2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Bulcsú babának Boldog névnapot !!!! :)
Láttátok, hogy már van 2010 februári fórum? Te jó ég, akkor a mi gyerekeink 1 évesek és három hónaposak lesznek......:)))))
Az én szószátyár Gergőm össze-vissza mond mindenfélét. Most az a legújabb, hogy büüüüü, persze nyállal kísérve.
Szegény picur! Rosszak az ilyen nyügi napok, a kicsiknek is, nekünk is. Az a szerencse, hogy egyenlőre minden csak időleges, "majd elmúlik" szoktuk mi is nyugtatni magunkat a férjemmel, ha nem stimmel valami.
Nalunk csak az aaaaaaaa van. Nem mond mas Krisztian...
En is igy tudom. Sot nyalkas lesz a fogzastol.
Niki Petra jobbulast a picurkaitoknak. Remelem hamar elmulik a betegseg.
Krisztian is nyugos volt tegnap egesz nap. Ilyen meg nem volt. Nem akart aludni es sirdogalt egesz nap. :(
Nem tudom foggalmam sincs. Mintha valaki már írta volna a bogyókat.
lia, csacsa! hát nagyon ügyik a babók, nálunk a szótagpkban duma még nem megy, a kúszás viszont már alakul
a kaki inkább híg lesz a fogzástól, nem?
Niki!Remélem jobban lesz az a kis manó,és elmegy az a valami ami a nyűgit okozza!
Fanni is tegnap furi volt,este 11kor aludt el.Végülis jó kedvű volt,csak nem akart aludni!
Csajok!Tudtok olyan oldalt mondani,ahol vonalzót tudok csinálni?Mert már nincs a nöivonal!
Ákos még most is nagyon nyűgi, de este óta nem volt láza. Most 37,53 mértem végbélben, levonás nélkül. Remélem nem megy feljebb. De ma meg tagnap este a kakija kis bogyókból állt össze. Ha jól emlékszem írtátok, hogy ez is a fogzással függ össze. Délben lesz orvosunk mindenféleképpen elviszem, mert éjszaka mintha kicsit köhögött volna, de most nappal semmi.
metélőhagyma mehet 6 hóstól, a vörös- és fokhagymát 8-9 hós kortól javasolják.
Szerintetek hagymát mikortól lehet adni a babáknak? Tegnap már úgy csináltam a főzit, hogy a sárga és fehérrépát megpirítottam olajon párolás helyett, sokkal-sokkal finomabb így mind ha csak főzném. A párolt hagyma is dobna az ízen gondolom. Mi a vélemény?
Sziasztok Lányok! Minden babát megkukkoltam, nagyon nagyon ügyesek, édesek.
Remélem Ákos baba gyorsan kilábal ebből a lázból, s nem lesz egyéb baj.
Képzeljétek az én fiam már megint "variál". Tegnap elött és azelött éjjel 3x kelt, most meg tegnap este 8 óta alszik megszakítás nélkül. Tegnap 5x evett az eddigi 4 helyett, és este nem tudott jól lakni. :) Megette a szokásos adag tejpépet, aztán még két kisebb adagot, mire jól lakott. Bevágott hozzá 3 dl teát is. Valaki kérdezte: HIPP teát iszik, alma-citromfű ízűt. Én kevesebb granulátumot rakok a vízbe, mint a javasolt mennyiség, hogy ne legyen nagyon édes, ne szokja meg, hogy csak az édeset issza meg.
Lia olyan jo hogy tettel fel videot te is. Olyan jo latni a babakat "majdnem" eloben. Szorgalmazom tegyetek fel minnel tobben hogy legalabb igy lathassuk egymas picurkait !!!
akkor jó, akkor nem eszünk keveset,
most csak 150 körül :) mostanság kevesebbet eszik.
Martin nem akar vacsira 160mili tápszernél többet megenni, már vagy 3 hónapja ennyi az adagja, nem kell neki a több, most is csináltam 180at de meghagyott 20 at. mondjuk alszik tőle simán 10-12 órát. csak furi. nektek mennyi tápszert eszik a gyerkőc
Lia: megzabálom Dettit , nagyon cuki, itt hallgattuk mindannyian, olyan cuki, nagyon ügyes.
Igen én is úgy gondolom, holnap el is viszem a dokihoz. De nem köhög semmi más baja nincs csak nyűgös. Remélem nem komoly és csak a fog rosszalkodik.
lehet magasabb is , de ez szerintem már kicsit magas, h a foga legyen.
egész nap magyaráz, be nem áll a szája :D
bár ez gondolom, nem csak nálunk van így :)))
Megnéztem, nagyon ügyes és nagyon korán kezdte. Biztosan gyorsan megtanul majd beszélni.
További ajánlott fórumok: