Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 Novemberben születendő babák fórum

2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)

2008. szept. 12. 12:17
Ma mozgalmas napom van egész végig csak rohángálok.Reggel elvittem dodot oviba -kutya is mindig jön velünk.(ovi elég messze van amugy gyalogolunk mindig).Utánna gyógyszertárba mentem erre a cukormérésre.rohantam haza jött a mosógépszerelő.De nem tudta megcsinállni mert a víznyomás kicsi és ez miatt nem veszi fel az öblögetőt a gép meg az 1 órás program ezért tart 2 óráig.Most ment el a varrónő ismim kivágta a virág mintákat áthuzza a pihenőszéket rózsaszínre amire színes virágokat varr-csini lesz.Lassan megyek Dorináért oviba meg jönnek apósék megcsinállják a víznyomást valami csapot kell szerelni.
2008. szept. 12. 11:41
Az éj gyomri az jó.Szerintem nem azzal van a dokinak baja.Hanem a terhelésessel.Nekem azt mondták hogy 7-ig jó onnantól magas.Itt siófokon legalábbis.Nektek meg 8 lett,vagy nem?Nekem az éjgyomros mindig 4,1 volt idáig.De most hogy itthon mérem kaja után egy órával (mert nekem igy kell) akkor is 6,4 volt a legmagasabb!
2838. csacsa (válaszként erre: 2836. - Zsizsa)
2008. szept. 12. 11:17
Ne is mond, en is folyamatosan tudnek enni. Es igy is mar most 31 hetesen 10.5 kilonal tartok. Ha nem fogom vissza magam, olyan leszek mint egy elefant. :D
2837. csacsa (válaszként erre: 2834. - 9d825e1bc8)
2008. szept. 12. 11:16
Nekem pont ennyi lett a terhelesesen az ehgyomri es azt mondtak tokeltes. Nem igazan ertem miekr kell korhazba menned cukor miatt. Lehet hogy ez nalad csak egy vaklarma.
2836. zsizsa (válaszként erre: 2834. - 9d825e1bc8)
2008. szept. 12. 09:26
jó ez az érték szerintem.Én nem merek semmi sütit, kenyeret...szénhidrátot enni!!Állandóan éhes vagyok!! :-((
2835. 9e7527505c (válaszként erre: 2834. - 9d825e1bc8)
2008. szept. 12. 09:03

Lehet h tényleg csak a stressz.

De előfordul h egyszerüen csak figyelmetlenek és rossze az eredmény.

2008. szept. 12. 08:50
Tegnap játszin taliztam 1 mamával mindig odahordja az unokát meg ő is nagy kutyás-tegeződünk is-és eszembe jutott hogy ő gyógyszertárba melózik.Megkérdeztem van-e náluk cukormérés és mondta hogy igen meg menjek el pénteken ovi után éhgyomorra.El is mentem ma és 3.8 lett-szerintem ez nem magas pedig tegnap még gesztenyepürét is ettem.
2008. szept. 12. 08:46

Nekem is a borogatást meg a láb felpolcolását mondta a védőnő, amitől kicsit jobb is.

Nekem a fájdalom végig a combomig érződik.Most észrevettem h a hajszálerek sokkal jobban látszódnak mint eddig.

Szerintetek ez lehet visszér?

Nekem hál istennek nincs gond a cipővel, van ilyen is olyan is.

2832. Csibe22
2008. szept. 12. 08:41
énis gondolkoztam h veszek egy sportcipőt, de velem az a baj, h nagyon ritkán hordtam hordok sportos dolgokat.őszi cipőm meg van kettő az egyik fekete csini lapos, de az nem jó minden gatyámhoz, meg van egy fehér ami kicsit sportosabb lapos talpu, de kéne vennem valami csinit fehérbe, mert csak magas sarkuim vannak ami most kilőve.
2008. szept. 11. 20:47

sziasztok

nekem vizesedés nincs még de h esténként alig bírok mozdulni az már mindennapos. Reggel úgy keltem, h kőkemény volt a hasam, de el is múlt felkelés után .

Őszi cipő : nálam marad az edzőcipő egyelőre az biztos rám fog jönni még és kényelmes is.

2830. Csibe22
2008. szept. 11. 19:28

helló csajszik,

nekem még hál istennek nem jött elő a lábdagadás, remélem még egy ideig nem is fog, ráadásul őszi cipőt kéne vennem, és most nem tudom h merjeke e venni.kitudja mi lesz 1-2 hét múlva.

2829. bf310ae20b (válaszként erre: 2828. - 9e7527505c)
2008. szept. 11. 19:15
Nekem nem fáj egyáltalán, hát igen felpakolt lábbal pihenés azt hiszem ez a legfontosabb, és a védőnő szerint állott vízzel kell borogatni, az is jó.
2828. 9e7527505c (válaszként erre: 2827. - Bf310ae20b)
2008. szept. 11. 18:40

Nekem szinte nem látszik a bokám estére a legdurvább.

Én sak annyit vettem észre h minél többet mozgok (séta) annál dagadtabb.És nekem fáj is!

Főleg a bal.

Nektek is fáj?

2008. szept. 11. 18:21

Lányok! Nektek ez a lábdagadás mennyire durva? Nekem továbbra is csak a jobb lábam, és csak nagyon enyhén duzzad meg, ha felteszem, akkor pedig le is lohad.

A vízivás tényleg nagyon fontos, nyomjátok ezerrel, ha nem esik jól, akkor is.

A gyümölcsöt nekem már a legelején mondta a dokim, hogy vigyázzak, mert sokszor ez a jellemző, hogy a vízcsapból is az folyik, hogy sok gyümölcsöt kell enni, viszont a gyümölcsök nagy része tiszta cukor, és a terhességi cukor irányába viszi a dolgot. És valóban leginkább ilyen gyümölcsök a dinnye, szőlő, banán. Viszont lehet enni almát, meggyet, málna, szeder. Ennek köszönhetően én dinnyéből visszafogtam magam, és most a szőlőt is csak pár szemjével fogyasztom, nehéz, de muszáj.

2008. szept. 11. 17:20

Én egyébként nem félek h Tibi lesz Vandussal míg kórházban leszünk.

Persze vannak dolgok amikhez nem ért annyira de pl alap dolgokat meg tud főzni, úgyhogy nálunk azt is ő csinálja majd.Kénytelen volt megtanulni, mert míg dolgoztam sokszor volt h tizenhatoznom kellett és ő sokkal hamarabb ért haza.

Vandával szépen egymásra hangolódtak, Vagyis inkább Vanda segített neki h mi hol van melyik az ovis ruha melyik itthoni stb.

2008. szept. 11. 17:16

Durci24?Zsizsa kitartás, remélem minden rendben lesz.

Hát lányok írtam a múltkor h nekem nem dagad a lábam.Már másnap reggel hiába keresgéltem a bokámat.Pedig rengeteg folyadékot ittam/iszok!

Durci24 megint írtam üzit.

De mostmár majd igyekszem többet fenn lenni itt, olyan rossz h mindenről le vagyok maradva és semmihez sem tudok hozzászólni:(

2824. csacsa (válaszként erre: 2820. - 9d825e1bc8)
2008. szept. 11. 16:34
Hat en sem irigyellek. De nezd a jo oldalat. Legalabb a pici lanyod mikor szulni mesz tudja hogy nemsokara jon anya mert most majd megtanulja :o) Akkor nem lesz ugy letorve majd hogy nem vagy otthon.
2008. szept. 11. 13:57
Én most már eszek minden gyümölcsöt,csak mértékkel.Talán a leg durvább a szőlő.Mivel abba van a legtöbb cukor.Azt a diabetologus nő,szinte meg tiltotta nekem.De esküszöm,nem normális dolog.Imádom a gyümölcsöt,na és a szőlő is egy kimondott kedvencem.Az ember nem is foglalkozna vele ha a télen olyan könnyen beszerezhető lenne.Meg én mindennel úgy vagyok,vagy eszek rendesen belőle vagy semmi.Mert a nő azt mondta hogyha valamit meg kívánok,harapjak egy falatott belőle.Szerintem az nagyobb kínzás.Én szőlőt se tudok,csak pár szemet enni.Meg mosok egy tálal,és addig eszem még ki nem durranok.
2008. szept. 11. 13:52
Bár így biztos rosszabb befeküdni,hogy előre szolnak hogy menetek kell.Mikor én júliusba bekerültem fel se fogtam,annyira rosszul voltam.Csak a harmadik nap mikor már ment le a lázam,akkor érzékeltem hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....!Na meg persze annak főleg rossz akinek van már otthon egy kisgyerek.(bár az én férjem is felér annak,de tudom hogy nem ugyan az!)
2008. szept. 11. 13:50
Ja meg azt elfelejtettem hozzá tenni hogy a sógornőmnek,kicsit több volt a cukra:14,2 !Szóval szerintem nem lesz gond!Nekem meg most van bedagadva,szerintem a tegnapi jövés menéstől.De most keltem fel.Szerintem egy kicsit jobb.De majd csak le megy!
2008. szept. 11. 13:40
Nekem teljessen leapadt a lábam mióta megiszom a 2.5-3 liter folyadékot naponta.(most már látni a bokámat..)
2819. 9d825e1bc8 (válaszként erre: 2816. - 3374d74025)
2008. szept. 11. 13:38

Lehet nekem is a gyümi miatt magas-csokit nem igen eszem meg sütikért se vagyok oda.De ujjabban reggelire is gyümit eszek.Remélem azért minket csak pár napra tartanak benn.én így is kivagyok ez miatt hogy benn kell lenni.Ma a Dorina már ujságolta az ovisbarátnőjének:,,anya hétfőtől kórházba lesz-erre a kislány:és te kivel leszel?Dorina meg mondta apával."

