2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Bársonyfül,most látom,h van nektek olyan piros vizilovas csörgő.Én is azt néztem ki a kisasszonynak.Amúgy még mindig nem tudok betelni Bíborka szépségével.És mintha neki találták volna ki ezt a nevet is.
Minden anyának a saját gyereke a legszebb,de Bíborka szemei mindent visznek:):):)
Persze mikor ráérek akkor nincs itt senki...
Békáról köztudott,h nagyon keményhasú.Tegnap kapott barackot almával és egy kis banánnal.Nem lett semmi gond.Teljesen el vagyok kényeztetve,h 3 napja minden nap van produkció a pelusban.
A naplódban olvastam az éneket.Én matekot tanítok,de csak így fősuli mellett.az estiseket mindig jobban szerettem,mint a kamaszokat.Ők akarnak tanulni,és így nekem is könnyebb volt a dolgom:)
nekemazt mondták 1 éves korában kap ismétlőt
Én is barackkal adtam.Mondjuk agyon volt már érve.
de jó egyedül beszélgetek, lépek inkább :D
Zizi hol vagy????????
régen "láttalak"...
magyar-ének szakos vagyok pontosan :)
Pneumococcus oltásból Zalán 3-at kapott már.
NEKI KAPNIA KELL MÉG AKKOR EGY ISMÉTLŐT????????
ÉS MIKOR????????????
De nagyon várom már a jövő hét pénteket. Ja és ma délelőtt telefonált Zoli főnöke, hogy jövő hét pénteken mehetne dolgozni, de én jó hangosan mondtam hogy akkor elválunk, az tuti. Nekem fontosabb a találkozó, mint hogy most kap x ezer forintal több fizut! Kell nekem is a kikapcsolódás!!!
Na ez titok, de majd 24-én megtudjátok!
De nem nagy dolog, és épp ezért vagyok kiakadva rájuk.
én minap adtam Levinek banánt kekszel utána almával,de tuti nem mostanában adok,csak ha nagy lesz.örültem hogy végre tud egyedül kakilni,erre ez úgy megfogta,hogy a 3.nap már megint a lázmérőhöz kellett nyúlni,nagyon szorulása lett..
Miért mit akartál varratni velük? ha nem titok...
a körtét és az almát mostanában én is párolva adom, biztos ami biztos alapon.
a másik meg hogy tönkretettem a botmixerem és az új sajna nem a legjobb, nem vagyok teljesen megelégedve vele...a puhább dolgokat turmixolja csak igazán pépesre.
Sziasztok!
Tegnap Levi megkapta a 4 hós oltást,meg kértem ezt az újat..jövő héten már mehetek vele az első injekcióra,mert 3 szuriból áll..nem is tudtam,örültem,hogy ezek a kötelezők lementek,erre még 3-szor szúrják..
Nekünk is a huzata cipzáros, de ha összemegy, akkor visszaviszem a Rotexnek, mert kaptunk rá garanciát.
Én is úgy tudom, hogy a körte inkább lazít, és inkább azuért nem ajánlják a babáknak csak főzve, mert nyersen puffaszt. De ez is baba függő.
Hát lehet hogy egy telefont megér. Eddig tök normálisak voltak velem, de éppen hétfőn írtam nekik egy emailt, hogy szeretnék készítettni velük valamit, és akkor bunkó választ kaptam, hogfy most kiábrándultam belőlük.
Mi eleve nagycsaládról álmodoztunk még külön-külön is.Szerencsésen jött ki,hogy megtaláltuk egymást,mert így nem kell kompromisszumokat kötni.:)A türelmem nekem is véges :),de azt látom,hogy több türelmem van mint Vajkkal :)
Angolt. Gabb énektanár? :)
köszi, akkor mindenképp kipróbálom!
Armina alatt a matracon még egy vékony nyári paplan is van, nem tudom ez mennyire egészséges... nekem valahogy iszonyat keménynek tűnik ez a kókusz, kicsit már bánom hogy ilyet vettünk.
Igen szenvedős a dolog, de én havonta 1X lehúzom és nem megy össze.
Bár nálunk hason alvás van és tiszta nyál, meg bukásos néha a huzat. Hiába van rajta lepedő, meg kifogó.
Kinek alszik kókuszmatracon a babája? a tiéteknek is csak a felső része zippzáros és úgy kell lehámozni a huzatot róla? nem merem leszedni mosásra, tök félek hogy összemegy és nem tudom visszahúzni... amúgy 2 réteg lepedő van rajta, de azért biztos nem ártana már egy mosás sem neki...
Tényleg megfogta a pociját a körte? pedig annak inkább ellenkező hatásáról olvastam, de tapasztalni nem tapasztaltam...
Szerintem még ráérsz banánt adni neki. A körte is nagyon megfogta. Igen ritka csecsemőkorban az anyatejes babáknál, hogy bogyóznak. Ha adni akarsz próbáld akkor barackkal.
Holnap kerül kipróbálásra. eddig minden ízlett neki, (a sütőtököt kivéve, de azt is ette). Igaz én még csak gyümiknél maradok.
Era, Éva kösz a válaszokat a szopis nyammogásra. Némó tegnap aludt a babakocsiban egy picit az esti fürdés előtt, és 20 perc alatt bezabált. Még bukott is. Aztán még fenn volt egy kicsit, úgy aludt el. Szóval ez bejött.
Viszont éjjel állandóan felébred. Nem éhes, mert most is csak reggel 5 után szopizott. És nem is fáj semmije, azt hiszem, mert nem sír, vagy ilyesmi, csak felébred. Tegnap előtt éjjel meg az ébredések mellett még 2 órát magyarázott az ágyában, meg forgolódott. De nem sírt. Nem értem.
Armina nagyon szereti a banánt, nem vettem észre hogy megfogná a pociját, de csak érettet adtam neki.
én igazán csak félig zölden szeretem.:)
nekünk is nyűgös napunk van, fél órákat alszik és tiszta zizzent....
További ajánlott fórumok: