2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Most elmegyek itthonról,ha ír jelentkezem!
De jó neki, irigykedek, most már én is akarok nagyon. Holnap kettős fronthatás, hátha ...
Sziasztok! Most kaptam az SMS-t,Niki a szülőszobán van!
Jó reggelt mindenkinek! Ki hogy van? Hát nálunk apánknak egyelőre nem jöttek be a csütörtöki szüléssel kapcsolatos megérzései, bár még hosszú a nap, az éjszaka nyugisan telt, néhány keményedés volt, de semmi több. Szóval várakozó állásponton vagyok, ha semmi, holnap megyek magzatvíz vizsgálatra.
Megmondom őszintén, hogy én már halálra unom magam, azért is szeretnék már nagyon szülni, már mindent kitakarítottam, átpakoltam jobbról-balra, balról-jobbra, egyszerűen már nincs mit csinálnom. És az időjárás is elég kiábrándító és hideg, így sétálgatni sincs már kedvem, főleg mert nem szeretnék sem megfázni, sem felfázni így a finisben. Na jól kipanaszkodtam magam :))
Igen nagyon durva!Bár én 31 órát feküdtem.Itt siófokon egy 24 órát kell a császáros sokknak feküdni.Nekem ez Hétfőn este lett volna,de akkor közölték hogy nincs a csecsemő osztályon aki figyelne rám ezért még maradnom kellett 7 órát.De nagyon nagyon rossz volt.De utána nem mertem vissza feküdni.
Durcinak gratulálok és minden földi jót kívánok!!
Oké, én is szorítok és küldj sms-t ha van valami. Én is küldök.
Már nem rendszeres, csak olyan folyamatos. Meg nem esik jól járkálni. Azt hiszem megyek lassan lefeküdni, mert olyan vagyok mint a mosott... Én is gondolok Rád holnap! Írj, ha van vmi történés!
12 óra múlva kötelező volt felkelni. Besz...tam.
Ma pont olyan hangulatban voltam, hogy megprópáltam arra gondolni, egyszer úgyis kijön. Múltkor a ctgim folyamatosan rosszak lettek, pedig ettem csokit, ittam kávét. Utána a következőre úgy mentem, hogy semmit nem készültem úgy voltam vele lesz ahogy lesz és nagyon jó lett. Most a dokival is úgy vagyok ,majd mond valamit. Mostmár két héten belül mindenféleképpen meg kell hogy szülessen.
Szorítok, hogy sikerüljön. Én is bízom benne ,hogy valamit intéz a doki, azt mondta nem akarja, hogy másnál szüljek és 26-án már nem lesz, úgyhogy iparkodnunk kell, mert már egy hét sincs. Már várom a holnapot. Most görcsölsz még?
Próbálj meg Te is lazítani, én már az elmúlt napokban igyekeztem nem gondolni semmire, csak élvezni még a pocakomat, amíg lehet.
Ha igaz holnap este az a Dr.nő lesz az ügyeletes, akinél már szültem, most csak azért tértem vissza a régi dr,bácsimhoz, mert szuper UH-os és közel rendel hozzánk. A Dr.nőnek van vmi szurija, amitől összerendeződnek a fájások, eddig még mindig hatásos volt. Ha így szenvedek holnap is, bemegyünk este a kh.-ba, elküldeni biztos nem fog. Már beszéltem erről a szülésznőmmel is.
Gondolom már a gyermekeid is nagyon várják. Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, mert én is ugyanezt érzem. Úgy érzem örökre így maradok és csak vánszorognak a napok és az órák.
Én holnap reggel megyek, nem tudom mit mond a doki. Most olyan nehéz alul a hasam, és elég rossz a közérzetem. De szerintem ebből nem lesz egy hamar baba, én is hiába szültem már kettőt, meg elejétől pihennem kellett mert korán kinyiltam és a méhlepényem is a mellső falon tapad. Ehhez képest már a hétvégén is segítettem a termőföldet szétgereblyézni, múrvát teritettem és semmi hatása nincs.
Szia! Hát hétfőn éjszaka nekem is 7-10 perces fájásaim voltak, este 10-05-ig, én is ültem vízbe de nem múlt el. A dokim le is cseszett, hogy olyankor nem szabad mert az méhlazító, hanem legközelebb menjek be a kórházba ha ilyen van. De nem mertem bemenni mert nem voltak olyan nagyon erőssek.
Én már úgy érzem, hogy nem lesz vége soha sem. Hiába szültem többször, ilyen helyzetben még soha sem voltam. Olvastam , hogy Neked is fájt alul a pocid, hát még ebből is lehet vmi!
szia!
nah talán indul nálad is valami. nekem is voltak ma fájások, meg nyilalások, meg keményedés, de elmúlt. de bízom benne h a héten fog történni valami. szorítok neked is.
Szia! Még mindig semmi, bár 10-től 17-ig 5-10 perces fájásaim voltak. Megint látszott a CTG-n, kb. 60 %-osak voltak, de nem nyíltam tovább. Az UH-n minden rendben, már 3600g-os Bálint baba. Haza jöttünk, beültem egy kád meleg vízbe, aztán lassan elmúlt. Ha bármi van mennem kell, egyébként csak kedden! Hát ennyi!
Csajok!!Hányan szültünk császárral??Kik??És mennyi idő után tudtatok felkelni??
Hat bevallom orulok hogy tul vagyok mindenen. Igaz rosszabbra szamitottam. Sokkal jobb volt az egesz. A lanyomnal a szules utan azt mondtam hogy az tuti nem szulok tobbet. Csak egy ev elteltevel mondtam azt hogy ik megis. De a kisocsinel mar masnap azt mondtam hogy barmikor szulok megegyszer ha kell :D Szoval teljesen + elmeny volt es remelem mindenkinek az lesz itt a forumon. Nagyon nagyon drkkolok mindenkinek hogy ugy elje meg a szulest ahogy en eltem att :D
Nagyon tüneményes a képen a kisfiad. A lányod gondolom sokat segít. Jó neked te már túl vagy a szülésen és otthon vagy. Onnantól már azért kicsit nyugisabb minden, főleg majd ha beáll a rendszeres napi program.
Vihar elotti csend van nalad :D Nekem is ez volt szombaton , aztan vasarnap megszuletett delutan a dragam.
Hat meg nagyon rendszertelen az eveszet , de majd belejovunk. Tejem van boven es mar nehezebb mint a szuletett suja ugyhogy valoszinu jo is :D
hát remélem készülödik, jó lenne a napokba már babázni.
így picikét nekem is szokott alul fájdogálni, szerintem semmit nem jelent, gondolom készülődik a méh a megpróbáltatásra
csajok kicsit fájdogál a pocim , de nem keményedik, mi lehet ez?
Akkor jó, mert múlt éjszaka a fájások között nekem is mozgott. Azt hittem ez nem jó. Akkor várom mikor indulnak be megint a fájások, de az éjszaka és a mai nap elég nyugis. A fiam is elég keveset mozog, inkább csak helyezkedik. Jól vagytok, beállt már minden otthon?
Igen, minden fajas kozott mocorgott a dragam. Bar nem intenziven, csak ugy mintha kenyelmetlen lett volna a hely neki.
hát még vagyunk egypáran, de már szerintem olyan nagyon sok senkinek nincs hátra.
köszi a bíztatást csajok, valahogy ma reggel éreztem úgy először, hogy na most már tényleg nem bánnám, ha kibújna a kis csajszi, valószínű ennek az is oka, hogy elég rosszul aludtam, illetve egy ideig jól, aztán a második pisijárat után nem ment a visszaalvás, és ez még csak olyan 3 óra körül lehetett, meg meghalt egy közeli rokonom és kicsit zaklatott is vagyok, pénteken lesz a temetése, amire én nem valószínű, hogy el tudok már menni, ha szülök azért nem, ha még nem, akkor meg azért, mert marhára hideg van és érzelmileg is nagyon megviselne, ami per pillanat nem a legjobb lenne, na szóval ez most úgy mind összeadódott
További ajánlott fórumok: