2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Sziasztok!
Kislányunk lesz!!!!:)))) Majd rakok fel képeket a 4D-s vizsgálatról, nagy élmény volt!:)
Sziasztok Lányok! Hát mostanában nagyon döglődik a topik....
Mizujs veletek?
Sziasztok!
Sajnos csak ritkán tudok jönni, mert fessük a lakást. Márciusra szeretném az egész házatszéppé tenni, hogy utánna csak a babára koncentrálhassak. Mostmár egy kicsit nyugottabb vagyok, hála az égnek eseménytelen volt az első 12 hét. Szerdán megyek az első kötelező uh-ra.
Sziasztok Lányok!
Most jövök a dokitól.Azt mondta,hogy a leleteim jók.Láttam a picikémet,el is sírtam magam meghatódottságomban.:)) Ma vettek vért az Afp vizsgálathoz,a jövő hét elejére az is meglesz. Szóval,megnyugodtam..
Sziasztok Csajok!
Örülök, hogy mindenkivel minden ok, remélem Zizivel is így van!
Képzeljétek hétfőn megyünk 4D-re, már úúúgy várom!:))
Sziasztok! Megvolt az uh, a részletek a naplómban vannak! Afp is ok, legalábbis a leleten szereplő határértékekhez képest, mert valami fura mértékegységben van megadva, amit sehol sem találok! Mocorgásokat is érzek, egyre gyakrabban!:-)
Jó hétvégét mindenkinek!
Jó reggelt Mindenkinek!
Gondoltam egy kicsit előrébb hozom a topikot, mert már alig találtam meg!!! :)
Érezzétek jól magatokat hétvégén,hármasban :).
Jééé,tényleg, zizi töröltette magát :( Vajon miért????
Sziasztok! Régen voltam már itt, de azért megvagyok! Még mindig nincs net, ezért csak ritkán jövök! Holnap viszont megyek 18 hetes uh-ra, és megkapom az Afp eredményét is, nagyon izgulok!!! Hétvégén meg megyünk Sopronba pihenni meg kirándulni, nagyon várom, ez lesz az első alkalom, hogy "hármasban" megyünk valahova!:-)
Remélem mindenki jól van! Zizivel nem tudjátok mi van? Ha rákattintok az adatlapjára, azt írja ki, hogy már nem tag...???
Örülök, hogy jobban vagy.
Nekem elvileg hét végére lesz meg az Afp eredménye.
Sziasztok!
Bársonyfül, örülök, hogy jobban vagy!
Folyásom a terhesség elején nekem is volt, de kaptam rá vmi krémet, amitől szerencsére 3 nap alatt elmúlt.
Csajok kristin, zizi, kuszi...
hol vagytok, mi van veletek????
Szép reggelt mindenkinek!!!
(Bár nálunk esik az eső...) :(
Inkább a hó esne!!!!!!!
Sziasztok Lányok!
Köszönöm a szavaidat,jólesnek.Ma már nem görcsölök (kopp-kopp-kopp).Nem is bánnám,ha fáj,csak a babócámat féltem,de azt hiszem,pont Nektek nem kell ezt mondani.Én is megyek pénteken dokihoz,Afp-re.Ráadásul mintha összeszedtem volna valami fertőzést is,mert mintha felborult volna az egyensúly ott..szóval nem tudom...Bár tudom,hogy tök normális ha van valamennyi folyás ilyenkor,deazért biztos ami biztos megnézetem a dokival.
Ti,hogy vagytok?
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van. Bársonyfül ne aggódj a görcsök miatt, valószínű nő a baba. Nekem is kell szednem Magne B6-ot napi 3*1-et.
Mi pénteken voltunk dokinál. 10 hetes voltam, de a babóca elég nagy, így 11 hétre vett a doki.
Sziasztok Lányok!
Erika gyönyörű voltál!! Anyukádat meg simán a nővérednek néztem! :)
Én megint görcsölök :((( Teljesen kivagyok,állandóan parázok,hogy nehogy valami gond legyen.:((((( Lassan már alig csinálok valamit,kímélem magam,stb. Áááá :(
De sajnos a tervezö a szabo és társi elfelejttetek bennünket(kis pocisokat) mert szerintük 1-böl nagy hassal kezdödik a várandoság!!
vagy nincs elöttük a kép hogy miröl és honnan indul a terhesség? ki érti ezt? és öket?
vagy amig kicsi a pocink ne járjunk mi kis mamaik csinosan?
ezek szerint ha rajtuk múlik NEM!!!!!
Hát ez az... :(
nagyméretű kismama nadrág van ezer, de mit csináljak vele, ha háromszor beleférek! Attól mert kismama vagyok, még szeretnék csinosan járni!
Halli a nadrág kérdéssel ugyan igy vagyok mert már a 28-as nadrágaimatt nem birom fel húzni!
de a pocim még csak alakulóban van pedig 16 hetes és 1 napos vagyok,de a teranovában kord nadrágott vettem(ami pont pociban meg kötös és 1 kicsit pont ott bővebb) de szerintem 1 pár hét és azok is kicsik lesznek!
hogy innen hogy lesz a nacikkal azt nem tudom mert csak nagy méretü kis mama nacikat találtam minden hol!:(
Sziasztok!
Erika, nagyon szép menyasszony voltál.:)
Sziasztok Csajok!
Minden rendben van,jól vagyunk,csak sajnos néhány napig nem volt internetünk.Le vagyok maradva,de megpróbálok minél hamarabb visszaolvasni!!!
Hétfőn a 15.hétbe lépünk,dokihoz és védőnőhöz is megyünk,s talán kiderül,hogy a kis Zolika vagy kis Luca rejtőzködik a pocakomban.Az előbb hozzánk már megjött a Jézuska:)Vettünk egy digitális fényképezőgépet.Most töltődik,de ha üzembe helyeztük,feltétlenül teszek fel pocakos képet:)Ha van valami nagyon jó hír valakiről írjátok meg!!!
Gratulálok az újasszonynak:)Láthatok fényképeket?Minden jól sikerült,ugye?