2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Nem er!!:)
Jo reggelt Neked, en tenyleg huzok, mert igy is csak 6 ora alvas lesz....
Meg nem vagyok dietan, csak belegondoltam birnam-e:)
Szgeden jartam suliba 6 evet, hianyzik is, szeretem a varost!
Ugy latszik en leszek az utolso a beszerzessel es a munkaval is, de meg birom.
En is a nagyobb meretu ruhakat hordom mar, a normal, lazabb ruhaimbol mar semmi nem jon ram, ill eleg furcsan neznek ki, nem csinosan feszulnek mar:DD
Jok legyetek, szep napot hetfore, ma szerintem megeloztem Alexat, de en csak most megyek aludni:)
Helló csajszikák!:-))
Time, köszi a listát, nagyon naprakész vagy!:-)
Timihugi, csuda klassz kis dolgokat vettetek, a pici fiad meg egyenesen gyönyörű!:-))
Gondoltam, hogy a gyümileves ízleni fog, eddig mindenkinek bejött! De most én is "lekoppintom" amiket te írtál le Mókinak!:-)) Jól hangzanak ugyanis.Én meg szeretek kajálni.:-))
Itt az ideje a listának, csak hogy lássuk, mennyire fogynak a napok és milyen sokan is voltunk, vagyunk:
1. t.erika 43 kislány
2. sara1986 50
3. Vanet 56 kislány
4. zsuzsa74 62
5. szofi28 65
6. Cashmere 69 kisfiú
7. vuck 70 kisfiú
8. csillu77 71
9. kkinga78 71 kisfiú
10. martone82 71 kislány
11. Pici04 72 kisfiú
12. Inci79 73 kisfiú
13. Julimami 73 kislány
14. timihugi 73 kisfiú
15. sandragarsa 74 kislány
16. kutyapocok 74 kislány
17. magdolna56 76
18. gardiedi 76
19. lili13 77 kisfiú
20. Alexa77 79 kislány
21. R_Kata76 83
22. annelly 89
23. Mókicaaaa 89 kisfiú
24. time 97 kislány
25. Gertrude 100
26. R75 103 kislány
No, jó kicsi a világ. A naplóban írtam, mi minden tartozik hozzá. Asszem azt kifelejtettem, hogy a bébihordozója egyben autósülés is, jó ideig tudjuk majd használni azt is.
Remélem valami jót és szépet kaptok, ami nektek is tetszik, hogy örömmel tologathasd benne a kis manódat:-).
Köszi! Mi épp Szegeden élünk! :)
Bizony nem volt olcsó, de tényleg minden szempontból jónak tűnik! Megnézem.
Mi lehet, hogy kapunk babakocsit barátoktól, ha minden igaz, holnap meg is látjuk, milyen lenne. Nagyon izgulok!
Pipa még nálunk sincs sok a listán. Nemrég jutottam csak oda, hogy innen-onnan összeraktam a saját listánkat.
Szió! Örülök, hogy tetszik, nekünk is ez tetszett a legjobban, bár kicsit színesebbé fogom tenni, valami babamotívumokkal. Persze csak valami olyannal, ami később nyom nélkül eltávolítható.
Végeztél a vasalással? :-)
Én ma du. el sem mertem kezdeni...:-)
Holnap úgyis hétfő.
Lili, Te mióta vagy diétán és milyenen? Valamiről lemaradtam volna?
Timi, nagyon tetszik a babakocsi!! Ez milyen márka és mennyibe került? A játszószőnyeg is nagyon édes.
Ma vettünk nekem négy, nagyobb pocira is való felsőt, meg egy szoknyát. Úgy örülök nekik. Babónak egy kis kefét, kis fésűt, s körömvágó dolgokat. ;) Újra ki lehet pár dolgot pipálni a listán.
Tényleg itt van egy elég jól használható kelengyelista:
Móki, biztos neked is szép nagy már Gergőke! Majd számolj be, mit mondott a doki, mekkora már. Itt majd szép, erős fiúcskák, és helyes, törékeny kislánykák lesznek majd júliusban:-). Szomorúan olvasom, hogy a jó eredményeid ellenére sem emeltek az adagodon:-(. Pedig tudom, édesszájú vagy Te is. Figyi, nem tudom, ehetsz-e olyan dolgot, ami update-s (édesítős), időnként, ha falhatnékom (olyan igazán falhatnékom:-) van, ezt szoktam csinálni: 1 tojás, 1 natur joghurt, kakaópor, kis fahéj, 1 kk sütőpor, édesítő ízlés szerint, meg annyi zabkorpa, hogy még folyós legyen a massza. Jól összekeverni őket, be a mikróba kb. 5 percre, majd utána pár percet pihentetni. Aki szereti, tehet bele kókuszreszeléket, vagy bármilyen más ízt. Ennyi. Nagyon finom fahéjas joghurt öntettel, vagy diétás vaniliás pudinggal (vagy sima főzős puding+édesítővel). Akinek tetszik még, próbáljátok ki nyugodtan, nem eszem rendszeresen, mert az édesítőről megoszlanak a vélemények, de tudom, hogy sok kismami használja, kis mértékben ez sem káros. Gondolom, a diétázó kismamik is használhatnak édesítőt, hisz a cukor tilos.
A másik tuti dolog, pl. a fagyott eper+ natur joghurt turmixolva, kis édesítővel...kész háti eperfagyi. Ugye ilyent ehetsz? Ha igen, próbáld ki, nagyon jó édességpotló! Igaz, én azért cukrozom is, de akkor is egészséges, mert nem kanálszám teszek bele, csak az ízéért.
Remélem segíthettem. Puszillak!
Szia Lili! Előre ne aggódj, majd ráérsz, ha esetleg valami nem lesz jó. De erre ne is gondolj! Tudod, pozitív....pozitív...pozitív...!
Ideje még van bőven a babának forgolódni, a dokim szerint általában a 34. hétre szoktak befodulni (persze vannak, akiknél előbb), de van, hogy csak a 36. hét körül. Bercibaba az elmúlt egy hétben teljes 180 fokot fordult. A 28. hetes vizsgálaton még farfekvéses volt, péntekre (4D) meg már fejjel lefelé, ahogy kell. Először kicsit beparáztam, aztán csak arra gondolok, hogy nem lehet baj, be fog fordulni. És így is lesz!
Hellóka! Csináltam naplót...de csak a képek kedvéért:-). Igaz, sikerült is pár sorocskát írni némelyikhez. Feltettem a lényeget, a többi "babadologról" még később készítgetek fotókat, és szépen sorjában felrakom őket.
Akit még érdekel, nézze meg, babakocsi, bútor, játszószőnyeg...és hát a "kicsifiacskánk" képei.
de jó neked, hogy már csak pihenned kell, én most fogok nekiállni vasalni:-)))) bár az én előnyöm, hogy én délelőtt vendégeskedtem:-)) és nem nagyon volt itthon semmi dolgom...
Lili ne izgulj a cukros terhelés miatt, nekem pl. tök jó lett az eredményem! nem feltétlen kell rossznak lennie...
Helló csajszikák!:-) Elmentek a vendégek, anyu még itt maradt segíteni rendet rakni, de most már ő is hazament. Jó kis nap volt! Őszintén megmondva eléggé sikerült elfáradnom, na de más dolgom nincs mára, mint egy jót fürödni, aztán rávenni a páromat, hogy nézzen velem tv-t, ugyanis csak akkor szeretek tévézni, ha közben az ölébe bújok...:-))
Maradt egy csomó kaja, megvan a vacsoránk is, meg a holnapi ebéd, szóval főznöm se kell, szerintem a holnapi napom a paciké lesz! Őket ugyanis ma nélkülöznöm kellett. Szerintem Réka eddig aludt - persze, hiszen egész nap talpon voltam, főztem, sütöttem, terítettem, kínálgattam, stb., így ő nyugisan aludt. De mindjárt felébred - már nyújtózkodik, érzem - és akkor valószínűleg éjfélig ugrálni fog.
Szép estét mindenkinek!:-))
Alexa!!!!
nem semmi kis kutyusotok van!!
Sziasztok csajok!
Tudom hogy én nem ide tartozok de amott sehol senki!!
Szijjasztok Drágaságok!
Alexa nagyon jó fej ez a kutya, van esze...
Itt is nagyon szép idő van, mi csinálgatjuk a lakásunkat, hogy be tudjunk költözni Gergőke érkezéséig...
Már várom a holnapot, láthatom a Szivecskémet, kiváncsi vagyok hány grammos..
Hol vannak a csajócák? Vanet, Vuck, Martone régen láttam már őket...
Bízom benne, hogy mindenki kicsattan az egészségtől!!!
Pusszantás ezen a szép napsütütte napon!
Axi kutya veteményezésén jót mulattam! Jó fej lehet.
Joghurttorta! Hmmm! A napokban ahogy bevásárolni voltunk egy nagyobb helyen szomorúan konstatáltam, hogy csak a cukor elhagyása miatt mennyi mindenre ránéznem sem szabad.
De sebaj, vettünk fagyasztott piros gyümölcsöket és az kárpótolt bőségesen!
Nekem mára maradt a házimunka java, meg lehet, hogy elkezdjük kipakolni a leendő babaszobából a sok oda nem illő dolgot. Eddig vendég-, meg raktárszoba volt.
Jó reggeeeeeelt!:-)))) Hasatokra süt a nap!:-)) Sohase nincsen itten senkise...:-(((
Képzeljétek, a tegnap csinált joghurttortámat most varázsoltam ki a tartójából - és megmaradt!Szóval szép és nem folyik, én meg büszke vagyok magamra.:-))Kicsit aggódtam, esznek-e a mai vendégek tortát, de egyelőre úgy néz ki, igen.
Nemsokára jön apu, hozza a bográcsot és kezdjük csinálni a pandúrgulyást. Csodás az idő, én meg imádok ilyenkor a bogrács mellett ücsörögni a kertben.:-)
Réka baba olyan aktív volt tegnap, hogy most még simán alszik a kis drága. :-) De mindjárt megiszom a kávémat, aztán attól fel szokott ébredni.
Axi kutyám a kertben veteményezik. Soha nem volt szokása elásni semmit, de amióta látja a páromtól, hogy palántázgat ezt-ezt, ő is ki akarja venni a részét a dologból. Nem tudom, azért-e, mert azt gondolja, hogy ha az eldugott krumpliból nekünk sok krumplink lesz, akkor talán neki is érdemes megnövelni a kutyatáp mennyiségét, hátha ínségesebb idők jönnek. Kivisz egy szem kutyatápot, elássa, aztán jön a következőért...:-DDDD Vicces kutya! Jól indul a nap, már így reggel halálra röhögöm magam!
Apropó, néztétek mostanság Duncan képeit? Vannak fenn újabbak, nem csak a két kórházi. Csodaszép a Regi, én meg irigykedem.:-)) Azt mondják, a császáros babák szebbek. Nem tudom, de a Regi tényleg nagyon szép, olyan formás, hihetetlen!:-))
Remélem, ma még be tudok nézni, hátha jártok errefelé. Mindenkinek szép vasárnapot!:-)) Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!:-))
Helló Mókicaaa!:-)) Köszi a gratut, remélem, a Réka is elégedett lesz!:-))
A lekvár, amiről dumcsizunk, a Flavon max, illetve a mi esetünkben a Flavon kids. Szerintem a világ egyik legjobb találmánya. A maxot a nagyim szedi, a múltkor majd' elájult a doki, mert mamikámnak évek óta magas a vérnyomása meg a vércukra, most meg szuper! A doki kérdezte is, mit csinált, mert ilyen még nem volt. :-)) Hát ezt tudja a lekvár. Meg nekem sincs gondom semmivel, terhesvitamin helyett eszem a Kids-et, bevált! Az energiád is több tőle, Timi most kezdte, de már neki is feltűnt! Csak természetes anyagokból van, tele vitaminnal, antioxidánssal. Jó dolog!
Sajnálom, hogy altatásban császároznak, de biztos nagyon jó lesz arra ébredni, hogy ott egy gyönyörű kisbaba melletted!:-) Addig meg majd az apukája ügyel rá.:-))
Pusszantás neked!:-)