2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Lehet mégse én leszek az utolsó???
Tegnap megvizsgált a dokim(hát azt szokták mondani ha ő valakit megvizsgál abból szülés is lesz)-mondtam is neki hogy ugy megkízott lehet éjjel megyek vissza...
Éjjel kicsit rosszul aludtam görcsölgetett a hasam alja.Reggel meg én is tapasztaltam a kocsonyás véres valamit(felhívtam a dokit mondta lehet az már nyákdugó is,meg ha fájásaim vannak időbe induljunk inkább felvesz a kórházba mert tőlünk 1 órás az ut).
De most nincs fájásom semmi-eddig.
Gyerkőc az oviba-Tamás vitte ma kocsival.
jó reggelt!!!
Lia üzenete: Ma reggel 7: 20 kor 3000 grammal 53 centivel megérkezett Detti!!!
hatalmas gratula nekik!!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt mindenkinek!
Éjjel kétszer is fölébredtem mensis görcsökre emlékeztető fájdalomra (tény,nem vettem volna be nem terhesen még cataflamot rá),néha egészen a térdemig éreztem meg a derekamban, aztán le is szörtelenítettem magam meg zuhi és mire befejeztem mindezt el is múlt.Hajnalban megint éreztem, ám reggelre elmúlt. Dec.2-re vagyok kiírva.Szerintetek ez jelentheti azt, hogy közel vagyok?Vagy dec.2-ig így simán kihúzom (esetleg még tovább is..)?
Igaz,ma délben megyünk nst-re.Már nem tudom ki, de valaki írta, hogy amikor a dokija megvizsgálta fájt s még vérzett is. Kicsit félek is emiatt,mert az enyém aug.-ban vizsgált utoljára s most megnézi a méhszájat...tényleg készüljek fel, hogy nagyon kellemetlen lesz?
Jó reggelt! :-)
Itt százágra süt a nap.
Remekül aludtunk, semmim sem fáj...kis mozgásokat végez Tami, és tegnap már csak egyszer csuklott. Tegnap és ma sem volt már hasmenésem :-) Ma már nem akarok nagyon diétázni, de még figyelek azért arra mit eszek. Remélem nektek is jó éjszakátok volt. Tudtok valamit a "szülni készülőkről"? :-)
Hat igen, nagyon jo volt hogy azt csialtunk a szuloszoban amit akartunk. Fotozas a parom a furdetest es az oltoztatast....szenzacios volt.
Lattam neked mar nagyon itt lenne az ido :D Kivancsi leszek mikor jon Domcsi :D
Jó én megfogom nézni.Olyan cukik ezek a képek is róla ami az adatlapodon van.
Meg én is ilyen magzatmázas-véres képet szeretnék majd a Domcsimról ha megszületik.
Dorinát kiskora óta fotózom de ilyen képem nincs róla sajna...
Pedig férjem csinált telóval anno-de eltünt a gépről meg nem olyan jó minőségű.
Ha bejön velem szülni akkor ugyis csináltatok pár képet...
szép estét mindenkinek.
Gratula a babához.
Hat igen, ha itthon szultem volna nagyon nagy baj lehetett volna belole. Igy viszont semmi kockazata nem volt. Max nehezebb volt a szules.
Csinaltam clinikarol tobb kepet is , de majd csak akkor teszem fel ha megirom a az ott tortenteket. Bar az sokkal rovidebb lesz :D
De remélem Dorinát nem ugy etetem mint annak idején engem az orvosok mikor öcsémet vártam.
Mondták nekem a mikulás hozza-nem hozta,akkor majd a jézuska-ő se hozta,akkor mondták újjévi baba lesz-az se lett végülis január 6.-án született-anyum jól ráhúzott mondta olyan volt öcsém mint egy öregember a víz már kiszívta és tiszta ráncos volt...-aztán jóképű szőke kisrác lett.
De hogy tudnak a dokik 1 hónapot elszámolni,remélkem azért én ennyit nem húzok rá...
csacsa-mutattam a kórházos képet a naplódból a férjemnek-mondta mi ez szálloda?
Hát igen szép elhiszem hogy jobb élmény mint magyarországon szülni,mások a körülmények.
