2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Hát, kár hogy nincs ma jóformán senki. Talán ez az utolsó nap, hogy tudok rendesen netezni! Holnap nem dolgozom, jövő héttől meg jön az új kolléganő, akit be kell tanítanom. Aztán már csak két hónap munka, gyorsan megy az idő!
Bársonyfül! Ne aggódj a görcsölés miatt, a méhed most erőteljes növekedési szakaszban van, bizti csak emiatt!
Össze-vissza beszélnek,nem értenek ezek semmihez :))))))
Én most megint görcsölök,pedig szedem a Magne B6-ot :(( A fenébe.
Sziasztok! Felhívtam tegnap a védőnőt, azt mondta nyugodtan lehet enni AFP előtt, úgyhogy én már végképp nem értem. De mindegy, én enni fogok, nem akarok úgy járni, mint múltkor, meg utána rögtön előadásra megyek, nem ülhetek ott egész délelőtt éhesen!
Sandra! Szuper a képed! Rólam csak ebéd után lehet jó pocis képet készíteni!:-) Vigyázz magadra, pihenj sokat!
Remélem mindenki más jól van. Lehet, hogy engem is kerülget valami, egyre jobban fáj a torkom reggelenként!:-(
Sziasztok! Én sajna nem a legjobban, tiszta takony /bocsi:)/ vagyok + köhögök is. Ráadásul ma muszáj bemennem dolgozni, de sztem max. 2-ig maradok az este 6 óra helyett.
Mindenkinek szép napot!
2007. november 28.
s.sandra 159
ice kuszi 169
gyopár 172
Bársonyfül 180
krisztin 183
marineva77 184
ziziii81 187
melinda75 188
mókuslány 189
t.erika 194
zsuika 200
sara1986 201
szapi 203 ?
zsuzsa74 213
jávorfa 215 ?
olyan jó látni, hogy hanyadikok vagyunk:)
nem is igazán tudom, hogy várom-e, hogy elől legyek vagy sem...mindenesetre már mindjárt 1-sel kezdődik:)
Sziasztok!
Itt a frissített lista, bár még néhány pocakosnak nincs vonalzója :-)
2007. november 28.
s.sandra 154
ice kuszi 169
gyopár 172
Bársonyfül 180
krisztin 183
marineva77 184
ziziii81 187
melinda75 188
mókuslány 189
t.erika 194
zsuika 200
sara1986 201
szapi 203 ?
zsuzsa74 213
jávorfa 215 ?
Na úgy tűnik mégiscsak jobb lesz, ha felhívom a védőnőt! Majd megírom mit mondott! De hogy lehet ez, hogy egyik helyen így csinálják, másik helyen meg úgy? Most befolyásolja az eredményt vagy nem? Ezt nem értem! Na mindegy!
Nekem a vércsoport + ellenanyagot első vérvételnél nézték, most AFP+HbsAg lesz!
Sziasztok,
icekuszi,nekem kifejezetten szólt a doki,hogy ne egyek.Ha reggel mész,akkor igyál egy teát,mézzel,hogy legyen valami benned.
Sziasztok!
Hogy vagytok ma?
Én holnap megyek Afp-re. Volt már közületek valaki? (Mondjuk aki előrébb tart, mint én.)
Sziasztok!
Régen voltam itt. Remélem mindenki jól van.
Sziasztok! Köszi a segítséget a vonalzóhoz! :))
Hogy vagytok ma?