nálatok mennyi mindent néztek, nálam csak a buksiját, a karját, a combját. Meg hogy elég magzatvizem van, ja meg melső falon van a méhlepény
További ajánlott fórumok: