2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek.
Mi ma is nyügös nap elé nézünk.
Szép napot mindenkinek.
Jó reggelt!
H-h nincs senki?Talán ma lesz egy kis időm fórumozni,de nem sok reményt fűzök hozzá:(
Igen éjjeli bagoly! Úgy megszoktam már, hogy hiába fekszem úgyse tudok aludni. Akkor meg minek punnyadjak az ágyban!
Hát ha elküldted volna a kobakod én is megcsináltam volna. :)
Látom Te is ilyen éjjeli bagoly vagy mint én.
De mivel most Te sem vagy már.....én is tűzök aludni.
Reggel kozmetikushoz megyek,meg a kezemet is rendbe rakatom.
Mióta Nóri megvan,nem jutok el ....csak havonta egyszer,de már ennek is örülök!!!
Azt hiszem ennyi nekem is jár!(bár a férjem nincs ellene,csak eleinte nehézkes volt a 3 óránkénti szopi miatt)
Jó éjt csajok,holnap csak ebéd után leszek....ne írjatok túl sokat!
Óóóóó,nem kell aggódni....az enyém is akaratos...NŐ!!!!!!!
Azt hiszem ilyen lehettem kiskoromban,amit aztán nem sikerült kinőnöm!!!:D:D:D
De annyira bírom!!!
Jobbulást Nektek!!!
Gyógyuljatok ám meg....mi lesz a sok csajjal ha Attibaba nem jön???Ő az egyik pasi....kell a csapatba!!!!
Hát én meg úgy vagyok vele,hogy nem véletlenül van ott az a légzsák!
Egyébként elöl sokkal veszélyesebb utazni....
Persze a városon belül jó lenne,ott nem megy gyorsan az ember,de ha hosszabb útra megyek,jobb ha hátul van a poronty!!!
Másrészről viszont jó lenne tudni hol lehet kikapcsolni...lehet a férjem tudja!Hmmm?
Isler recept:
hozzávalók: 40 dkg liszt, 4 dkg kakaópor, 16 dkg porcukor, 1 tojás, 7 dkg darált dió, 25 dkg margarin, 1 citrom reszelt héja, 1 kávéskanál fahéj.
A hozzávalókat jól összedolgozni, de nehez áll össze de tejet nemszabad hozzáadni.
Majd ujjnyi vastagra (én vékonyabra szoktam egy kicsit) kinyújtani, és pogácsa szaggatóval kiszaggatni, majd kisütni.Amikor kihült két korongot lekvárral összteragsztani, és az egészet csokiba mártani. Én még szoktama tetejére szines cukort, tortadarát is sztórni.
Meg kinek van erre ideje és pénze minden vasárnap? nem? Múltkor almás pitét csináltam, azt szeretjük, de csak azért álltam neki, mert nagyon sok alma volt itthon és Evi kitalálta hogy legyen akkor almás pite.
Ma tiramisut csináltam, Laci imádja meg persze én is, neki akartam kedveskedni.
Sziasztok!
Ma nem volt erőm napközben ide ülni a gép elé, teljesen levett a lábamról ez a nyavaja. Atibaba is belázasodott, remélem a találkozóra azért már meggyógyulunk!
Én akkor kókuszgolyót viszek és lehet egy kis tatárt. A fiúk biztos megeszik. Mi Apával megyünk, Julcsi pedig mamázni fog.
Sandra! Mikortól lehet menni? 2 körül jó, ha odaérünk?
hat akkor en kivetel vagyok. En szeretek sütiket csinalni. Mindegy hogy sos vagy edes. Inkabb sütök orias kremes tortat mint fözöcskezni.
amugy egy jo isler receptet szivesen elfogadnek banya76!
Nóri alszik,várom hogy ébredjen...még kiviszem egy órácskára estig....jobban elnyomja a friss levegő!
Bár.....annyira mégse nyomja el,hogy éjjel ne kelne fel!:D:D
Látom azért jó páran vagyunk akik nem szeretnek sütni!
Én sokáig úgy szégyelltem magam miatta!
Ugye régen nagy divat volt,hogy ha vasárnap akkor süti is van ebéd után.
De könyörgöm.....ha megkívánjuk,veszünk a cukiba....nem kerül sokkal többe,mintha otthon megsütnéd:alapanyag,gáz,víz stb....
Persze lehet hogy finomabb a házi,de én akkor se szarakodok vele!
jól tetted, kell egy ilyen nap is!
Ma húslevest főztem, meg mosogattam mást én sem.
Atyaég, ezt mind megsütötted? Én nem vagyok valami nagy cukrász, a krémes sütiket nem is szeretem csinálni, enni annál inkább.
Szeretem a hagyományos ételeket, mint pl. karácsonykor a bejgli, de soha nem sütöttem mert a Laci nem szereti és Evi sem.
A linzer karika és a sajtos rúd bejön ezeket szoktam, de volt hogy vettem sütit. Inkább főzni szoktam!
Na látom magam vagyok itt.....akkor majd később benézek!
Ma szabadnapot adtam magamnak.....nem csináltam semmit.
De jó volt!!!!
A párom horgászni ment....remélem eszünk halat vacsorára!
Hmmmmm,fincsi kis ránott keszegecske!!!!
Tegnap egy csukát fogott,igaz nem túl nagy....pont jó!
Viszont ma kivételt tettem....almás pitét sütöttem a fiúknak!
De hamar megvolt,mert én linzertésztával csinálom.