2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
szia
Martin álltalába mindennap kap husit, 1-1 nap marad ki. a vízbe többet teszek az íz kedvéért, de neki csak kicsit nyomok bele. kb két db 10es nagyságút.
Nálunk is volt ma egy durva adag a pelusban, asszem a tegnapi szilvának köszönhetően.
Megtörni látszik a gyermekem "nem eszek zöldséget" pályája, ma a paradicsomos krumplit csak úgy nyomta befelé, pedig annak az édes ízhez nem sok köze van, hogy mi változott meg, azt nem tudom, de remélem haladunk ezen az úton tovább.
Ti minden nap adtok húst egyszer már? És mennyit kb. Én olyan 20 grammnyit, ha én rakom bele, vagy ami a bébiételben van.
szia
nektek van már két fogatok??
Bottyán, Arwen, Lia meggyőztetek, más magyarázatot nem látok rá én se. És ami még furcsa, hogy amikor az alsó két foga jött akkor is ugyanígy taknyosnak hallottam de akkor sem tudtam leszívni semmit, aztán lehet, hogy ez csak véletlen egybeesés.
Más: ma először végre sikerült visszafordulnia a hasáról a hátára 1x, és bekapta a lábujját :) hason már nagyon eleven maga alá húzza a térdeit és előre-hátra hintázik, az nagyon vicces :)
Ez tuti fogacska.
Nálunk volt olyan h Vandának 5 jött egymásutánban.
Nálunk apa oroszlán -rák asc.
Én skorpió -bak asc
Vanda halak -vízöntő asc
Zóra skorpió -vízöntő asc.
Apát nagyon befojásolja az asc-je aminek nagyon örülök, mert az oroszlán és a skorpió egyébként nehezen jön ki egymással.
A rák és a skorpió viszont pont kiegészítik egymást:)
Én inkább skorpió, bár a baknak és a skorpiónak elég sok közös tulajdonsága van.
Vandán mindkét jegy érezhető,"holdkóros" és álmodozó mint egy igazi halak, viszont kezelhetetlen és lázadó mint egy vízöntő
Zorkától már előre félek...Már most látszik h akarnok, makacs és önfejű....nna és ehhez párosul egy vízöntő asc....igazi hippi lesz:D
Mi Vandával is voltunk strandon, Balcsin anno.
Most is szeretnénk menni legalább strandra.A vízbe is bevittük (Úszópelus, bébiúszógumi ).
Nálunk jók a jegyeloszlások :)
Detti skorpió
Apa nyilas
Anya kos
A kos-nyilas az egyik legjobb párosítás, igaz is. A nyilas nyugalma legyűri a kos hevességét.
Detti meg tipikus skorpió már most.