Bár jó hogy a köldökzsinort hamar letudták vágni a picurodról.(sokszor belegondolok én ilyenek miatt nem mernék otthon szülni9.
akkor nemsokára babázol te is.-bár én nem szeretnék éjjel szülni.
Főleg nem ma éjjel mert tamás éjszakás ketten vagyunk dodoval.Aki még nem akar menni fürcsizni mert eggyezkedik had nézza a kukucskát-meg is kell néznem milyen mese mert a minimaxon nem szokom engedni 8 utáni mesenézést-mert vannak olyan mesék hogy fél éjjel.Minnél nagyobbak annál nagyobb a képzelőerőjük.Volt hogy velem aludt és láttam rémülten nézi az árnyékot a falon.-mondjuk nekem külön alszik igaz egész éjjel megy az éjszakai irányfény neki.Ma apa éjszakás ilyenkor viszont velem alszik.
:D:D En sem ereztem szules elotti delutanig semmit :D Csak a verzes volt.:D
Igen en epp tegnap neztem a veblapot es tenyleg a szuletes ideje hianyzik mar csak a babaknak :D
Itt vagyunk még, csak Apa rávett hogy játszunk a gépen hátha másra is figyelek.
Durci a nyákdugót én se tudtam elképzelni de eltéveszteni se lehet, most, hogy jön :D Olyan, mint ( csúnyán fogalmazva ) egy nagy darab takony. :) Még mindig jön, de elkezdtem alul feszülni kegyetlenül így most sokkal rosszabb, fáj is feszül is, a derekam is leszakad :) Tusolásra nem enyhült, pedig ugye elvileg enyhítheti. Úgyhogy most megyek hajat is mosni, aztán megint stopper. Jó lenne ha gyerek is lenne már ebből :)))
Szegény Dorinámat sajnálom.Van fali naptára és ott a november 15-re rajzoltunk 1 pólyás babát.Mindig számolt vissza még 10-et kell aludni,még 6-ot...
Ha kérdezték már mondta hány nap mulva születik a tesó.
Most meg mondja a Boginak már megvan a tesója(zsizsa nagylánya)neki miért nincs....
Kérdezgeti még hány nap hogy tesója legyen?-de már nem merek neki semmit se mondani mert még magam se tudom.
Azt hittem a kíírt időpontig se huzom ki mert már elég régóta keményedik a hasam a sok futkosástól meg a 4.-re való lépcsőzéstől-hát tévedtem még rá is húzunk.
kösz csibe-majd kiderül-amugy engem nem zavar hogy még benn van bírok aludni,takarítani,gyereknek bakancsát segíteni felhuzni...
Félek a szüléstől mert most már tudom mire számíthatok(az elsőnél nem féltem).De ugy vagyok szeretnék simán ha már az elsőnél nem vágtak jó lenne most is megúszni.Igaz stoppoltak engem is mert repedtem-csak alul és azt nem látni...
Meg a dokim nem igen császároz már csak akkor ha nagyon muszály-most mikor benntartottak minket a cukor miatt volt fenn szülőszobán egy csaj már jó sokat fenn volt 2 doki állt felette hogy megcsászározzák már-erre a dokink odamanet és megfordította a babát és simán megszülette a csajjal.-ezért félek a módszerek kicsít kemények-de az orvos igen jó és tapasztalt...
Mevan még vagyis nemtudom hogy elhagytam volna:D
De nem tudom milyen csak ahogy itt leírták-nekem Dorinával csak a magzatvíz ment el.
Most kaptam zsizsától 1 mms-t ahogy jöttek haza emesével a kórházból-olyan jó nekik.
Mi lennénk az utolsók?Ma annyit keményedik a hasam de semmi más tünet.(Dorinával se voltak fájásaim mondjuk).
Jó lenne a weblapra beírni ki mikor szült meg képet a bébiről mert már alíg tudom követni hány babánál tartunk...
nekem február 20-án volt meg utoljára , ahoz számolva nov 26.hát kíváncsi leszek.
durci: kitartás , biztos 1-2 nap és megérkezik a kiscsaj.