2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Hello Csajok!
De nagy itt a csönd mostanában.:(
Merre vagytok, hogy vagytok?
Sziasztok!
Sara: a Réka terhestornáját én is meg akarom szerezni, mert jól esne legalább heti 2x mozogni. Egészen a terhesség végéig vannak gyakorlatok?
Sziasztok! Hogy telt a hétvége?
Ma lettünk 2. trimeszteresek! Juhuuu!:)
Szisztok!
Ma kezdtem el Rubint RÉka dvd-jét és nagyon jónak tartom, pedig nm szeretem ezt a csajt. Mindenkinek ajánlom. én nem vagyok túlsúlyos, sőt, de azt hiszem, nagyon jó lesz a babánka, ha mozgom kétszer-háromszor legalább egy héten. Régen is sportoltam, ennek ellenére nem olyan könnyű a dolog. Ajánlom mindenkinek!
Sziasztok!
Én most értem haza. Vettünk tegnap egy asztalt a nappaliba, most hoztuk el az apósommal.
Egyébként meg nappali tagozatra járok egyetemre. Ameddig bírom, csinálom még.
Sziasztok Lányok!
Én is otthon vagyok.:)
Nincs itt senki??? Délutántól mostmár otthon is van net, úgyhogy valszínű állandóan fenn leszek.
Mindenki dolgozik még és csak én tengetem otthon napjainkat?
Sziasztok Csajok!
Kicsit előre hoztam a topikot.Remélem mindenki jól van!Advent első vasárnapja van.Itthon vagyunk a férjemmel gyertyát égetünk,karácsonyi dalokat hallgatunk,beszélgetünk,tévézünk...Olyan jó:)
Legyetek jók és élvezzétek a hétvégét!Zizi
sziasztok!
Én egyelőre nem gondoltam szülésznő választásra, előbb-ahogy nár említettem-új dokit kell találnom.
Én nagyon hajlok arra, hogy válasszak szülésznőt, csak nem tudom, hogyan: nem ismerek senkit. Csak úgy érzem, számomra megnyugtató lenne érzelmileg, hogy egyvalaki van ott végig.
Egyébként a Péterfyben havonta vannak babaváró előadások, elvileg akkor meg lehet nézni a szülőszobát is. Én múlt hónapban voltam az előadáson, csak nem tudtam végig maradni.
Sziasztok!
Mi újság Veletek?
Jó lenne néha összehozni, hogy egyszerre jöjjünk...Na majd ha már otthon lesz mindenki táppénzen:)
Nem,most egy szuper dokim van.Makszimálisan megbízok benne.Nagyon nagyon tisztelem és kedvelem.Az is igaz,hogy most sokkal tudatosabban készülök a szülésre,mint akkor.
Most rohanok puccbavágni az összkomfortot,de leszek később és akkor kérdezősködni fogok.(Szülésznő témában :) )
Elolvastam, és sajnálom. A helyedben biztos én is elgondolkoztam volna a témán.
Én életemben nem töltöttem még egy éjszakát sem kórházban, biztos alig fogom majd várni, hogy hazajöhessünk...
Gondolom ez a Baba már nem az előző dokidnál fog megszületni...
Ma annyit ficánkol a Kicsikém, hogy csak na!:) Mondjuk én is eléggé fel vagyok pörögve ma délelőtt, biztos érzi:)
De délután már pihengetünk!