Mondtam Dorinának aludhat majd a helyemen apával ha jól viselkedik(ha apa éjszakás akkor is velem szok aludni abba a két napba).

Hát valahogy csak lesz.

2818. zsizsa (válaszként erre: 2816. - 3374d74025)
2008. szept. 11. 11:44
Nem nagyon eszem sütit, csokit.Nálam is a gyümi!!A nagy szemű szőlő!!nyam-nyam.De most már 2 napja diétázom!!
2008. szept. 11. 11:13

Ma voltam a vérvételen.A 32 hetesen.De tegnap is egész nap mentem,ugy hogy még mindig dagadt a lábam.Szóval most fogom és lefekszem.Pihenek,aztán csak jobb lesz.Most elöször dagadt be a kezem is!Van ez igy!

Amugy ti csajok hogy vagytok????????????

2816. 3374d74025 (válaszként erre: 2814. - Zsizsa)
2008. szept. 11. 11:11
Na hát nem az volt a célom vele!Közel sem!!Szerintem tényleg csak addig kell még meg nézik hogy az ő étrendjétől mi a reakció!Nézd meg nekem is 8 volt és itt vagyok!Mikor kiderült abba hagytam az üdítö ivást,meg a csokizást.Sőt a gyümölcs adagomat is visszább vettem.Például nekem az volt a legnehezebb.Nagyon függőnek számítok.Én el vagyok süti meg ilyenek nélkül,de a gyümölcs nálam olyan mint másnak a cigi.(ha párommal össze kapunk,gyümölcsöt vesz békülés miatt).Bár ez mind kórházanként sőt orvosonként változó.Nekem a cukros nő azt mondta hogy ha diétázom nem lesz gond.De már eszek normális kenyeret is,meg szinte mindent.Annyi hogy üdítő,és csoki,sütui kizárva.Erre azért figyelek.De meg a mennyiség se mindegy!Bár én ugy veszem észre hogy ahogy nől a Manó ugy fogy a hely a kajának.Már egy kis kiflis szendvicsel jól tudok lakni.Idáig ez nem igy volt.Szóval tényleg nyugi!Nem lesz gond!!!
2815. csacsa (válaszként erre: 2813. - Harivera)
2008. szept. 11. 09:45
Hat igen nem egyszeru 4 lurkoval :D Meg eggyel sem :D
2814. zsizsa (válaszként erre: 2810. - 3374d74025)
2008. szept. 11. 09:19
Nekem is 8 körül volt azt mondta, de ugye csak telefonon beszéltünk.Majd hétfőn látom a papirokat.Én is azt hallottam, hogy ekkora értéknél még csak diéta van sok helyen és mérés, nem kórház.Most jól besz@.....ezzel a sok héttel amit ideírtál!!!
2813. harivera (válaszként erre: 2796. - Csacsa)
2008. szept. 10. 20:54
csacsa állt én ilyenkor tudok egy kicsit géphez ülni de amíg a gyerekek közül akármelyik fent van nem tudok lefeküdni aludni sajna:(((
2812. 19ba18c379 (válaszként erre: 2811. - 3374d74025)
2008. szept. 10. 19:04
nekem is 1. fokban érett és azt mondta a dokim, hogy ez 7.-8. hónapban már teljesen normális.
2008. szept. 10. 18:53
Ma voltam ultrahangon.Hát méretek jók,de.............!Igen az a fránya DE!!De 1 stádiumba öregedik a méh lepényem.Mit jelent??Hát nem teljesen tudom.A doki azt mondta hogy cigiztem-e régebben???De nem,soha.Na jó gyerek koromba,2 slukkot.ENNyi!Azt mondta hogy ez van akinél hajlam.Meg hogy ne izguljak,nincs baja a törpének.És hogy csak akkor lenne baj ha már 3. stádiumba lenne.Na köszönöm szépen.,Ez akkor is ijesztő!!!De amugy jó volt látni a ManÓm!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook