2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Sziasztok, ma voltunk védőnőnél úgy néz ki jönnek a fogacskái, felül a két kismetszőfog totál kivan dudorodva. 8100 gr-ot mért a védőnő és 80-as ruhát hordunk már hát nem egy apró termet a fiatalúr :)
Mi kb. este 10-kor etetünk utoljára 200 gr-ot eszik meg és reggelig alszik kb. 8-ig
Sziasztok!
Van még olyan Babóci,aki nem kezdett el forgolódni?
Már elkezdtem Bulcsút tornáztatni,de nem volt még siker élmény :(
Igaz 3 hete 1x átfordult,de azóta semmi....
Latszik hogy faradt vagyok. Visszaolvastam es lattam milyen rosszul irtam mindent :))))) Bocsi erte.
Jaj ugy irigyelek titeket hogy tudtok ejjel aludni.
Mi is így alszunk, mint Csibéék, este nyolctól reggel hétig, enni változóan szokott, de kb. olyan 150 körül.
Nekünk a 68-asok még nagyon nagyok, pedig már 65 cm Lucababa.
Köszönjük a jókívánságokat.
A futás nekem sem a kedvencem, viszont én csak ezzel tudtam anno is fogyni, sokkal hatásosabb, mint a tornák nekem, pedig Réka tornái se kutyák. Na meg egy idő után (mikor már nem köpöm ki a tüdőm) kifejezetten jól esik, főleg utána :))))
szia, MArtin 160mili tápszert eszik meg 8körül és alszik és utána egyből alszik is, és ő alszik reggel fél7 vagy fél 8ig.
MArtin még hordd 62es ruhát, de vaalmiből már jó a 68as is, méretezéstől függ meg márkától h miből mekkora kell.
Gergő 7 órakor eszik, 8 órakor már alszik. Az utóbbi időben 200-230 g között eszik. A kelés változó. Az elmúlt két éjszaka fél ötkor kelt szopizni és utána aludt 8 óráig. Előtte két éjjel végigaludta az éjszakát reggel fél 7-kor kelt. Tehát a felkelés nálunk teljesen változó. De ahogy emlékszem ezt megelőzően még Gergő is kétszer kelt, aztán átállt az egyszeri kelésre, majd néha sikerült teljesen átaludni az éjszakát.
Mondjuk, ha később fektetném, gondolom később is kelne, de én ragaszkodom az este 8 órához, akkor irány az ágy.
Boldog hofordulot!
A parom is fut allandoan de en is nagyon utalok. Nalam is a torna es a bicaj marad. Bicajozni most meg nem tdok menni, es bevallom a tornahoz meg lusta vagyok nagyon. Pedig nagyon ramferne 10kg + van rajtam.
Szep hetet mindenkinek.
Hat lanyok nekunk mar a 68-as rucik kicsik. Itt a kovetkezo a 71-es azt hordja a picurkam.
Minden elismerésem a Tiék, ha rászánod magad a futásra. Én egyszerűen nem tudok futni, pontosabban utálok. Inkább tornázni szoktam, vagy biciklizni.
Akkor Ti levetettétek a köldökzsinor-vért? Emiatt kell a vérvétel?
Én pl soha nem voltam édesszájú, egy sütemény, vagy csoki sosem hozott lázba (a sós dolgok annél inkább), na amióta szoptatok, egy sütiért a fél karomat adnám... én 3 kilót híztam, mióta megszültem, úgyhogy most vagy két hete már tornázgatok, és amint itt a jó idő, megyek futni. Rubint Rékázni szoktam, volt is olyan izomlázam az elején így egy év kihagyás után, de most már jól bírom, és elliptikus trainerem van, azt is használom, de a futás lesz az igazi, asszem jövő héttől most már bármi lesz, elkezdem, valószínű hajnalban leszek kénytelen menni, mielőtt babóka felkel, mert az este az nálunk már mindig elég nyűgösen telik, hát nem tudom lesz-e elég kitartásom felkelni, de most nagyon tervezem.
Luca ma 4 hónapos, holnap megyünk csípőszűrésre, nálunk csak most kell menni először. A héten még jön a két oltás is. Holnap nekem vérvétel az őssejt miatt, szóval van program.