2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szijjasztok Csajócák! Nem tudtam sajna jönni, mert a gépünk nagyon nem akart működni...Huhh.. nem győztelek titeket visszaolvasni..
Alexa gratula a szobácskához, nagyon meleg hangulatos kis lak várja Rékácskát...
Timcsi hát tényleg elég óriás kis kukacos lapul odabenn..gratula!!!! Mondjuk én most nem tudom mekkora Gergő, mert hétfőn megyek UH-ra...
A cukros dolgom sajna úgy alakult, hogy az eredmények ugyan jók lettek, de NEM EMELHETEK, emiatt volt egy pár sírógörcsöm, de ebből is felállok és megoldom majd valahogy...a doki azzal érvel, hogy ne emeljünk, hogy a terhességi hetek előre haladtával csak nőni fog a cukrom és nem szeretné, hogy szúrni kelljen magamat...
Csajócák mi az a csoda lekvár amiről írtok????
Jajj nagyon édesek vagytok, mikor írtok valami kajcsiról, olyan jókat derültem Timcsi is bocsánatot kért.. nem kell csajok, ti amúgy is erőt adtok nekem!!!
Ja és azt nem hiszem hogy írtam volna, hogy valószínű altatásban lesz a császár, mert kiderült pont prokainnal csinálják az epidurált, amire allergiám van.. :-((( azért jó lett volna legalább rögtön látni.. :-(((
Na befejezem a kisregényt, dehát nagyon hiányoztatok!!!!
Sziasztok!
Alexa??? Merre?? Furcsa, hogy nem ébresztetted már a társaságot..;)
Csajeee!!!:D Hiányolom a képeket, köhi-köhi..;)
unkával - munkával
csepet - cseppet
no, tudok ám helyesen írn, csak úgy gépelek, mint a villám: hol ide csapok, hol oda :-D !
Jo vasarlast! Koszi a jokivansagokat.
Neked is tovabbi szep napot,meg pihizest.
Megyek én is, még vásárolok néhány dolgot a háztartásba:-). - nem babaholmit kivételesen:-). Neked pedig küldök gyógyipuszit a fogadra, remélem az ügyeleten rendesen ellátnak, és holnapra már sokkal jobb lesz. Szijaa!
Helyes, menj is, tesznek rá valami gyógyszert, vagy ecsetelőt a gyulladásra. Szorítok neked! Még elfelejtettem, hogy köszi az óvatosságra intést a unkával kapvcsolatban, de szó sincs átverésről, nagyon megbízható ember ajánlotta, aki mellesleg az üzlettársunk és jóbarátunk is. Emiatt csepet sem aggódunk. Remélem a jó döntést hozzuk majd meg, egyébként egyre többet gondolkodva rajta, kezdem már úgy érezni, hogy jól döntünk, ha elfogadjuk.
Regen sose volt ilyen bajom,szornyu....
Itt vagyok,csak kozben fogorvost kerestem meg.Az enyem csak szerdan tud fogadni.:(
Ugyhogy megyek ma azt hiszem ugyeletre,ott muszaj megnezniuk es adni vmit.Mar total erzekeny az inyem es nem is tudok ott enni,raadasul bedagadt,de nem gennyes.
Nekem a múlt hét óta farfekvésből átfordulf fejvégűbe. Na, ezt éreztem is, főleg, mikor keresztben volt. Legalábbis így utólag ezt igazolják az érzéseim. Nem voltam benne 100 %-os, de mondtam a páromnak, hogy tuti megfordult. És a mai 4D-n be is bizonyosodott. Háton én már régebben nem szeretek feküdni, igen, egyrészt az elnyomódó erek miatt, másrészt, nekem mindig olyan érzésem lesz, mintha a csípőm szét akarna esni, vagy lazulni. 5 perc után alig tudok megmozdulni. Szerintem már a medence készül a szülésre, tágulnak a dolgok, lazábbak lesznek a "kötések".
Neked is szépet:-)! Szia!
En olyannyira nem birom,hogy fuldoklani kezdek nagyon rovid idon belul.
Ja, azt Nektek is mondtak,hogy lassan nem szabad haton fekudni?Mert ugy elnyomodik egy er,ami nem kellene.
:)
Nalam a 3-dika mar nagyon fix.Mondjuk kicsit azert aggodom.Fogalmam sincs,hogy miert.
Hogy vagytok amugy?
En tegnap este szenvedtem a kanapen.A Ferjem meg mosolygott.Ugyanis a Babo hetfon szepen fejjel lefele volt es tegnap,mintegy ringlispil porgott volna ,de mar nincs sok helye.Estere azert sikerult neki,de az nekem nem volt jo,azt hittem szetrepedek.Aztan kicsit "odebbsimogattam".
Ugyan? Hogy gondolhatod, hogy hülyének tartalak? Az én fejemben is járnak ilyen gondolatok. De mindenütt azt mondják, hogy ha a fájdalmat el tudod fogadni a szülés velejárójaként, és szabadjára engeded a történéseket, és csak befele fogsz koncentrálni, akkor sokkal könnyebb lesz. Nem szabad rosszként gondolni a szüléssel együtt járó fájdalmakra. Inkább szükséges dolognak kell tekinteni, ami Rékácska világrajövetelét segíti. Én próbálok végig így gondolni rá...persze sohasem szültem még. És majd utána úgyis elmeséljük:-). Ja, és azt is tanítják a kismama tornán+uszin, ha kellőképpen el udsz lazulni, és csak kettőtökre koncentrálni, akkor a szervezetben természetes fájdalomcsillapító hormonok szabadulnak fel, és lerövidül a vajúdási szakasz. Én hiszek ezekben. Remélem te is. Vagyis ilyennek gondollak.
Csajszik, ha eltűnök, az azért lesz, mert anyut várom éppen és mostanság kellene megérkeznie. Lehet, hogy ő jött, kiment a kutya ugatni. Ha nem taliznánk már ma, akkor további szép napot és sok örömöt nektek!:-)) Nagy-nagy puszikák!:-))
Én se nagyon bírom a darázscsípést, de engem mindig megment a kutyám. Olyan ügyesen vadássza le a darazsakat, hogy az csuda. Elkapja röptében, kettéharapja úgy, hogy nem csípi meg. Csak azt hallom, hogy csattan a kutya foga és a darázs két darabban esik a földre.
Ezt mondta a dokim is.:-)
Na ez total jo,most kerulget a frasz,ugyani darazs repked korulottem.Ez csak azert gazos,mert extrem allargiam van a csipesre es meg egyedul vagyok itthon,ugyhogy lecsapni sem merem.
Egyetértünk. Szándékosan valószínűleg senki nem csinál olyat, amivel árthat a babájának. Sokszor a sors egy csúnya fintora. Kár, hogy van ilyen. Mindenki egészséges kisbabát érdemelne.
Szió! Igen, úgy tűnik egyenlőre, sima szülés lesz. De én úgy is szeretném, ha orvosilag nem lesz indokolt a császár. Nem tudom, ez közelebb áll a szívemhez. Szerintem nem fog végig ilyen ütemben növekedni, most az elmúlt 2 hétben sokat nőtt. Aztán meglátjuk. Amúgy inkább korábban várható pár nappal, mint később. Lehet, hogy mi is 4-5.-e körül szülünk mégis?
Amúgy a szülés nekem is gyakran eszembe jut. Vajon mennyire lesz fájdalmas? Mit fogok gondolni? Érezni? Hogy bírom majd? Lehet röhejes, de néha arra gondolok, hogy vajon mennyivel lesz fájdalmasabb a szülés, mint amikor a verseny startja előtt 3 órával összerúgott két ló és én közésük kerültem, elrúgták a könyökömet, az ellenkező irányba... Visszatettem, befásliztuk - ha dokihoz megyek, kötelezően kizárnak a versenyből, ezért csak utána mentem - és mintha mi se történt volna, indultam? Igaz, életemben először szálltam le sírva a lóról a verseny végén... Szóval vajon sokkal nehezebb lesz? Akkor segített az adrenalin. Most mi fog segíteni? A tudat, hogy nemsokára a kezemben lesz a kislányom? Ne tarts teljesen hülyének, jó? Tényleg annyi baromság jár néha a fejemben.
Hat az mar biztos.
Amugy ne aggodj Reka mereten.Az utolso idoben sokat nonek.Reka meg amugyis total egeszseges kiscsaj.:)
Jó, de ha szerintem jobban belenéznél ott a szülők egészségi állapotában (itt értem a fizikai, pszichikai, és genetikai állapotokat), nem biztos, hogy ilyen egészséges életet élő anyukákat látnál. Persze, nem mindenkinek ugyanazok a lehetőségei, körülményei. És ez a szomorú az egészben. Mert ki ne tenne meg minden jót a születendő babája érdekében? Nem így van?
:-)) Hát én nem nagyon vagyok képes lassulásra, bár ha ismernél, amikor nem vagyok babás, akkor lehet meglepődnél!:-)Hajnaltól késő estig képes vagyok pörögni, akár hosszú távon is. Csak jó cél legyen, amiért melózhatok.:-) A lovaim mindig is a jó cél kategóriába estek.
Én meg mostanában veszem észre, hogy egyre többet gondolok a szülésre. Úgy a 25-28. hétig egyáltalán nem is foglalkoztatott. Hiába, érünk a feladatra. Nekem még nem dagad a lábam, bár szerintem egy egész napos jövés-menés után normál esetben is kicsit bedagad. Nálad meg nem is csodálkozom:-). A párom is megjegyezte, hogy ez aztán ritkaság, ahogy te éled a mindennapjaidat. Általában a kismamik kicsit jobban "belassulnak". Ha nem látta volna a pocakodat, el sem hitte volna, hogy így is lehet...tudod, ő városi fiú:-).
Alexa!
Nagyon szep a falvedo,meg a szoba.Tenyleg nagyon ugyi vagy. :)
Szia Pici!:-) Akkor te császáros leszel?
További ajánlott fórumok: